Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

CONVERSEILLA VUODESTA TOISEEN

asu_converset_1 Valkoiset Converset. Kengät, jotka on löytynyt mun kenkäkaapista jo yli 10 vuotta. Mulla on ollut käytössä niitä ihan perinteisiä (ja on edelleen) varrellisia ja varrettomia. Sen lisäksi multa löytyy varrelliset valkoiset jotka on nahkaa, sekä nämä, jossa on leveät nauhat. Nuorempana ja varsinkaan teini-iässä mä en tunnetusti käyttänytkään juuri mitään muuta, kuin Consseja. Nykyään tulee sentään käytettyä muitakin, mutta edelleen mä rakastan näitä kenkiä. Tänä keväänä oon jopa miettinyt, että pitäisikö muutaman vuoden tauon jälkeen ostaa pitkästä aikaa uudet jossain erikoisemmassa värissä. Saas nähdä, löytyykö sellaista mallia ja väriä jotka sitten tarpeeksi iskee. Converset on siis edelleen yksi mun luottokengistä, ja uskon sen pysyvän vielä pitkään niin.
 
Tässä asu on koottu nimen omaan näiden kenkien ympärille. Valkoisten kenkien kanssa toimii aina farkut. Farkkuihin taas oli helppo yhdistää alku vuonna ostettu neule, joka muuten olikin yksi tän talven käytetyimmistä neuleista. Kuten neuleen käyttömääristä voi päätellä, oon tänä keväänä hurahtanut ihan täysin beigeen ja sen eri sävyihin pukeutumisessa. En oo ennen ollut mikään sen suurin ystävä, mutta nyt se iskee kyllä tosi lujaa. 

Yksinkertaisuudessaan siis mielestäni oikein toimiva asu. Keli oli jo sen verran lämmin kuvanotto hetkellä, ettei takkia enää kaivattu. Ihanaa kun kesä saapuu! 

  asu_converset_14asu_converset_18 asu_converset_8 asu_converset_3 asu_converset_11 asu_converset_10 asu_converset_16 asu_converset_6 asu_converset_13
Sunglassed GUCCI
Sweater ONLY
Earrings KALEVALA
Bag LOUIS VUITTON 
Sunglassed GUCCI
Jeans ONLY
Shoes CONVERSE

1 kommentti

  1. Sä varmaan järkytyt kun kerron seuraavan asian: mulla ei ole ikinä ollut converseja! :D

    VastaaPoista

Muistetaan pitää se kommentointi asiallisena!
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella ja olen 25 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D7100 + Sigma 30mm 1:1.4 & 18-55mm ja Olympus PEN E-PL7 + 14-42mm & 25mm 1:1.8

Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla, lightroomilla sekä Photoscapella.

snapchat: hennatasmoi
instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta! Linkki löytyy blogin sivupalkista.