Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

IHANAISET - MUUMIHULLUN LAHJAKAUPPA

Kaupallinen yhteistyö: Ihanaiset.fi

IHANAISET_1
Taas se aika vuodesta, kun joululahjojen hankinta alkaa käydä kuumimmillaan. Mä kuulun itse edelleen siihen sarjaan, joka hankkii suurimman osan lahjoista netin kautta. Tai oikeastaan siis kaikki, mitä sieltä voi hankkia. Sitten aina jonkun verran täydennän netistä ostettuja lahjoja kaupoista saatavilla jutuilla, kuten makeisilla. Tai saahan niitäkin nykyisin monestakin eri verkkokaupasta, mutta jotenkin mä oon kokenut jouluna niiden ostamisen toimivammaksi suoraan kaupasta. 

Ollaan Ihanaiset sivuston kanssa tehty jo muutamana vuonna yhteistyötä, ja lähdinkin taas tänä vuonna innoissani mukaan. Rakastan heidän valikoimaansa. Mä itse keräilen muumiastioita, mutta muuten multa ei muumijuttuja juurikaan löydy kotoa. Mutta munkin lähipiirissä on monta, joille muumiaiheiset lahjat muussakin kuin astioiden muodossa ovat aina todella mieluisia. Ihanaisten valikoima ei silti suinkaan rajoitu pelkästään muumeihin, vaan sieltä löytyy hurjan paljon kaikkea muutakin ihanaa, niin itselle, mutta erityisesti lahjaksi. Valikoimassa on huomioitu niin vauvoista vaariin kaiken ikäiset.

Valikoiman ja hintojen lisäksi verkkokauppaa valittaessa mulle merkkaa moni muukin asia, itseasiassa aika yllättävän paljonkin. Sivujen pitää olla selkeät ja siistit. Tavaroiden katselemiseen ja etsimiseen ei saa mennä niinsanotusti hermo. Lisäksi vaikken sitä verkkokauppoja selaillessa tiedostakaan, kyllä mun ostopäätökseen vaikuttaa sivujen ulkonäkö. Jos hommat on hutiloidusti ja miettimättä tehty, ei musta todennäköisesti kovin helposti saa asiakasta. Ihanaisilla nämä kaikki on erityisen hyvin kunnossa, ja sivuja on tosi kiva selailla. Tykkään myös paljon heidän tavastaan markkinoida niin heidän Facebook sivuillaan, kuin muissakin somekanavissa. Joka on varmasti myös vaikuttava tekijä, miksi kokonaisvaltainen kuva heistä onkin pelkästään positiivinen. Yhteistyössä sain valita muutamia tuotteita heidän valikoimastaan, ja sehän on tosiaan joka kerta yhtä vaikeaa. Koska valikoima on sen verran hyvä, oikeasti! Päädyin kuitenkin tällä kertaa muumipainotteisiin valintoihin.

Oon jo hetken aikaa kerinnyt kaivata tämän koko luokan uutta tarjoilukulhoa. Nähdessäni tämän Alkuperää Kunnioittaen- sarjan version tykästyin heti. Sopivasti muumimainen, vähän väriä, mutta hallisevana osana mustavalkoisuus. Erittäin toimiva kokonaisuus siis. Itse tykästyin erityisesti tuohon, että kulhon pohjalla, siis sillä puolen johon ruoka laitetaan on myös kuviota. Kulhoissa kuvio on yleensä pelkästään sisäpuolen ulkopuolella. Kulho on myös just passelin kokoinen esimerkiksi salaattikulhoksi tai vaikka sipsikipoksi. Yleensä kun tällaisten ongelmana on ainakin omalla kohdalle se, että ne on ihan liian pieniä tai aivan liian suuria. Muumiastioita keräilevälle tällainen on myös äärettömän kiva lahjaidea, koska tämän voi vaikka täyttää kaikilla herkuilla ja pakata kivasti sellofaaniin! Mä itse ainakin tykkään antaa sellaisia lahjoja tosi paljon.

ihanaiset_hennam_3
ihanaiset_hennam_4
Toinen todella hyvä lahjaidea muumiastioita keräilevälle tai miksei myös ei-keräilijälle, näitä kun nimittäin lähes joka kodista nykyisin tuntuu löytyvän. On tällainen setti, muki ja lautanen samaa sarjaa. Olen itse saanut monesti tällaisia lahjaksi, joko muki + kulho tai muki + lautanen, ja ne on kyllä aina yhtä tervetulleita. Samoin näin loppuvuodesta julkaistu talvinen sesonki muumimuki on varmasti tosi monelle sopiva joululahja. Mun mielestä nää joulumukit on yksiä kauneimpia muumimukeja. Mullahan on tosiaan suurin osa mukeista vitriinissä visusti tallessa, lukuunottamatta muutamaa, olisiko noin kymmentä tuotannossa edelleen olevia mukeja jotka mulla on sitten ihan keittiön kaapissa. Mutta monen monesti olen miettinyt ottavani nämä talvimukti aina tähän vuodenaikaan vitriinistä käyttöön. Ne on kuitenkin niitä mun ehdottomia lemppareita kaikista mulle kertyneistä muumimukeista, niin en sitten ole raskinut ottaa niitä käyttöön. Mun tuurilla saisin ihan varmaan jonkun vaikeasti saatavan mukin rikki.
Multa ei myöskään löytynyt tätä tänä keväänä julkaistua Ninni mukia lainkaan, ja nuo käytössä olevat muumimukit onkin värimaailmaltaan hyvin vaaleanpuna painotteisia. Joten tämä sopii sinne kivasti.

ihanaiset_hennam_5
Erityisesti heidän muumituotteiden valikoima onkin siis ihan MIELETÖN. Sieltä jos jostain löytyy pukinkonttiin kaiken ikäisille jotakin kivaa ja ihanaa. Heiltä löytyy myös monia myynnistä ja tuotannosta poistuneita muumimuki yksilöitä. Eli jos tiedossa on jokin muumihullu keneltä on välistä jäänyt jokin muki hommaamatta, niin kannattaa siinäkin tapauksessa kurkata heidän valikoimansa.

 Mutta tosiaan myös se, että heidän verkkokauppaansa ei ole täytetty pelkästään muumituotteilla. Vaikka niitä ehdottomasti kattavin valikoima löytyykin. Kannattaa siis suunnata heidän verkkokauppaansa lahjaostoksille. Sieltä löytyy varmasti paljon kivoja lahjaideoita eikä tarvitse ahtautua mihinkään ostoskeskuksiin jouluruuhkien keskelle.
 Ihanaisethan tosiaan toimittaa nyt lakon aikana kaikki paketit matkahuollon kautta, eli joululahjoja voi ihan huoletta shoppailla heiltä!

8 kommenttia

 1. Siinä on Muumia monenlaista. Itse en ole Muumifani, ennemminkin saanut traumoja lapsuuden muumeista, jotka eivät olleet ihan tämmöisiä suloisia pikku palleroita silloin. Ne olivat pelottavia otuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikaisemmat muumit olivat joo kieltämättä vähän vähemmän ihania, mitä nämä uudemmat versiot :D

   Poista
 2. Muumien "Ja kuinkas sitten kävikään" -kirja on lapsuuden suosikkini. Ylipäätänsä rakastan vielä näin aikuisenakin Muumi-kirjoja. Itselläni Muumi-mukeja taitaa olla kymmenkunta ja rakkaimmat ovat harvinaiset Joulutervehdys -mukit, joita on valmistettu 1997-2002. Kävin juuri maanantaina tutustumassa uuteen Lasipalatsin Moomin Shopiin, joka oli kuin karkki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kirja on kyllä ihana! Mä haluaisin kans käydä tuolla Lasipalatsin Moomin Shopissa, tosi moni on kehunut sitä! :)

   Poista
 3. Ihania juttuja! Haluan nuo kaikki :D
  Toivoin joulupukilta uusia Muumi-mukeja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on kyllä ihania! :) moni toivoo muumimukeja lahjaksi, ovathan ne ihania ja käytännöllisiäkin vielä!

   Poista
 4. Ihania ja tunnelmallisia kuvia sinulla! Muutenkin tosi hyvön mielen postaus <3

  Johanna K

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥