Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

KYLPYHUONE JA SEN VALAISTUS - SUPERLED

 Kaupallinen yhteistyö: SuperLed.fi

 

superled_hennam_7

VIHDOIN - mä pääsen postailemaan teille meidän kylppäristä! On meinaan ollut jos jonkin laista säätöä sen kanssa. Ensiksi suihkuseinän ja nyt sitten vielä ilmanvaihtokone posahti jota piti vaihdella. Vaikka meidän kylppäri onkin tosi pieni, koska samassa tilassa on myös kodinhoitohuone, tykkään siitä silti tosi paljon. Saatiin itse valita käytännössä kaikki. Ainut mihin ei keretty mukaan, niin oltaisiin haluttu saunan ja suihkun välisen seinän olevan lasia, mutta seinä oli keretty jo tehdä. Olisi ollut järjetöntä lähteä purkamaan sitä ja tekemään sitä uusiksi, joten nyt mentiin sillä. Vaikka kylppärin kanssa onkin ollut enemmän ja vähemmän säätöä, on yksi asia toiminut alusta saakka, johon olen myös ollut todella tyytyväinen, ja nehän on valot. Ja niistä kerronkin teille nyt lisää!

superled_hennam_2

superled_hennam_6

Rakennusvaiheessa pääsimme tosiaan vaikuttamaan myös kylpyhuoneen valaistukseen. Tämä oli todella hyvä, koska alkuperäisessä suunnitelmassa oli tasan yksi kiinteä kattovalo. Eli heikko kellertävä valaistus siis. Haluttiin vähän jotain kirkkaampaa sekä modernimpaa, eli upotettuja ledejä sekä kodinhoitohuoneen päätyyn suosittua ledinauhaa. Yhteistyössä SuperLedin kanssa, he tekivät meille tarvittavan suunnitelman, ja toimittivat tarvittavat tuotteet. Tuotteiden saapuessa ostimme rakennuttajan sähköurakoitsijalta lisähintaan vielä paikalleen laiton, ja näin meidän kylppärin valaistus on nyt huomattavasti parempi mitä alkuperäisessä suunnitelmassa. Koska halusimme kylpyhuoneeseen valkoisen kanssa paljon myös mustaa, sopi mustaan kattoon nuo mustareunuksiset ledit todella hyvin. Ne eivät hyppää sieltä silmille, niinkuin muun värisillä kehyksillä olevat olisi hyppinyt. 


superled_hennam_5

superled_hennam_1

Kodinhoitohuoneen päätyyn tosiaan laitettiin sekä yläkaappien päälle että myös alle,  tuota ledinauhaa. Tämä on mun mielestä todella kiva lisä tähän tilaan. Ledinauhassa on kirkkauden säätö, ja langaton kaukosäädin. Meillä se on kiinni magneetilla tuossa purkin kyljessä, joka on tuossa kodinhoitohuoneen tasolla. Tykkään esimerkiksi käydä saunassa sillai, että laitan nämä päälle mutta säädän kirkkauden melko himmeälle. Tulee jotenkin ihanan hämyinen tunnelma. Ja koska sauna on musta, mutta ovi kirkasta lasia, valo pääsee upeasti myös saunan puolelle. 


superled_hennam_8


Superlediltä saa tosiaan myös valaistussuunnittelun. Valaistus on kodissa paljon tärkeämpää kuin moni osaa edes kuvitella. Joten rakennusvaiheessa kannattaa panostaa valaistukseen. Suunnitelma maksaa itsensä äkkiä monin kertaisena takaisin, kun ei tarvitse sitten jälkeen päin lisäillä valoja sinne ja tänne ja muuttaa niitä. Hyvänä esimerkkinä tämä meidän kohde. Alkuperäinen valaistus oli käytännössä olematon, eikä suunnitelmaa laisinkaan. Jos tila olisi isompi, olisi siinäkin tapauksessa valaistuksella suuri merkitys, eli valaistussuunnitelma ei suinkaan ole vain pientä tilojen juttu. 

Valaistuksella on todella tärkeä merkitys. Ilman näitä muutoksia meidän kylppäri olisi nyt huonon valaistuksen takia todella tunkkainen ja paljon hämärämpi. Varsinkin tiloissa, johon luonnon valoa ei juuri pääse, on valaistus todella tärkeässä roolissa. Meillä kylppäriin sitä ei juuri pääse, ainut ikkuna on saunassa ja sekin on tosi pieni. 

 

Valaistuksen ansiosta meidän kylppäristä tuli todellla ihana! Pienihän se on, ei siitä pääse mihinkään, mutta silti tykkään siitä. Laattavalinnat meni just eikä melkein nappiin, ja valaistus kruunaa kokonaisuuden. Superled on tosiaan 100% kotimainen perheyritys, jonka kanssa yhteistyö sujui vallan mainiosti. Tuotteet toimitettiin nopeasti, ja kaikki meni alusta loppuun juuri niin kuin pitikin. Me tykättiin koko hommasta niin paljon, että hankittiin tuota lednauhaa myös ihan itse meidän portaiden kaiteeseen, jossa se toimii myös tosi hyvin! Varsinkin talvella, kun on aina pimeää, on kiva että portaissa pystyy pitämään pientä valoa päällä koko ajan. Se luo ihanaa tunnelmaa. 

 

superled_hennam_3

Kokonaisuutena meillä ollaan siis todella tyytyväisiä SuperLedin toimintaan, eikä voida mitään muuta, kuin suositella kyseistä yritystä! 

10 kommenttia

 1. No onpas upea kylppäri teillä! Mä tykkään, että kylpyhuoneessa on tummat pinnat, johtuneekohan siitä, että koko ikänsä on saanut elää vitivalkoisten kaakelikylppärien ja vessojen keskellä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Mä tykkään kans tummista kylppäreistä tosi paljon. Ehkä snadisti harmittaa, ettei uskaltanut tässä käyttää tummaa enempää, mutta tosi hyvä tää on näinkin :)

   Poista
 2. Ihana kylppäri! Valaistuksella on kyllä ratkaiseva merkitys tilan luonteen määrittelyssä. Tuo superled on hyvä idea. Ja kaappeihin asennettuina led luo tunnelmaa niin ettei huomaakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta! :) Olet ihan oikeassa, valaistus on todella tärkeä!

   Poista
 3. On ihanaa, kun voi tehdä asunnosta niin omanlaisensa. Oman näköinen, jossa viihtyy.

  VastaaPoista
 4. Upea kylpyhuone teillä! Pidän erityisesti tuosta värityksestä ja siitä, että kylppärissä on avaraa.
  Pidän tuosta mustasta katosta, joka on erilainen mutta toimii ja ledit upotettu siihen tosi mageet!
  Valaistus kylpyhuoneessa on muuten tosi tärkeä juttu ja kiitos kun vinkasit tästä SuperLed yrityksestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valaistus on tosi tärkeä! :) Kiitos myös kehuista <3 Musta katto oli sellainen mitä tosi paljon jännitin, mutta se oli kyllä aivan nappi valinta!

   Poista
 5. Voi miten kaunis kylpyhuone teillä. <3 Valaistus on kyllä tärkeä osa sisustusta.

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥