Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

MAIHARIT MEKON KANSSA

asu_oranssimekko_9 Kun tämä postaus pärähtää tänne teille nähtäville, mä olen parhaillaan Espanjassa, tarkemmin Marbellassa. Reissu on yhdistetty työ-lomamatka, joka tuli melko extempore kalenteriin. Tää tuli kuitenkin tosi tarpeeseen, ja uskon, että meillä on parhaillaan menossa aivan ihana reissu. Päivitän reissusta huomattavasti enemmän instagramin puolelle, ja mut löytääkin sieltä nimimerkillä @hennatasmoi Toki tänne blogin puolelle julkaisen reissun jälkeen postauksia, mutta tällä reissulla tehdään tosiaan töitä - sekä nautitaan, niin voi olla ettei materiaalia synny ihan yhtä paljon kuin normi reissulta. 

No mutta - tässä postauksessa vähän mekko kuvia. Iskä täytti vappuna 50 vuotta, ja vietti hyvin pienimuotoiset kekkerit joten oli syytä pukea mekko päälle. Löysin tän mekon sopivasti netistä alennusmyynneistä ennen juhlia, ihana väripilkku luottomustalla höystettynä. Tiesin heti, että mekon kanssa yhtenä toimii erittäin hyvin nahkatakki sekä DR Martensin maiharit, ja oikeassa olin. Tykkään tästä asusta tosi paljon. Kaiken puolin onnistunut kokonaisuus siis. Katsotaan josko reissun jälkeen saisin tänne vähän enemmän kesäisiä asukuvia, nyt kun noita kelejäkin tuntuu riittävän. 

asu_oranssimekko_1 asu_oranssimekko_11 asu_oranssimekko_8 asu_oranssimekko_2 asu_oranssimekko_7 asu_oranssimekko_5
Jacket ZARA
Dress SOAKED IN LUXURY
Earrings H&M
Bag LOUIS VUITTON
Sunglassed GUCCI
Shoes DR MARTENS

Ei kommentteja


Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella avopuolisoni ja yhteisen koiramme kleinspitz rotuisen Simban kanssa 2020 valmistuneessa 96 m2 paritalossa. Olen 26 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D750 + Sigma 50mm f/1.4 Art + Sigma 30mm 1:1.4 Art


Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla, lightroomilla sekä Photoscapella.

instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta! Linkki löytyy blogin sivupalkista.