Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

VAALEANPUNAISTA & MUSTAA

DSC_8859 DSC_8846Vaaleanpunainen ja musta. Kaksi väriä joihin olen viime aikoina pukeutunut hurjan monta kertaa. Tai oikeastaan jos ihan rehellisiä ollaan, niin jo pidemmän aikaa ne ovat olleet tosi paljon käytössä pukeutumisessa. Muistan, kuinka teininä ja nuorempana inhosin pukeutua mustaan. En omistanut yksiäkään mustia farkkuja saati muitakaan housuja. Nahkatakki taisi olla ainut musta vaatekappaleeni. Pikkuhiljaa musta kuitenkin alkoi kiinnostaa, ja nyt suoraan sanottuna sitä löytyy vaatekaapista turhankin paljon. Rakastan silti edelleen värejä, mutta kyllä myös mustasta on tullut sellainen vakio väri pukeutumisessa. Varsinkin tähän aikaan vuodesta. Musta on siinä mielessä tosi helppo, kun siihen voi yhdistää oikeastaan ihan mitä tahansa väriä. Kuten tätä mun toista lempparia, vaaleanpunaista. Vaaleanpunainen sitten taas on aina ollut yksi suosikki värejäni, oikeastaan asiassa kuin asiassa. Varsinkin sisustuksessa rakastan sitä. Ei mitään vaaleanpunaisia övereitä kuitenkaan, vaan sellaisena suloisena tehostevärinä. Ja haluan tässäkin korostaa, että tarkoitan nimenomaan vaaleanpunaista, en pinkkiä. Moni sotkee nämä kaksi toisiinsa. Ei, pinkki ei juurikaan iske missään muodossa. Vaatteissa ja asusteissa mulla on jonkun verrankin kertynyt jo vaaleanpunaista. Silti kaipaisin sellaisia ohuempia siistimpiä paitoja ja toppeja vielä kyseisessä värissä. Oon monesti löytänyt kivoja yksilöitä, mutta ne on väreiltään taittaneet niin ihon väriseen, josta mä taas en tykkää. Paita pitää mun mielestä kuitenkin erottua ihosta, eikä sulautua siihen. 

Asu on siis mulle ihan hyvin perinteinen asu, kahden lempivärin ympärille koottuna. Vilan villakankainen takki on tämän vuodenajan eniten käytetyin takki, ja By Malene Birgerin huivi taas ehdottomasti eniten käytetyin huivi. Toimivat todella kivasti ainakin omaan silmään yhdessä. Vilan hento vaaleanpunainen neule on taas yksi kesän alennuslöytöjä Zalandolta. Oonko muuten ainoa, joka shoppailee talvivaatteita keväällä ja kesällä, ja kesävaatteita syksyllä ja talvella? Silloin nimittäin tekee parhaimmat löydöt alelaareista! 

DSC_8882 DSC_8864 DSC_8871 DSC_8849 DSC_8856 DSC_8834 DSC_8879 DSC_8845
Jacket VILA
Bag FURLA
Jeans VEROMODA
Scarf BY MALENE BIRGER
Knitting VILA
Shoes XTI

Ei kommentteja

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥