Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

ETUKÄTEIS JOULULAHJA ITSELLE

Tiedättekö sen tunteen, kun olette vuosia haaveilleet jostakin, ja sitten vihdoin saatte sen asian käsiinne? Mä nimittäin muistan taas miltä se tunne tuntuu. Kerkesin vuosia haaveille GHD:n muotoiluraudasta, ja nyt vihdoin se on mun. Ja vieläpä aivan järjettömän söpön värisenä, nimittäin vaaleanpunaisena!

ghd_hennam_4
Mun vanha suoristusrauta oli palvellut mua jo vuosikausia, ja pikkuisen se aina silloin tällöin myös  vähän temppuili. Joten oli tullut korkea aika päivittää rauta uuteen. Oon useamman kerran päässyt testaamaan näitä GHD:n rautoja, ja ne on kyllä vakuuttanut mut ihan täysin. Siksi olinkin ihan äärimmäisen innoissani, kun yhteistyössä Cocopandan kanssa sain heiltä tällaisen itsellenikin. Näin monen vuoden haaveilusta tuli vihdoin totta. 

ghd_hennam_3
ghd_hennam_2
Vaaleanpunaista väriä tää malli ei suinkaan ole saanut vahingossa. Värit ja kaunis muotoilu on Cgicagolaisen mastektomia-tatuointiartisti David Allenin käsialaa. Koko kyseinen "Ink On Pink" Collection -tuotesarja auttaa rintasyövästä toipuvia naisia ympäri maailman saamaan itseluottamuksensa takaisin. Joten hyvän asian puolesta sekin.

Mä en ole koskaan ollut se aktiivisin värkkäämään ja väsäämään tukkani kanssa. Perus arkena mulla ei esimerkiksi riitä mielenkiinto käyttää tukan laittoon yhtään ylimääräistä aikaa. Meen aina ihan vaan aamun fiiliksen mukaan. Joskus heitän ponnarin, joskus puoliponnarin ja joskus (useimmiten) riittää pelkkä hiuksien läpi harjaaminen. Mutta jos on jotain syytä, tykkään kyllä väkerrellä hiusten kanssa. Oon jo vuosia tehnyt kiharatkin aina suoristusraudalla, joten siinä mielessä tämä GHD:n muotoilurauta oli oikein hyvä valinta. Saan tehtyä tällä jatkossa kiharat sekä tarvittaessa myös suoristuksen. Nyt kun tätä on muutamia kertoja tullut testailtua, täytyy myöntää että on siinä vaan suuri ero aikaisempaan rautaan. Siis suorastaan ihan käsittämättömän suuri ero. Tässä on monia tärkeitä toimintoja, kuten tarkkaan harkittu ja aina vakio 185 asteen lämpötila, joka on optimaalinen hiusten muotoilulämpötila. Ei siis tarvitse koskaan miettiä, onkohan rauta liian kuumalla tai liian kylmällä. Automaattinen lepotoiminto takaa myös sen, ettei rauta jää koskaan vahingossakaan päälle. Nimimerkillä kerran ajettu 30km takaisin tarkastamaan, ettei vaan meikäläisen suoristusrauta jäänyt päälle. Lisäksi tää on tosi nopea, lämpenemiseen menee vain 25 sekunttia, mikä on ainakin tuplat ellei jopa triplat nopeammin mitä mun vanha rauta. 

ghd_hennam_1
Kokonaisuudessaan olen siis todella tyytyväinen, että vihdoin ja viimein tämä pitkään haaveiltu muotoilurauta on mun. Kyllä näissäkin tuotteissa on isoja eroja, eikä lainkaan sillä, että vanhassa raudassa nyt jotain olisi varsinaisesti vikana ollut. Tämä vaan on yliveto! 

2 kommenttia

  1. Mäkin ostin etukäteislahjan itselleni. Chanelin paidan koska why not?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :-) kyllähän sitä aina välillä pitää muistaa hemmotella myös itseään!

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥