Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

PUNAHILKKA

DSC_8724 DSC_8769 DSC_8785
Punainen villakangastakki. Ja vielä näin täydellisen punaisena, vähän tuollaisena viininpunaiseen taittavana. Ei ollut mikään ihan helpoin nakki löytää. Sovittelin viime talvena muutamaa versiota, mutta ne eivät istuneet yhtään niin kuin olisin toivonut. Tämä Onlyn versio kun osui loppukesästä silmiini netissä, piti se heti tilata kokeiluun. Oli nimittäin myös ihan todella hyvässä alennuksessa, peräti -60% ja vielä omaa kokoakin jäljellä. Saatuani takin kotiin sovitettavaksi, olin myyty. Jälleen yksi pitkään etsitty juttu oli löytynyt, ja vielä todella edullisesti. Oon muuten monesti miettinyt, että pitäisiköhän mun tehdä ihan oma postaus tästä mun tarjoushaukkailusta? Kuulen nimittäin tosi usein, että miten mä aina onnistun tekemään niin hyviä löytöjä, että onko mulla olemassa jotain vinkki viitosia ja ässiä hihassa. Voisin nimittäin hyvin sellaisen teille tänne rustailla. Rahaan ja ostamiseen liittyvät postaukset on aina olleet tosi tykättyjä, ja niitä on aina ollut myös kiva kirjoitella. Olisiko tällaiselle postaukselle kiinnostusta? 

DSC_8776
DSC_8793 tyhjä_oikeakoko DSC_8736
No mutta, takaisin asuun. Tiesin heti tätä asua valitessani, että tuo punainen villakangas tulee toimimaan vahapintaisten farkkujen kanssa ihan äärettömän hyvin. Ja siltä se myös näytti. Nää vahapintaiset farkut on aina olleet mulle vähän sellainen peikko. En jotenkin osaa niitä kauhean usein vetää jalkaani. Tykkään niistä päällä, mutta joku niissä töksähtää. Oon nyt vähän miettinyt, että pitäisikö mun hankkia Vilalta vastaavat, koska kaikki tuntuu hehkuttavan niitä maasta taivaaseen. Että oppisinko mäkin käyttämään niitä useammin, kuin muutaman kerran vuodessa. Tällaiset on mun mielestä nimittäin tosi tyylikkäät tietynlaisissa asuissa, ja siksi mäkään en ole näistä mun yksilöistä koskaan luopunut. Olisi silti kuitenkin kiva osata käyttää näitä vähän useammin. Monet tällaiset on kuitenkin monilla eri vaatefirmoilla vedetty överiksi. Siis tarkoitan sitä, että se vaha on jo ihan muovin näköistä. Ihan liian kiiltävää ja muovimaista. Musta sellaiset ei sovi minkään kanssa eikä mihinkään tilaisuuteen. Kohtuus kaikessa pätee siis tässäkin asiassa. 
Kokonaisuudessaan siis oikein toimiva asukokonaisuus, jota tulen ihan varmasti käyttämään vielä monet kerrat uudelleen ja uudelleen. Takki toimii todella hyvin myös sinisten farkkujen kanssa, joten uskon sen kyllä saavan vielä paljon käyttökertoja mun luona. Vaikkakin ihan paukkupakkasten takki tämä ei kuitenkaan ole. Mutta tällaisilla muutaman asteen pakkasella tämä toimii vielä oikein kivasti. 

Mutta nyt mä suuntaan viikonlopun viettoon, johon kuuluukin iloisesti peräti kahdet pikkujoulut. Ensiksi tänään työporukalla, ja huomenna heti perään tyttöporukalla. Paljon kivoja hetkiä siis tiedossa tähän viikonloppuun! Ihanaa viikonloppua sinne teillekin ruudun toiselle puolelle. 

DSC_8782
DSC_8745 DSC_8773 DSC_8752
Jacket ONLY
Bag LOUIS VUITTON
Jeans GINATRIGOT
Scarf CUBUS
Shoes BULLBOXER

5 kommenttia

 1. Jotenkin kummasti alkoi tehdä mieli hankkia punainen villakangastakki! xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! No mutta sitten sun pitää hankkia sellainen :p

   Poista
 2. Kaunis punainen takki! Ja tuossa on huppukin. Loistava takki tänne Suomen pimeisiin päiviin.
  Hyvää joulua sinulle <3

  VastaaPoista
 3. Punainen on huikea väri takeissa ja vielä hyvä, jos löytää sen oman suosikkinsa.

  Mukavaa joulun odotusta sinulle :)

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥