Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

KESÄTUKKA - BELLISSIMMO KATARIINA

Palvelu saatu alennuksella näkyvyyttä vastaan: Hius- ja kauneuskulma Bellissimo


Nyt on mullakin vihdoin kesätukka!! Edellisestä kampaamo käynnistä oli taas vierähtänyt hurja aika. Ei meinattu Katariinan kanssa sitä miettiessä uskoa, että tosiaan viime kerrasta oli jo yli puoli vuotta. Silloin vaalean sekaan laitettiin hieman tummempaa vaaleaa toisena raitana, ja tosiaan tuon muutoksen ja lopputuloksen pääsette näkemään suoraan tästä klikkaamalla. Nyt vuorossa oli sitten taas hieman vaaleampaa raitaa, koska kesä on vihdoin täällä. 


IMG_6834-jj2-side

ENNEN JA JÄLKEEN


Tuttuun ja turvalliseen tapaan hius oli mukavasti venähtänyt mittaa, mutta myös samalla ikävästi kuivahtanut latvasta. Joka on mulla se ainainen ongelma. Vaikka kuinka uittaisin hiuksia öljyssä ja kaiken maailman hoitoaineissa, se vaan latvasta kuivahtaa aina. Siispä taas oli aika napata huonoja pois, värjäyksen lisäksi. 


Lisäksi mulle tehtiin paljon somessakin puhuttu K18 hoito. Eli myös tätä palvelua on saatavilla Katariinan penkistä. Olin aluksi vähän skeptinen, että voiko se tehdä ihan niin suuria ihmeitä mitä se lupaa. Onneksi olin väärässä, nimittäin se oli kaiken sen hehkutuksen arvoinen. Katariina osasi myös tosi hyvin selittää, mitä se hoito käytännössä hiukselle tekee, sekä sain todella hyvät kotihoito-ohjeet hoidon jälkeen. K18 hoidosta on nimittäin ostettavissa myös kotihoitotuotteita, joita suositellaan käytettäväksi varsinaisen hoidon jälkeen. Näitäkin on mahdollista ostaa suoraan Bellissimosta. 


IMG_6873-2

Lopputulos on ihan mielettömän ihana - jälleen kerran. Mä en voi taaskaan muuta, kuin lämmöllä suositella Katariinaa. Jos etsinnässä on uusi kampaaja Tampereelta, Katariinalle löytyy kesälle vielä aikoja. Erityis osaaminen Katariinalta löytyy nimen omaan erilaisista värjäyksistä, joista vaalean eri sävyt ja temput pystyn oma kohtaisella kokemuksella suosittelemaan. Kohta näettekin myös asukuvia tän uuden tukan kanssa, hahmottaa miltä se näyttää sitten "käytössä". Muistutuksena tosiaan Bellissimo sijaitsee Vuoreksessa, johon on todella helppo kulkea keskustasta bussilla tai omalla autolla. Hintataso on maltillinen ja ammattitaito sitäkin vankempi. Mun paras kampaaja kokemus Tampereelta on ehdottomasti Bellissimosta 

2 kommenttia

  1. Upea lopputulos!❤️

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Kampaajakäynnit on kyllä unohtunut kokonaan tässä korona-aikana. Mulla taitaa olla melkein vuosi siitä, kun viimeksi oon käyny kampaajalla. (Apua!) Toisaalta kotona istuessa, ei oo oikein ollu väliäkään onko hiukset ihan mintissä. Ehkä sit viimestään saan itseni kampaajalle, kun arki taas palaa normaaliksi.

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥