Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

SISUSTUS- JA LAHJATAVARAT YHDESTÄ PAIKASTA - GIDE

Kaupallinen yhteistyö: GIDE

gide_14 gide_12 gide_7-side gide_6 gide_13
GIDE. Mun yksi lemppari sisustus- ja lahjatavara kauppoja Tampereella. Monesti on heidän mielettömän kivasta valikoimastaan tullut tehtyä löytöjä niin kotiin, kuin moneen erilaiseen lahjaankin. Heiltä kun löytyy kaiken ikäisille jotakin. Valikoima on siis todella monipuolinen. Kivijalkaliikkeeiden (Tullintori Tampereella ja Iso Omena Espoossa) lisäksi heiltä löytyy myös verkkokauppa. Verkkokaupassa tosin ei ole ihan kaikkia tuotteita, joita heillä myymälässä on. Eli jos vain on mahdollisuutta, kannattaa poiketa heidän liikkeissään ihan paikan päällä hypistelemässä ja ihastelemassa. Koska heidä valikoimastaan löytyy joka kerta aina jotain ihanaa, lähdinkin oikein innoissani heidän kanssaan uudestaan yhteistyöhön. Yhteistyössä mä sain tosiaan valita heiltä muutamia tuotteita, joita esittelenkin nyt teille! Nämä kaikki neljä tuotetta ovat osoittautuneet aivan nappivalinnoiksi. Aikaisempaan postaukseen, jossa esittelin mm. super suosion saaneen magneettitarran pääset tästä klikkaamalla.

gide_4
Koska GIDE:ltä löytyy todella kattava valikoima erilaisia seinänaulakoita ja koukkuja, meinasi totisesti iskeä valinnan vaikeus. Halusin eteiseen  naulakon, johon voi ripustaa käytössä olevan takin ja vieraat voivat myös käyttää sitä. Jotta joka kerta ei tarvitse kaivaa kaapista henkareita ja sovitella takkeja sinne. Bongatessani tämän STICKS merkkisen naulakon, tiesin heti, tämä se on. Enää pitikin sitten tehdä se paha valinta, nimittäin valita väri. Valkoinen, vai musta. Aluksi päädyin mustaan. Mutta kun sitten paikan päältä kävin yhteistyössä saamani tuotteet noutamassa, vaihdoinkin vielä lennosta tähän valkoiseen. Seinä johon naulakko lopulta sijoittui ei ole kovin iso, vaan se on aivan ulko-oven vieressä. Halusin naulakon sulautuvan tarvittaessa hyvinkin huomaamattomaksi. Tässähän nuo koukut ovat käännettävät, eli ne saa halutessaan taitettua takaisin pystyyn.

gide_5
WOODY musta liitutaulu
Tätä mustaa liitu/tussitaulua mä himoitsin jo viimeksi, mutta silloin päädyin mielummin kuitenkin magneettitarraan. Nyt kuitenkin uudessa kodissa ei enää ollut järkevää paikkaa tuolle aikaisemmalle tarralle, mikä muuten harmitti ihan suunnattomasti, koska se oli niin ihana meidän edellisessä keittiössä. Niin tilalle sai tulla tällainen pienempi esim pöydällä säilytettävä taulu, johon voi sitten itse omin pikkukätösin taiteilla mitä mieleen juolahtaa. Mä vähän harkitsin sijoittavani tän keittiön tiskipöydälle johonkin hellanviereen, ja kirjoittavani siihen jotain tyyliin "Bon appetit" tai sitten etsin netistä jonkun ruuanlaittoon liittyvän hyvän sanonnan. Ideoita ja mahdollisuuksia on kuitenkin ihan hurjasti, riippuen paikasta johon taulun haluat sijoittaa ja fiiliksestä mitä sillä haluat luoda. Tää on myös tosi oivallinen lahjaidea.

gide_1
DON WITKA oliiviöljy
Viime yhteistyössä mä valitsin itselleni Nicolas Vahenin mausteita, ja ne on ollut siitä saakka käytössä ja myös super tykättyjä. Nyt halusin testata näitä suomalaisia Don Witkan tuotteita, joten päädyin tähän oliiviöljyyn, joka on myös kerännyt todella paljon kehuja monessa paikassa. Tätä myös myyjä minulle suositteli, joten valinta olikin hyvin selkeä. Nyt muutaman käyttökerran jälkeen pitää kyllä sanoa, että on kyllä hyvä tuote. Oliiviöljy on mulle aina ollut vähän sellainen säännöllisen epäsäännöllisessä käytössä oleva tuote. Joskus saattaa mennä viikkoja jopa kuukausi, etten edes muista ostaa sitä lisää kaupasta. Ja joskus taas iskee katastrofi jos se loppuu väärällä hetkellä. Tää tuote vaikutti kuitenkin sen verran hyvältä, että taitaa jäädä pysyvästi käyttöön. GIDE:ltä löytyy paljon erilaisia Don Witkan tuotteita, nää ja juurikin nuo Nicolas Vahenin mausteet on mun mielestä aivan loistava lahjaidea!

gide_2
Tästä mä olin ja olen edelleen ihan super innoissani! Oon lukenut ja kuullut näistä VESI merkin vesipulloista pelkkää hyvää ja vielä tosi paljon hyvää. Mä oon nyt viime viikkoina alkanut taas kiinnitämään huomiota veden juontiin. Mun ei mitenkään älyttömän paljon tarvitse lisätä sen juontia, mutta vähän kuitenkin. Kuskaan usein mukanani vesipulloa, oikeastaan aina jos mulla on tuommoinen isompi laukku joka sen hyvin imaisee sisäänsä. Töissä mä esimerkiksi käytän aina isompaa laukkua, joten myös vesipullo kulkee todella usein mukana. Yleensä mulla on mukanani vaan joku vanha limpparipullo. Mä rakastan juoda veden, tai oikeastaan juoman kuin juoman kylmänä. Siis oikesti kylmänä. Noissa muovipulloissa se ei kauaa sellaisena pysy, eikä se näin ollen ainakaan auta sitä sen juomista. Nää suomalaiset VESI-pullot on tosiaan ruostumatonta terästä ja pitävät juoman kylmänä jopa 24 tuntia. Teräs toimii myös toiseen suuntaan, eli näillä saa juoman pidettyä myöskin lämpöisenä jopa 12 tuntia. Lämmittävää ominaisuutta en ole itse testannut, mutta kylmälle puolelle täydet pisteet ainakin täältä. Vesi pysyy pullossa todella kylmänä ja raikkaana. Tää on myös tosi hyvä ja käytännöllinen lahjaidea. Mulla tää tulee pääsemään, ja on itseasiassa jo päässytkin niin päivittäiseen käyttöön.

gide_16-side
Jos siis vielä joululahjoja uupuu, tai kotisi kaipaa jotain uutta piristystä, suosittelen kyllä kurkkaamaan GIDE:n valikoimaa, ja jos vain on mahdollisuutta, niin poikkeamaan ihan paikan päällä. Joululahjojen lisäksi heiltä löytyy myös joulukoristeita, sekä todella ihania paketointitarvikkeita. Heidän ihana henkilökuntansa ottaa asiakkaat aina niin avosylin vastaan ja osaa ammattitaitoisesti neuvoa esimerkiksi, että minkälaiset lahjaideat ovat sillä hetkellä kovassa huudossa. Mun kokemus GIDE:stä on siis kokonaisuutena täys kymppi!

8 kommenttia

 1. Siellä sitä on kaikenlaista tavaraa :) Vaikka kuinka paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Mutta onneksi on paljon myös hyödyllisiä lahjaideoita yms :)

   Poista
 2. Kiitos vinkistä, en ole ko.paikasta ennen kuullutkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että säkin löysit tämän avulla tämän! On nimittäin oikeasti tutustumisen arvoinen liike :)

   Poista
 3. Harvemmin innostun sisustuskaupoista, kun en ole oikein sisustamisestakaan innostunut. Koti sisustetaan kun sinne muutetaan (siis meidän tapauksessamme jo yli 20 vuotta sitten) ja sitten sen annetaan enimmäkseen olla :-)
  Magneettitarra kuullostaa melkein mielenkiintoiselta - tosin olemme jääkaappimagneettikokoelmamme tiimoilta jo päätyneet Ikean metallisiin tauluihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo magneettitarra on oikeasti todella kätevä! Ihan harmittaa, ettei se nykyisessä asunnossa mahdu mihinkään järkevästi, vaan se piti jättää tuonne vanhaan asuntoon :(

   Poista
 4. Oi, tuollaiseen liikkeeseen olisi ihana päästä hypistelemään! Ihastuin tuohon naulakkoon.

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥