Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

IHAN BEIGENÄ

asu_beige_6 asu_beige_12 Beige. Uusi, tai no, ei enää niin uusi, mutta ehkä uudehko lemppari. Jota on vaatekaappiin tullut nyt haalittua monessa eri muodossa. Nää housut toki on jo viime vuodelta, kun löysin ne H&M:n alesta alle 15 eurolla. Eli melko nappi löytö siis! Varsinkin, kun juurikin värinsä puolesta ne toimii tosi hyvin monessa eri tilanteessa. Tässä mä yhdistin ne toiseen hieman erilaiseen beigen sävyyn, sekä valkoiseen ja mustaan. Mielestäni todella toimiva kokonaisuus. 
 
Tässä muuten näkee myös tätä mun uutta kesätukkaa asukuvissa. Toki kuvia on hieman käsitelty, joten ihan todellista väriä ei niistä irtoa. Mutta ai vitsit mä tykkään tästä! Vaikkakin se on kuvissa jälleen käytännössä täysin laittamattomana, kuten mulla 95% ajasta yleensä onkin. Mietin pitkään jos olisin ottanut vähän rajummin mittaa pois, mutta en ainakaan vielä raskinut. Katsotaan sitten ehkä ensi kerralla. 

Katsotaan josko ensi viikolla saisi kuvailtua tänne "hieman" kesäisempiä asuja. Nimittäin huomenna otetaan suunnaksi Espanja! Luvassa on yhdistetty työ-loma reissu, joka tulee kyllä aivan täydelliseen saumaan. 
 
     asu_beige_10 asu_beige_14 asu_beige_11 asu_beige_3 asu_beige_13
asu_beige_8
Jacket ONLY
Gardigan SELECTED FEMME
Earrings KALEVALA
Bag LOUIS VUITTON 
Sunglassed GUCCI
Paper Bag Pants H&M
Shoes NIKE

Ei kommentteja

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥