Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

RUSKEISSA SÄVYISSÄ

asu_beige_villakangastakki_12asu_beige_villakangastakki_7asu_beige_villakangastakki_3 asu_beige_villakangastakki_16 asu_beige_villakangastakki_9 asu_beige_villakangastakki_15
Jacket ONLY
Scarf BALMUIR
Bag LOUIS VUITTON 
Shoes TIMBERLAND


Talvi alkaa pikkuhiljaa väistyä, ja sen mukaan asut muuttua keväisemmäksi. Onneksi, mä nimittäin rakastan kevät/syksypukeutumista. Paksut kerrokset vähenee, mutta silti saa kaivaa tilalle kaikki kevyemmät takit ja yhdistää niihin kaikki huivit ja asusteet. Tätä on niin odotettu! Erityisesti mulla on ikävä kaikkia nahkatakkeja ja kevyempiä kenkiä. Mä oon jotenkin tosi huono löytämään kivoja talveen sopivia kenkiä, ja siks mulla onkin erityisesti ikävä kaikkia kevät- ja kesäkenkiä! 

Sitä mukaa kun ikää on kertynyt, on myös vaatekaappi alkanut vaihtaa värejään ja sävyjään hyvin maanläheisiin sävyihin. Se myös näkyy tässäkin asussa. Beige villakangastakki on yksi suosikkeja, vaikka onkin kaikista kylmemmille keleille turhan ohut. Onneksi nyt kelien lämmettyä se pääseekin taas paljon enemmän käyttöön. 

Ei kommentteja


Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella avopuolisoni ja yhteisen koiramme kleinspitz rotuisen Simban kanssa 2020 valmistuneessa 96 m2 paritalossa. Olen 26 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D750 + Sigma 50mm f/1.4 Art + Sigma 30mm 1:1.4 Art


Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla, lightroomilla sekä Photoscapella.

instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta! Linkki löytyy blogin sivupalkista.