Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

PUKEUTUMISHUONE JA TAULUSEINÄ

 Kaupallinen yhteistyö: Poster Store


tauluseinä_hennam_4

Ollaan asuttu nykyisessä kodissa pian 1,5 vuotta, mutta silti taulujen valitseminen ja seinälle kiinnitys on jotenkin aina vaan jäänyt ja jäänyt. Joulukuussa saatiin vihdoin laitettua pari taulua olohuoneen yhdelle tyhjälle seinälle. Ja nyt vihdoin oli yhden ikuisuusprojektin, nimittäin pukeutumishuoneen vuoro! Tää huone on samaan aikaan yksi mun lemppari meidän kodissa, mutta myös inhokki. Se on koko tässä asumisen ajan ollut enemmän ja vähemmän "työn alla". Vielä kuitenkaan ei ole niin valmista, että esittelisin teille ihan koko huoneen (sekin aika toivottavasti tulee pian!) mutta nyt näytän vähän miten mä sain sitä jo paljon edistettyä.
 

Yhteistyössä Poster Storen kanssa mä sain valita heidän valikoimastaan haluamiani tuotteita, ja tämä tauluseinä on yksi niistä. Seinä johon taulut on sijoitettu ei ollut kovin iso, mutta halusin siihen kuitenkin 4-6 erilaista julistetta. Tästä syystä en voinut valita kovin isoja julisteita, vaan nää kaikki on joko A5 tai A4 koossa. Aihepiirin tiesin olevan jollain lailla muotiin liittyvä - koska onhan kyseessä tosiaan pukeutumishuone. Ensimmäiseksi valitsinkin tämän Louis Vuittonin matkalaukku julisteen. Tää onkin näistä ihan mun ykkös suosikki! Sen ympärille mietin ja suunnittelin sitten nämä 5 muuta. Mustat kehykset sopi teemaan ja huoneeseen tosi hyvin. Pukeutumishuoneessa on paljon esillä vaatteita, asusteita ja kenkiä, joissa värimaailmat vaihtelee tosi paljon. Siksi olen sisustuksen halunnut pitää hyvin musta-valko pohjaisena tuomaan vähän rauhallisuutta, ja siittä syyttä myös valitut julisteet saivat tällaisen hillitymmän värimaailman. 

 

tauluseinä_hennam_2

tauluseinä_hennam_1

Poster Storen valikoima on tosiaan täynnä toinen toistaan upeampia ja erilaisia julisteita. Valikoima uudistuu myös koko ajan, nimittäin uutuuksia saapuu verkkokauppaan ihan viikottain. Mulla on jo edellisessä kodissa ollut heidän julisteitaan makuuhuoneen seinällä, ja olenkin aina ollut niihin tosi tyytyväinen. Nykyisin nuo aikaisemmin tosiaan makuuhuoneessa olleet julisteet ja kehykset löytyy meidän portaiden seinältä. Tosin julisteet niihin on jo vaihtuneet eri teemaiseksi. Julistetaulut on mun mielestä just tosi kivoja siitä, että niitä on tosi helppo päivittää erilaisiksi vain vaihtamalla kehyksessä oleva juliste toiseen. Helppoa, mutta myös tosi edullista. Vaihtaminen on myös ympäristöystävällistä, nimittäin Poster Store painaa julisteita vain ympäristöystävälliselle paperille, ja ottaa ympäristön huomioon myös esimerkiksi kuljetuksissa. 


tauluseinä_hennam_3

Koska ainakin mulla iskee näin alkuvuodesta todella kova into laittaa kotia, niin haluttiin yhdessä Poster Storen kanssa tarjota myös Teille lukijoille alennuskoodi jolla on sitten kiva uudistaa vähän kotia! Alennuskoodi Poster Storen verkkokauppaan kuuluu näin


 Koodilla HENNA45 saatte -45% alennusta julisteista! (alennus ei koske selection sarjan julisteita)

 Koodi on voimassa 07.02.2022 asti eikä sitä voi yhdistää muihin alennuksiin. 

1 kommentti

  1. Taulut tekevät kodista kodin!💚

    Mitäs viikonloppu suunnitelmia sulla? 👌

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥