Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

UUSI TAKKI & UUSI KAMERA

asu_kipparilakki_1 Saanko esitellä mun kevään lemppari takin! Löysin tän alkuvuodesta, ja heti kelien lämmittyä tää on ollut varmaan 9/10 kerrasta mun päällä. Väri oli itselle jopa vähän yllättävä valinta. Tykkään kyllä beigen värisistä takeista, mutta ihan näin vaaleisiin en yleensä näin tykästy. Tästä mä tykkään ihan superisti. Niin ihana päällä, ja tuntuu sopivan asuun kuin asuun. Käyttökertoja kertyy siis varmasti vielä ja paljon. 

Tällä kertaa yhdistin sen mustiin mangon tekonahkahousuihin ja kipparilakkiin. Eli kahteen muuhun suosikkiini. Mielestäni kokonaisuus on todella onnistunut, ja varmasti yksi koko vuoden suosikkeja. Se välittyy myös kuvista. Sitä on jotenkin ihan eri fiilis olla kuvattavana sellaisessa asussa joka iskee ihan satakymmenen, kuin sellaisessa josta ei ole ihan sata varma. 

Nää kuvat on myös muuten ensimmäiset asukuvat mun uudella kameralla! Ei olla sen kanssa vielä päästy ihan täysin samalle viivalle, mutta pikku hiljaa sitä hyvää tulee. Silti laadussa on ihan hurja ero. Uusi runko on tosiaan pitkään himoittu täyskennoinen runko. Tarkemmin sanottuna Nikon D750. Ostin siihen samalla uuden objektiivin, paljon hehkutetun Sigman 50mm f/1.4 Art sarjan linssin. Ja ai että mä tykkään! Säilytin kyllä myös edellisen saman sarjan 35mm objektiivin. Molemmille on varmasti paljon käyttöä. Voisin kirjoitella kamerasta vielä ihan oman postauksen, kunhan pääsen tutustumaan tarkemmin vielä sen sielun elämään ja tietysti myös sujuiksi sen kanssa. 
    asu_kipparilakki_15 asu_kipparilakki_11 asu_kipparilakki_4 asu_kipparilakki_34 asu_kipparilakki_20 asu_kipparilakki_5 asu_kipparilakki_31 asu_kipparilakki_6 asu_kipparilakki_19 asu_kipparilakki_13 asu_kipparilakki_10 asu_kipparilakki_21 asu_kipparilakki_26 asu_kipparilakki_23
Jacket ONLY
Skipper Cap BOOHOO
Scarf BALMUIR
Bag LOUIS VUITTON 
T-Shirt BY MALENE BIRGER
Sunglassed GUCCI
Trousers MANGO
Shoes NELLY

4 kommenttia

 1. Sä olet kyllä aina niin tyylikäs ja sulla on tosi ihania vaatteita. Olen ihan kateellinen, kun mulla ei ole mitään tyyliä :D

  VastaaPoista
 2. Ehdottomasti tee kamera postaus, ne on aina kiinnostavia! Kaunis takki sekä asu, sopii sulle!❤️

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Kiva asu ja sopii sulle todella hyvin. Lätsät on ihan parhautta. Itse olen tehnyt niitä muutamia.

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥