Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

ALKUKESÄN PARHAIMMAT

Helou! Reissu takana päin ja Suomessa jälleen. Tai ollaanhan tässä kohta jo kaksi viikkoa oltu. Reissupostaukset jätän omiksensa, nyt ensiksi ajattelin vähän listata teille tän hyvin alkaneen kesän parhaimmistoa.
  asu_leohame_14
💫 Reissu Marbellaan. Tehtiin porukalla 6 päivän reissu Espanjan Marbellaan. Reissu sisälsi työjuttuja sekä lomailua. Avattiin miehen firmalle sinne toimisto joka otti oman aikansa, mutta onneksi aikaa jäi myös lomailulle, auringolle, huippu porukalle ja taivaalliselle ruualle. Palataan tähän tarkemmin omassa postauksessa. 
 
💫 Ens viikolla alkava  L O M A. Pidän lomaa karkeasti koko heinäkuun. Tavoitteena on saada oikeasti vähintään 2 viikkoa pidettyä aivoja narikassa, ja sitten toisella puoliskolla hoidella to do- lista tyhjäksi. Onneksi nekin asiat on kaikki tosi kivoja, eli ei mitään pakkopullaa siis luvassa silloinkaan. 
 
💫 Täydellinen kenkälöytö Espanjasta. En malta odottaa asukuvia niiden kanssa! 
 
asu_leohame_10
asu_leohame_4 asu_leohame_13
💫 Uusi kamera. Kevään lopulla hankin vihdoin uuden kameran. Vihdoinkin täyskennoisen. Ja voi pojat! Se on ihan huippu! Vaikka en ole vielä kerennyt opetella kaikkia sen mahdollisuuksia, olen jo nyt aivan ihastunut siihen. Tästäkin on tulossa tarkemmin oma postauksensa vielä kesän aikana. 
 
💫 Blogin uusi ulkoasu. Tykkään tästä niiiin paljon! Bannerista onkin myös tulossa pian omaa postausta. Mutta kokonaisuus toimii tosi hyvin. Sopivasti ihanat muutokset, juuri ennen blogin 10 synttäreitä! 

💫 Uusi palapeli löytö Disneyltä. 2000 palan versio Disneyn pahiksista. Mä tosiaan rakastan palapelejä. Enkä oikeastaan tee niitä, muuta kuin Disneyn versioista. Niillä on vaan on ilmeisesti koronasta johtuen ihan sikana toimitusvaikeuksia, eli ne on tosi kiven alla joka paikassa. Siks olin ja olen tosi iloinen tästä löydöstä! Tää on itseasiassa vielä todella vaikea, ehdottomasti vaikein mitä oon koskaan tehnyt. Vaikka oon kasannut useamman 2000 version. Nii tässä riittää sopivasti haastetta, sekä riittää pitkäksi aikaa tekemistä. 


asu_leohame_15
asu_leohame_5 asu_leohame_8
💫 Erittäin onnistunut juhannus. Sai taas tutustua uusiin tyyppeihin, ja samalla vietettiin aikaa vanhojen ystävien kanssa. Meitä oli huippu porukka, ja näin juhannus oli todella onnistunut. Täynnä riemua ja naurua. 
  
💫 Disneyn uusi klassikko elokuva, Raya ja viimeinen lohikäärme. Mä rakastan Disneyn leffoja. Oon nähnyt jokaisen klassikon ja monesti. Parhaimmiston kymmeniä ja kymmeniä kertoja. Suurin osa multa löytyy jo ihan DVD:einäkin. Koska mun Disney rakkaus alkoi ennen Disney+ palvelua. Tuo uusin klassikko oli ihan super hyvä! Oon katsonut sen vasta kaksi kertaa, mutta lomalla se pitää katsoa taas uudestaan.

💫 Piha- ja puutarhatyöt mökillä ja kotona. Vaikka samaan aikaan niihin palaa hermo ihan kuus nolla, niin samaan aikaan ne on ihan kivaa hommaa. Ens viikonloppuna möksällä odottaa kunnon puutalkoot, kun pitäis kerätä metsästä talteen pari myrskyssä kaatunutta koivua. Kotona Simba pitää myös huolen, että ne ei lopu kesken. Kaivamalla nurmikkoa sitä mukaa ylös kun saan sen toisesta päästä takaisin istutettua. 


asu_leohame_2
asu_leohame_9
 Sunglassed GUCCI
Shirt ONLY
Skirt MONKI
Watch MICHAEL KORS 
Bag TORY BURCH
Shoes NIKE

4 kommenttia

  1. Olipa sulla tekemistä kesäkuuksi! Toivottavasti kerkiät vähän lomailemaankin heinäkuussa.

    VastaaPoista
  2. Palapelit on ihan parasta, minäkin meinaan tykkään niistä :)

    VastaaPoista
  3. Ihana tuo asukokonaisuus. <3 Mä rakastan myös Disney leffoja ja tuo Raya oli kyllä hyvä. Ollaan katsottu lasten kanssa jo kolme kertaa. :)

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥