Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

MARBELLA

Huhhuh. Ompahan takana melkoiset kaksi viikkoa. Palataan niihin omassa postauksessa, koska nyt me palataan meidän Espanjan reissuun kuvatykityksen muodossa. Reissu oli tosiaan 6 päivän mittainen, yhdistetty loma- ja työreissu. Lennot oli Malagaan, ja hotelli meillä oli varattu Marbellasta. 

 

Espanja ja juurikin Marbellan viereinen alue Fuengirola olikin mulle yhden reissun verran jo ennestään tuttu vuosien takaa. Espanja ei ole koskaan ollut mulle mikään "se juttu". En juurikaan viehäty siitä maasta. Enkä edes sen isommin tiedä miksi. Nyt kun oivallinen tilaisuus osui kohdalle, saada pieni irtiotto arjesta, niin pitihän se hyödyntää. Vaikka varsinaiselle lomalomalle en varmaan Espanjaan enää lähtisi. Korkeintaan Mallorca olisi vielä kiva nähdä. 

marbella_6 marbella_17 marbella_14 marbella_8 marbella_12 marbella_11 marbella_7 marbella_5 marbella_4 Meillä oli tosiaan hotelli Marbellan puolella. Amare Beach Hotel Marbella. Hotellivalinta oli tosi onnistunut, eli hotellia voin kyllä lämmöllä suositella. Muistaakseni hotelli oli ihan viiden tähden rantahotelli. Todella kiva ja toimiva allasalue, josta pääsi myös hotellin omaan ranta-alueeseen jossa hotellilla oli omat aurinkotuolit aivan meren rannassa. Hotellilla oli myös yksi elämäni parhaimmista aamupaloista. Aivan mielettömän hyvä ja monipuolinen. Ei keksitty mitään, mitä siitä olisi puuttunut. Ja tuorepuristettu appelsiinimehu - ai että! Hotellin sijainti oli myös hyvä, kävelymatkan päässä käytännössä kaikkialta. Toki me vuokrattiin myös auto pariksi päiväksi, ja sillä vasta helppo olikin liikkua paikasta toiseen. Mitä nyt saatettiin vuokrata turhan iso maasturi, koska eipä se mahtunut edes kaikkiin parkkihalleihin. 
 
  marbella_3 marbella_15 marbella_10 marbella_16
Kokonaisuudessaan siis oikein onnistunut reissu. Varsinkin kun ei pitkään aikaan ollut päässyt mihinkään oli ihana saada käydä vähän kodinkin ulkopuolella. Vaikka kyllähän se matkustaminen oli vähän erilaista, kun piti käydä monesti testeissä ja huolehtia asioista. Mutta silti kaikki meni hyvin ja "ylimääräistä" ei mielestäni ollut liikaa. Joten senkin puolesta kannatti lähteä. 

2 kommenttia

 1. Siistii ja rohkeeta! Oliko tuonne hotellille pitkä matka lentokentältä? Just eilen miehelleni puhuin kuinka haluisin käydä marbellassa!

  Upeet kuvat!❤️

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jasmin :) <3 Olisko taksilla mennyt vähän päällä 30 min. Tää hotelli oli Marbellan ns lentokentän puoleisella laidalla. Malagaan tosiaan lennettiin :)

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥