Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

KESÄN 2021 SUOSIKIT

Syyskuuta elellään jo komeasti puolessa välissä. Voi siis jo virallisesti puhua syksystä. Vaikkakin sääherra on ollut syksyistä mieltä jo tovin. Voitais kuitenkin pikkuisen katsoa taustapeiliin, ja vilkaista menneen kesän suosikkeja. Mä tykkään aina silloin tällöin listailla tänne ihan random kategorioista omia suosikkeja, jotka on hyväksi todettu. Te ootte myös selkeästi aina tykännyt näitä, ja itsekin tykkään lukea tällaisia postauksia muiden blogeista. Siispä, tässä muutamia tänä kesänä suosikeiksi nousseita juttuja!

      DSC_4712-2

       KESÄN LEMPPARI KOSMETIIKAT

Tänä kesänä tuli testattua uusia kosmetiikkatuotteita ennätys vähän, verrattuna moneen menneeseen vuoteen. Onneksi silti kuitenkin jotain, koska hetihän sieltä löytyi muutama vakikalustoon päässyt yksilö. 

Hajuvesistä mä oon täällä joskus puhunutkin, etten ole koskaan ollut mikään niiden suurkuluttaja. Olin kevään aikana antanut useamman yksilön pois, koska ei vain tullut käytettyä ja selkeästi ne tuoksut eivät olleet enää niinkään mun mieleen. Oon vuosia jo haaveillut yhdestä tietystä hajuvedestä, Marc Jacobs Daisy*:sta.   Mutta, olin pitänyt periaatetta, että ei uusia ennen kuin vanhat on kulunut loppuun tai annettu eteen päin. Nyt vihdoin tilanne oli se, että sain kotiuttaa sen. Mun pitkäaikaiselta yhteistyökumppanilta Cocopandaltahan se löytyi. Valitsin tän nyt aluksi aika pienessä koossa, koska päivittäin näitä ei tule kuitenkaan käytettyä. Käsittääkseni tätä tuoksua monet kutsuu jo ihan klassikoksi, niin suosittu tää tuntuu olevan. Ja ei ihme, tää on aivan ihana! 

Âme Pure Peels So Good kasvokuorinta*. Tän mä ostin ihan pelkästään Facebookin naistenhuoneella olleen keskustelun myötä. Siellä kysyttiin parasta kasvokuorintaa ikinä, ja tämä oli saanut ääniä ylivoimaisesti eniten. Ensimmäisen kerran kun vedin tän nassuuni alku kesästä, olin myyty. Olin totaalisen myyty. Facebookissa tullut murskavoitto sai mut hieman myös miettimään, voiko se olla kaiken sen hehkutuksen arvoinen. Noh, kyllähän se oli. Oon aikaisemmin ollut aika (tai siis todella..) laiska kuorimaan mun ihoa, myös kasvojen ihoa. Tää tuote teki siitä kuorimisesta niin kivaa, että nyt tulee tehtyä sitä säännöllisesti. 

Wella SP Luxe Oil Reconstructive Elixir hiusöljy*. Tästä tuotteesta oon kirjoitellut täällä useasti ennenkin. Mutta koska tuote on loistava, pääsee se taas kerran listoille. Kesällä hiukset jää mulla ikävä kyllä vähän hunningolle niin sanotusti. Tää on tosi helppo tuote käyttää, ja aivan loistava tuote. Oon käynyt viimeisen 5 vuoden aikana varmaan 4 eri kampaajalla, ja kaikki nuo kampaajat on myös käyttäneet tätä kyseistä tuotetta. Jos et ole vielä kokeillut, mulla on tasan yks neuvo - kokeile! 
           IMG_9561-side

NAKA - BOX Hylly Hiili*

Koska ostettiin meidän nykyinen asunto jo rakennusvaiheessa, päästiin vaikuttamaan mm. kylpyhuoneen ilmeeseen vielä melko paljon. Valittiin sinne toiselle seinälle lähes mustat laatat. Tiesin jo tuossa vaiheessa, että shampoiden säilytys tulee tuottamaan ongelmia. En halunnut mitään perinteistä lasi tms hyllyä, joten sovittiin rakennuttajan kanssa, että hoidetaan tuo itse luovutuksen jälkeen. Aluksi elettiin siis monta kuukautta niin, että shampoot yms säilytettiin joko suihkujen päällä tai lattialla. Kunnes törmäsin netissä just eikä melkein sopivaan tuotteeseen. En ollut kuullut heistä koskaan aikaisemmin, joten ilolla vinkkaan tästä myös eteen päin. Naka Finland on täysin kotimainen yritys, joka valmistaa erilaisia tuotteita kylpyhuoneeseen. Lähes kaikki heidän tuotteensa myös valmistetaan Suomessa, joka on tosi iso plussa! 

Yhteistyössä Nakan kanssa, sain valita heidän valikoimasta meille t ä y d e l l i s e n   shampoo/suihkuhyllyn. Toki hylly soveltuu myös muihin tiloihin, mutta erityisesti kylpyhuoneeseen. Hylly kätkee pullot hyvin sisäänsä, sekä myös sen päällä voi säilyttää niitä. Hyllyn voi kiinnittää kahdella eri tavalla, perinteisesti ruuveilla, tai uudella modernimmalla teippikiinnityksellä. Meillä valinta oli selkeä - teippikiinnitys. Vaikka teipattuani hyllyn olin aluksi vähän jännittynyt, kuinkahan monta päivää menee kun hylly yöllä putoaa ja herättää koko talon väen. Meillä on tämä ollut nyt seinällä useamman kuukauden, ja edelleen se on visusti paikallaan. Eli turhaan olin huolissani, hylly todellakin pysyy seinällä, eikä seinään tarvinnut porata yhtäkään reikää. Kaunis hiilen sävy sopii meidän kylppärin värimaailmaa todella hyvin. Hyllyä löytyy myös täysin mustana, sekä useammassa muussa värissä. Lisäksi hylly löytyy myös isommassa koossa. Meille riitti hyvin tuo pienempi vaihtoehto, koska sekin piilottaa ja kannattelee useamman shampoopullon. 

Kirjoitinkin myös  ihan oman postauksen koko kylppäristä, jossa hylly näkyy myös vähän isommassa kokonaisuudessa. Kannattaa kurkata. Tiedän jo nyt, kun tuota talonrakennusprojektia tässä kovasti suunnitellaan, että Naka tulee varmasti olemaan osa myös meidän tulevaa kylpyhuonetta. Iso suositus siis heille! 

 
Oon tainnutkin tästä jossain vaiheessa täällä mainita, mutta alkukesästä tuli tosiaan päivitettyä kamerakalustoa. Oon jo pidemmän aikaa miettinyt täyskennoisen rungon ostamista, mutta aina sitten vain siirtänyt sitä, sen enempää aihetta miettimättä ja siihen tutustumatta. Lopulta mä vain yks ilta päätin, että nyt mä sen tilaan. Tiesin kuitenkin jo melko hyvin mitä mä uudelta rungolta haluan. Merkki on myös ollut selvä käytännössä aina. Samalla tiesin, että oli aika myös uudelle objektiiville. Multa löytyy ennestään Sigman ART sarjan 35mm linssi. Se on ollut mulla käytössä jo useamman vuoden, ja se on aivan yliveto! Tiesin siis haluavani myös pysyä art sarjassa. Niimpä kolmevitosen kaveriksi lähti tuo viiskymppinen. ja ai että mä olen tykännyt tästä kombosta. Jopa niin paljon, että mua on ihan muutaman kerran harmittanut, kun vitkuttelin tämän ostoa niin kauan. Asukuvissa tuo täyskennoinen runko on vain niin paljon helpompi myös sen suhteen, kun kuvat voi ottaa nyt paljon lähempää. 
Myös videokuvaus pitäisi olla huomattavan paljon parempaa tällä rungolla, vaikka sitä en ole vielä päässyt/kerennytkään sen enempää testaamaan. 

 
IMG_9606
HIHATATUOINTI
Tästä mä en olekaan tainnut kirjoitella täällä vielä yhtikäs mitään. Tai oon mä varmasti monet kerrat haaveillut siitä vuosien saatossa. Mutta nyt se on siinä! Ainakin melkein kokonaan. Vielä olis 1-2 kertaa jäljellä, sekä väritys jos väreihin päädyn. Aluksi olin täysin varma, että väreillä mennään, mutta enää en ole ihan sata varma, joten katsotaan. Tän upean hihan takan on ihana Viija Tampereen Putkasta. Mä annoin ideat ja rungon, jonka Viija sitten piirsi paperille ja sen jälkeen mun iholle. Tuun kirjoittamaan tästä vielä ihan oman postauksen, jossa mahdollisesti avaan tatuoinnin eri kuvien merkitystä mulle. Mutta edelleen joka päivä tätä tulee ihasteltua, onneksi mä vihdoin uskalsin! Siksi tän paikka on ehdottomasti tällä suosikkien listalla. 
 
IMG_9615 RILLIT
Mä oon tästä instagramin puolella jo puhunutkin, mutta mä sain tosiaan alkukesästä silmälasit. Kaukonäkö oli sen verran päässyt heikentymään, että nyt oli aika lähteä rillikaupoille. Mua ressasi ihan hirveästi, tuunko koskaan löytämään mieleisiä kehyksiä, mutta se olikin yllättävän easy homma. Varasin Silmäasemalle ajan näöntarkastukseen, jossa näön heikentyminen todettiin ja siitä sitten lähdettiin etsimään sopivia kehyksiä. Muistan, kun optikko kysyi multa budjettia, ja nauroin, että ei nyt ehkä aloiteta sieltä kalleimmasta reunasta, mutta todennäköisesti lopulta me päädytään kuitenkin sinne. Ja niinhän siinä kävi, hyvin lähelle sitä reunaa päästiin. Mä tiesin kuitenkin etukäteen, että haluan metallisankaiset, mahdollisimman kylmän kultaisella reunuksella. Sekä suhteellisen isot. Gucciltahan sellaiset sitten lopulta löytyi. Ja tykkään näistä ihan hurjan paljon! Pidin kriteerinä juuri tuota, että mun täytyy tykätä niistä ja paljon, tai muuten ostos on ihan turha, koska ei niitä tule muutoin käytettyä. Ja näitä on kyllä ollut aina ilo käyttää. Tää malli on myös kerännyt tosi paljon kehuja, joten sekin on vain vahvistanut sitä, miten oikea päätös nämä kehykset oli. 

Ei kommentteja

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥