Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Pitkästä aikaa mekossa!

asu_mustavalkoinenmekko_8 Mekkoja asuissa onkin kerennyt tulla jo pitkän talven jälkeen kunnolla ikävä. Mä en jotenkin talvisin osaa pukeutua mekkoihin yhtään niin usein, mitä muina vuodenaikoina. En jotenkin koskaan ole ollut sukkahousujen mikään ylinystävä. Nämäkin sukkahousut mitä näissä kuvissa on, oli pitkään mun ainokaiset. Kunnes nekin tässä viime kerralla hajosi, ja nyt pitäisi taas löytää uudet. Tää mekko on mulla keikkunut kaapissa jo jonkun aikaa, muttei koskaan ole päässyt kuviin saakka. Päälle kyllä useamman kerran, mutta ei koskaan asukuviin. Nyt tänä keväänä tuli senkin vuoro päästä tänne saakka. Mustavalkoinen kuosi toimii mun mielestä mekoissa tosi hyvin, ja värin puolesta koen niitä olevan myös helppo yhdistellä. River Island on myös merkkinä ollut pitkään yksi mun suosikkeja. Vaikka toki heidänkin valikoimassaan on paljon sellaisia yksilöitä, jotka ei "ihan" ole mun makuuni, mutta tosi paljon oon myös tehnyt heiltä huippulöytöjä, kuten tämän mekon esimerkiksi. 

Vaatekaappiin onkin nyt kevään aikana eksynyt muutamia huippulöytöjä, enkä malta odottaa että kevään ja erityisesti kesän myötä pääsen niitä teillekin tänne esittelemään. Joten asukuvia on varmasti luvassa ja paljon tulevien viikkojen sekä kuukausien aikana! 
   asu_mustavalkoinenmekko_2 asu_mustavalkoinenmekko_7 asu_mustavalkoinenmekko_9 asu_mustavalkoinenmekko_4 asu_mustavalkoinenmekko_6 asu_mustavalkoinenmekko_2 Jacket VILA
Scarf LOUIS VUITTON
Bag LOUIS VUITTON 
Earrings AARIKKA
Sunglassed RAYBAN
Dress RIVERISLAND
Shoes GUESS

Ei kommentteja

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥