Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

MAKKARIN UUSI TAULUSEINÄ & JULISTELAHJAKORTIN ARVONTA ♥

Kaupallinen yhteistyö: Poster Store

posterstore_hennam_4
Pitkään sitä mietin, pohdin ja pähkäilin. Mittailin ja suunnittelin. En ollut aivan vakuuttunut toimisiko mun ideani. Mutta, koska olin pitkään sitä miettinyt ja oikeastaan ihan haaveillutkin siitä, päätin uskaltaa kokeilla. Enkä voisi olla tyytyväisempi lopputulokseen! Siinä se nimittäin on, makkarin uusi tauluseinä. Yksi lemppari asioista uudessa kodissani, jota voisin vaan päivät pitkät tuijotella. Poster Storen yhteydenotto tehdä yhteistyötä tuli siis just eikä melkein oikeaan saumaan. Sain valita heidän mielettömästä julistevalikoimasta muutamia lemppari julisteita ja kehyksiä. Mä kun olen aina tykännyt tällaisista monen julisteen tauluseinistä, tiesin haluavani sellaisen myös nyt. Tykkään koko siitä projektista mikä näiden ympärille tavallaan muodostuu. Saat pyöritellä ja suunnitella sekä pohtia eri vaihtoehtoja. Mähän itseasiassa demostroin ja laitoin maalarinteipistä taulujen ääriviivat seinälle jotta hahmottaisin paremmin kuinka paljon seinää ne veisivät. Tilattuasi julisteet saat mallailla niitä mahdollisesti vielä eri järjestykseen, mitä olit alunperin suunnitellut. Ja lopulta näet suunnitelmasi jäljen suoraan seinällä.

posterstore_hennam_1
Pelkäsin mun pienen makkarin tulevan jotenkin vielä ahtaamman tuntuiseksi, jos täytän seinän tauluilla. Mutta siihähän kävi ihan toisin. Makkari on nyt mun mielestä paljon kodikkaampi ja jopa jollain lailla paremmin harmoniassa näiden uusien taulujen ansiosta. Mietin tästä syystä myös kehyksiä tosi pitkään. Oon jo monesti himoinnut hopeisia kehyksiä, mutta jotenkin se tuntui jollain lailla liian rajulta vaihtoehdolta tutun ja turvallisen valkoisen sijaan. Nyt kuitenkin päätin samalla testata myös niitä. Ja nehän kruunaavaat kokonaisuuden. Eli aivan nappivalinta myös niiden osalta. Poster Storellahan on kattavan julistevalikoiman lisäksi myös tosi paljon erilaisia ja julisteisiin sopivia kehyksiä, eli saat helposti tilattua kaikki yhdestä paikasta.
     
posterstore_hennam_3 Poster Storelta julisteita löytyy niin huikea valikoima, että valinnan vaikeushan siinä aina iskee ennemmin, kuin että ei löytyisi mieleistä julistetta. Tää mun tauluseinä on koottu tuon aivan ihanan leijonajulisteen ympärille. Kun se ensimmäisen kerran osui silmiini, tiesin, että tuon minä haluan. Se oli oikeastaan yksi syy joka varmisti päätöksen testata, miltä tauluseinä makuuhuoneessa näyttäisi. Leijona, tai oikeastaan ylipäätään kaikki isot kissapedot on aina olleet mulle tosi lähellä sydäntä. Tuossa taulussa on jotain niin ihanaa tunnelmaa yhden mun lemppari eläimen lisäksi. Leijonan ympärille halusin hentoja värejä ja vähemmän yksityiskohtaisia juttuja. Jotta leijona pysyisi homman keskipisteenä. Tässä onnistuin kyllä mielestäni täydellisesti. Tykkään tästä kokonaisuudesta kyllä niin paljon. Laitoin itseasiassa tuota tauluseinää vastakkaiselle seinälle peilin, jotta makoillessani sängyllä näen myös tämän ihanan kokonaisuuden.

posterstore_hennam_2
Yhteistyössä Poster Storen kanssa me haluttiin muistaa myös teitä lukijoita, ja järjestää pieni arvonta! Arvontaan voit osallistua näin:

 Kerro kommenttiin, mikä näistä oli sun lemppari juliste.
 Liitä mukaan toimiva sähköpostiosoite, tai jokin muu keino, miten saan suhun suoraan helposti yhteyttä.

Kaikkien osallistujien kesken 
arvotaan 50 euron arvoinen 

lahjakortti Poster Storelle!


Arvontaan voit osallistua 15.12.2019 kello 23:59 saakka.

♥ Onnea Arvontaan! ♥

21 kommenttia

 1. Tuo leijonajuliste on aivan ihana! :) paulina.oittinen(ät)hotmail.com

  VastaaPoista
 2. tuo leijona on lemppari!
  veera.koivuniemi.ll13@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Together is our favourite place to be <3
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 4. Ehdoton lemppari toi leijona-juliste :) kosmetiikkakatri at gmail.com

  VastaaPoista
 5. Tuo leijona on jotenkin todella vangitseva <3

  shimmerblinger@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Leijonat on vallan ihania ja sopii niin hyvin makuuhuoneeseen <3

  VastaaPoista
 7. Oma suosikkini on tuo lehtijuliste! Tulee mieleen se biisi Savanni nukahtaa... telluk a gmail.com

  VastaaPoista
 8. Maiseman värit ovat upeat ❤️
  iina.huutonen@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Nuo jellonat on lempparini <3 Mä oon viime aikoina rakastunut täysin julisteisiin. Meillä oli ennen tyhjät seinät, mutta nyt kun rempataan omaa kotia eikä asuta enää vuokralla, saan koristella seinät just niin kuin haluan <3 Haaveissa ois ainakin olohuoneeseen julisteseinä ja keittiöön pari ihastusta. Näin myös instassa ihania eteisen julisteseiniä ja sellainenkin kutkuttaa! Kunhan eka selvitään rempasta :D

  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Tuo maisema 😍

  jon__na@hotmail.com (kahdella alaviivalla) 😁

  VastaaPoista
 11. https://posterstore.fi/julisteet/uutuudet/light-juliste/

  Tämä näyttää mun tyyliseltä!

  VastaaPoista
 12. https://posterstore.fi/julisteet/uutuudet/palmun-lehti-juliste/

  Joku tällainen tummanpuhuva juliste olisi omaan makuuni! :)

  Eve_95@windowslive.com

  VastaaPoista
 13. Jellonat ihania .
  hanna.kanko@hotmail.com

  VastaaPoista
 14. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 15. Leijonat <3
  millaviivamari@luukku.com

  VastaaPoista
 16. Merimaisema hivelee mun silmiä! :-)

  hulkkje@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Tauluseinä näyttää ihastuttavalta. Tuo leijonataulu ja merimaisema ovat suosikkejani.
  tuulaslife1@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Leijonataulu on hellyyttävä :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 19. Leijonataulu.
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥