Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

MEKKO ASIAA!

asu_espanja_oranssimekko_5

Espanjan auringosta on kerennyt kulua jo kolmisen kuukautta, mutta palataan silti vielä muutamaan asuun sieltä. Mä nimittäin rakastan lämpöä ja hellettä, mutta mä en jotenkin tykkää siitä pukeutumisesta. Se on mulle ollut aina jotenkin tosi vaikea alue. Koen, että mun asuvalinnat helteillä on todella tylsiä ja mitään sanomattomia. Kun taas keväät ja syksyt on mulle ihan sitä ehdotonta lempparia, mä nimittäin rakastan kerrospukeutumista! Erilaiset takit ja huivit pääsee vihdoin käyttöön. Mutta helteellä nyt ei ihan ensimmäisenä tule mieleen kiskaista sitä paksuinta huivia kaulaan tuomaan sitä kontrastia.


asu_espanja_oranssimekko_9

asu_espanja_oranssimekko_1 asu_espanja_oranssimekko_11 Tän lisäksi mä koen mekkojen ostamisen jotenkin aina tosi epämiellyttävänä. Tai tarkemmin, musta tuntuu et mun on todella vaikea löytää mieleisiä sellaisia, jotka myös istuu edes jollain lailla, ja kaikkien näiden kriteereiden jälkeen hintalappu sais kuitenkin jäädä sen miljoonan alle. Sitten taas mekot on kuitenkin ne ainoat, joissa mä kesähelteillä sit kuitenkaan viihdyn. Shortseista mä oon jotenkin "kasvanut yli". Ne oli niin iso osa sitä teiniaikaa, et en vaan pääse yli siitä. Rinnastan ne jotenkin omalla kohdalla aina sinne. Varsinkin farkkushortsit. Multa löytyy silti muutamat, tosin farkkuversiota ei taida olla enää yksiäkään. Mutta tosi vähän ylipäätään tulee niitäkään käytettyä. Menneenä kesänä taisi olla kerran tai ihan max kaksi kertaa jalassa. Toki kotona mulla on sellaiset höntsäilyshortsit, mutta noin niinkuin ihmisten ilmoilla. 

Tää mekko oli siis oikein kiva löytö, mulle ihan tuntemattomasta putikiista, Mohitosta. Hinta oli alle kolmekymppiä ja väri on täydellinen kesään, ja varsinkin palmujen alle. 

  asu_espanja_oranssimekko_6

asu_espanja_oranssimekko_8 asu_espanja_oranssimekko_2
       Sunglassed GUCCI 
Dress MOHITO 
 Bag LOUIS VUITTON
Shoes KENZO

4 kommenttia

 1. Mieleisiä kesämekkoja on kyllä vaikea löytää. Kylmillä keleillä käytän reisipituisia kellohelmaisia hameita ja neulemekkoja, mutta kesällä tuo pituus tuntuu liian lyhyeltä. Ei yhtään lohduta vaikka tuulenpuuska paljastaisi vain alla olevat urheilushortsit. Minimekot pysyy kotikäytössä.
  Heinäkuussa tuli ostettua polvipituinen (itselläni yltää pohkeeseen) hame ja siitä tulikin loppukesän luottovaate. Samoin paperbag shortsit olivat yllättäen hyvä ostos. Korkea vyötärö, eivät kiristä ja näyttävät melkein hameelta. Pikkuhiljaa oma tyyli löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kun joku jakaa tän ajatuksen tästä, että mekkoja ei ole helppo löytää mieleisiä! :D - Totta myös tuo, että kyllä se oma tyyli löytyy pikkuhiljaa kaikilla jotka sen haluaa löytää :)

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥