Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

HAVU WATCHES - OIVA LAHJAIDEA

 *Kaupallinen yhteistyö: Havu Watches


havuwatches_hennam_1 havuwatches_hennam_6Onko tuttu tunne, että lahjaidean keksiminen tuottaa melkoista päänvaivaa? - Mulle nimittäin ainakin on. Tietyille tyypeille lahjan keksiminen on helppoa, mutta sitten on heitä, kenelle se on aivan älyttömän vaikeaa. Yksi heistä omassa lähipiirissä on Iskä. Mies, joka omistaa käytännössä kaiken mitä haluaakin omistaa ja tarvitsee, ja jos hän keksii jotain uutta mitä tarvita hänellä on siihen kyllä itsellä vara. Tuntuu olevan yleistä, että juurikin tällaiselle ihmistyypille, millä on jo kaikkea mahdollista, on kaikista vaikeinta keksiä lahjaideoita. Nyt hänen täyttäessään 50 vuotta, tuli lahjan keksimisestä vielä vaikeampaa, koska lahjan halusi olevan vähän erityisempi, kuin perus suklaarasia. 
 
Samoihin aikoihin todella sopivasti Havu Watches otti muhun yhteyttä ja ehdotti yhteistyötä. Selailin heidän valikoimaansa, ja olin myyty. En ollut kuullut heistä aikaisemmin, joten siinäkin mielessä yhteydenotto tuli tosi mukavaan aikaan. Keksin heti, että heidän valikoimastaan mä saisin ratkaistua iskän lahjaongelman. Heidän valikoimassaan on monta 50 vuotislahjaksi sopivaa vaihtoehtoa. Mun mielestä 50 vuotislahja saa ja pitääkin olla vähän spesiaalimpi, eikä ihan se perus karkkirasia. Meidän iskän elementti on aina ollut puu. Hän on siitä tehnyt käsillään paljon kaiken laista. Mä esimerkiksi kannan mukanani kalenterin välissä iskän itse tekemää puista mustekynää. Puista rannekelloa hänellä ei silti vielä ollut, mutta nyt hänellä on. 

Havu Watches on tosiaan suomalainen perheyritys, jonka tarina on alkanut jo vuonna 2019. Heillä uusia malleja tulee valikoimaan tasaisesti, ja työtä kauniiden mutta silti kestävien rannekellojen eteen tehdään jatkuvasti. 
Havun valikoimassa miehille suunnattuja kelloja on useita, mutta mä iskin silmäni heti tähän Lastu nimiseen yksilöön. Kaunis puunsävy ja puunkuviot tekevät tästä tosi upean yksilön. Kyseinen malli on valmistettu zebrapuusta, jonka ominaisuus on vahvasti raidallinen väri. Materiaalina zebrapuu on kovaa, joka kestääkin näin hyvin aikaa ja käyttöä. Iskän nähdessään tämän ja kokeillessaan sitä ranteeseen oli heti kommentti "tämähän on tosi kevyt". Mutta kun kerroin vähän tarkemmin kyseisen puun ominaisuuksista, iskäkin uskoi sen olevan keveydestä huolimatta kestävää tekoa. 
 
Sain valita Havun valikoimasta toisenkin kellon, jonka päätin ottaa itselleni. Oikeastaan tein päätöksen siinä vaiheessa, kun huomasin tämän aivan ihanan Välke nimisen mallin. Todella kaunis väri, siro malli ja myöskin todella kevyt ranteessa. Välke taas on valmistettu oliivipuusta. Oliviipuun sävyyn kultaiset yksityiskohdat sopivat mielestäni todella kauniisti. Tälle yksilölle tulee varmasti tosi paljon käyttökertoja, enkä malta odottaa, että pääsen esittelemään tätä teille asukuvissa. 

Havulta löytyy siis sekä naisille- että miehille suunnattuja kelloja, sekä myös useita unisex malleja. Tämä Välke kello sopii myös täydellisesti lahjaksi. Kello ei ole ainoastaan hyvä lahjaidea 50 vuotislahjaksi, vaan se sopii hyvin muihinkin tilanteisiin, kuten valmistujais- tai ylioppilaslahjaksi. 
    havuwatches_hennam_8Mä suosittelen Havu Watchesia lämmöllä. Mielettömän hyvä asiakaspalvelu, tilaus tuli noudettavaksi postiin ihan muutamassa päivässä ja itse tuotteethan nyt on aivan mielettömän ihanat. Jos etsinnässä on lahjaideoita 50-vuotiaalle, tai oikeastaan ihan kenelle tahansa, tai oma ranne kaipaa tyylikästä yksilöä, kurkkaa ihmeessä heidän valikoimansa, et varmasti tule pettymään! 

5 kommenttia

 1. Noi on kyllä upeat ja sattumalta hyvään aikaan tuli heiltä yhteistyöpyyntö, tulispa mullekkin :D Tykkään sun blogista hurjan paljon!❤️

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Nää Havun kellot on kauniita. Sopeis mullekin :)

  VastaaPoista
 3. Nuo on niin kauniita ja aivan mieletön lahjaidea tosiaan :)

  VastaaPoista
 4. Erittäin hyvä idea lahjaksi. Ne näyttävät täydellisiltä. Antaisin myös jotain pientä rihkamaa mukaan, kuten lämpimät hauskat sukat.

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥