Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

LOPPUVUODEN SUOSIKKEJA

Niin se vaan aika rientää ja vuosi lähestyy loppuaan. Tällaiset erilaiset suosikkien listaus -postaukset ovat aina olleet tosi tykättyjä. Sekä tykkään myös itse lukea näitä paljon blogeista. Näistä saa yleensä tosi hyviä vinkkejä ja ideoita. Siispä päätin nyt itsekin toteuttaa tällaisen postauksen, johon keräsin suosikkeja loppuvuodelta.

suosikit_4
Cocopandan valikoimasta löytyy hurja määrä toinen toistaan ihanampia SNÖ Of Swedenin koruja, joista mäkin sain nyt muutamat valita yhteistyössä itselleni. Mä tykkään käyttää paljon enemmän hopeisia koruja, mitä kultaisia, joten päätös näistä hopeisista oli todella helppo. Multa löytyy ennestäänkin muutama tämän merkin koru, ja niistä olen ainakin tykännyt tosi paljon. Laatu on ollut tosi kestävää ja korut ovat pysyneet sen värisenä mitä uutenakin ovat olleet. Tykkään myös tosi paljon tästä heidän nykyisestä sirosta linjastaan, kun korut eivät ole enää niin jäätävän massiivisia mitä ne joskus olivat. Erityisesti tuo käsikoru on mun suosikki näistä!

suosikit_5
DISNEY LEFFAT - ALADDIN & LEIJONAKUNINGAS
Mä en yleensä ole juurikaan lämmennyt Disneyn näille klassikoista tehdyille näytellyille elokuville. Mutta koska leijonakuningas on mulle se kaikista rakkain klassikko, ja ylipäätään yksi merkittävimmistä elokuvista ikinä, halusin nähdä miltä se oltiin saatu näyttämään tässä versiossa. Osaan alkuperäisen version käytännössä sanasta sanaan ulkoa, joten oli hauska myös seurata, kuinka paljon alkuperäiseen versioon oli kajottu. Kyllä se ihan hyvä leffa oli, mutta ei sitä alkuperäiseen voi verrata millään tasolla. Aladdinista taas olin kuullut todella paljon positiviisia kommentteja kavereilta, joten päätin senkin sitten hankkia testiin. Tästä mä tykkäsin tosi paljon. Molemmat leffat tulee varmasti katseltua vielä moneen kertaan, joten siinä mielessä oikein onnistuneet ostokset. 

posterstore_hennam_2
Yksi viime aikojen ehdottomia suosikkeja on tämä yhteistyössä Poster Storelta saamani tauluseinä. Erityisesti tuo leijona-juliste on noussut suosikiksi. Sitä katsellessa tulee aina niin super hyvälle tuulelle. Julisteet on mun mielestä todella helppo tapa sisustaa ja saada persoonallisiakin ratkaisuita aikaiseksi. Lisäksi jos tuppaa olemaan yhtä nopea kyllästymään johonkin, mitä minä olen, julisteilla ilmettä saa vaihdettua nopeasti ja helposti. Lisää kuvia ja tietoa tauluseinästä voit lukea suoraan täältä.

suosikit_6
MARIMEKON MANDARIINI PUSSILAKANAT
Mä suorastaan rakastan Marimekon pussilakanoita. Multa löytyy niitä jo useammat, mutta bongatessani nämä mandariini -kuosilliset versiot Sokoksen 3+1 päiviltä syksyllä, olin myyty. Tiesin haluavani yhdet mustat ja yhdet vaaleanpunaiset. Nämä sopivat niin mahdottoman hyvin yhteen ja ovatkin olleet loppuvuoden ehdottomasti eniten käytetyimmät petivaatteet. 

suosikit_3
KARHURYHMÄ
Nyt loppuvuodesta mun kirjahaaste on hieman kärsinyt, enkä tule pääsemään koko vuoden tavoitteeseeni enää mitenkään. Mutta oon silti yrittänyt kokoajan pitää jotain kirjaa yllä ja lukea aina kun siltä on tuntunut ja aika on riittänyt. Nyt parhaillaan mulla on menossa tää suuren suosion kerännyt Karhuryhmä- kirja. Tykkään tästä ihan hurjan paljon. Mua on aina kiinnostanut kaikki tähän genreen menevät jutut, niin leffoissa, sarjoissa kuin myös kirjoissa. Sen verran kovalla mielenkiinnolla tätä luen, että ei varmaan mene kauaa niin kirja on luettuna. 

suosikit_2
PUNAISET RUUSUT
Leikkokukat kuuluuu mulla oikeastaan ihan jokaiseen vuodenaikaan. Mutta tällai synkkänä kautena, kun aina on piemää tai vähintään hämärää ja harmaata mä tykkään erityisesti punaisista ruusuista. Tietysti ne sopivat myös tähän joulunaikaan todella ihanasti. Ruusut myös kestävät paljon pidempään, mitä esimerkiksi tulppaanit taas kestävät, joten siinäkin mielessä tykkään suosia näitä. Erityisesti nää näyttävät hyvältä pöydällä jossa palaa samaan aikaisesti kynttilöitä. 

6 kommenttia

 1. Noi snön korut on ihania ja toi mandariini pussilakana niin kaunis! Samanlaisia ihanuuksia täälläkin löytyy, ja niistä nautin vaikka bloggailen vaan meikeistä nykyisin :)

  www.kosmetiikkakatri.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Snön korut on kyllä nousseet monesti suosikeiksi viime vuosina heidän uudistettuaan mallistoaan jonkun verran :)

   Poista
 2. Tämä oli kiva postaus. Voisi miettiä omatkin suosikit tältä vuodelta. Multa löytyy yksi Snön kaulakoru ja se on kyllä suosikki koruni.
  Ihanaa ja rentouttavaa joulua!

  VastaaPoista
 3. Tahtoisin myös nähdä tuon Leijonakuningas leffan. Tuo Aladdin olikin hyvä. :)

  VastaaPoista
 4. Kivoja suosikkivinkkejä. Marimekon mandariinikuosi on todella kaunis!

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥