Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

KASVOHOITO EXUVIANCEN TUOTTEILLA - FIINA BEAUTY LOUNGE

Palvelu saatu näkyvyyttä vastaan: Fiina Beauty Lounge


Tarkimmat teistä saattaakin muistaa, kun kävin kolmisen vuotta sitten elämäni ensimmäisessä kasvohoidossa Fiinassa. Tykkäsin tuosta niin, että sen jälkeen onkin tullut käytyä jo muutama kerta. Ja nyt taas oli luvassa. 

 

6432d19e-a431-4785-bf1a-e910f9fe6ac0

Ihana Jenni toimii tosiaan Fiinassa kosmetologina, ja vastaa näin myös kasvohoidoista. Joita muuten löytyykin liuta erilaisia - jokaisen kasvoille sopivia. Viime kerralla, johon laitoinkin linkin postauksen alkuun mulle testattiin timanttihiontaa, ja nyt oli luvassa suosittu Exuviancen hoito. Tästä sarjasta löytyy kolme erilaista hoitoa, Basic - Classic - ja De Luxe. Riippuen ihon kunnosta/tilanteesta sekä kuinka perusteellinen hoito halutaan. Eli toisin sanoen, jokaiselle jotakin! Fiinaan pystyy varaamaan ajan kätevästi suoraan Timman kautta, mutta jos haluaa ensiksi vähän konsultoida, mikä kasvohoito olisi just sun iholle hyvä, Jennille voi myös laittaa suoraan viestiä, esim facebookin tai instagramin kautta. Fiina löytyy instasta @fiinabeautylounge


Jos siis etsinnässä on laadukas ja ammattitaitoinen kosmetologi Tampereelta, kurkkaa Fiinan sivut ja varaa Jennille aika! Jenni on myös pitkään huolehtinut mun ripsienpidennyksistä, joten myös niissä asioissa kannattaa kääntyä hänen puoleensa. Fiinasta voi ostaa myös lahjakortteja, jos lahjaidea läheiselle on vielä hakusessa. Mikäs onkaan parempi lahjaidea kuin pieni hemmotteluhetki. 

 

fiina_exu_3

fiina_exu_13

Mulle Exuviancen tuotteet on ollut jo hieman tuttuja ennen Fiinaa. Esim mun lemppari kasvonaamio on heiltä. Mutta Fiinan ja Jennin myötä olen päässyt tutustumaan sarjan moniin erilaisiin tuotteisiin, ja kyllä täytyy sanoa, että tuotesarja on ihan huippu. Sain Jenniltä testiin tällaisten aloitussetin, mikä toimii älyttömän hyvin myös jos haluaa testailla Exuviancen erilaisia tuotteita, ilman että ostaa kaikki täysikokoisina. Paketti sisältää yhteensä 11 erilaista tuotetta. Tällaiset setit on täydellisiä siihen, että löytää ne suosikki luotto tuotteet. Toki tällainen setti on myös loistava mukaan matkalle. Mäkin pakkasin tästä monet tuotteet mukaan Espanjaan! 

  

fiina_exu_7

fiina_exu_10 Mäkin löysin näistä tuotteista taas monta ihanaa tuotetta pysyvään käyttöön. Fiinan Exuviancen tuotteita voi myös ostaa suoraan netistä klikkaamalla tästä. Liikehän heillä sijaitsee aivan Tampereen keskustassa, Kuninkaankadun kävelykadulla. Helppo sijainti saapua siis monesta eri suunnasta. 

Mä olen aina ollut todella tyytyväinen Fiinan palveluihin - joten en voi muuta kuin suositella sitä sullekin!  

2 kommenttia

 1. Mikä bloggaamisessa on tällä hetkellä haastavinta vai onko mikään? Entä miten paljon käytät aikaa bloggaamiseen päivässä / viikossa?

  Aurinkoista kesän jatkoa!💛

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haastavinta on ehkä juurikin se ajan löytäminen :) Tällä hetkellä aikaa menee 1-12 tuntia karkeasti :)

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥