Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

10 HAAVETTA TULEVALLE KESÄLLE!

Talvisempien asukuvien merkeissä on hyvä miettiä tulevaa kesää. Löysin netistä jo jonkin aikaa sitten tällaisen 10 haavetta tulevalle kesälle- haasteen, ja nyt päätin toteuttaa sen myös itse! Tosin nämä ovat itsellä samaan aikaan myös suunnitelmia, eikä pelkkiä haaveita. 
     asu_mulberry_8
Rentouttava loma. Tässä on jo hetken aikaa taas menty melkoisella sykkeellä,
joten ensi kesältä toivon edes pieniä sellaisia pätkiä, kun voi vaan unohtaa kaiken ja heittää aivot narikkaan. 

Huvipuisto-reissu. Jonnekin muualle kuin Särkänniemeen. Ensisijaisesti olisi tosi kiva päästä pitkästä aikaa Lintsille tai Power Parkkiin. 

Huippu mökki-juhannus. Perinteiseen tapaan juhannus vietetään mökillä ystävien kesken. Toista kertaa päästään viettämään se meidän omalla mökillä. Juhannukseen keskeisessä osassa ovat ystävät, hyvä ruoka, erilaiset pelit, sauna ja uiminen - niin myös tänä vuonna. 


asu_mulberry_9Kunnon tyttöjen-ilta. Viime kesänä tämä jäi kaiken kiireen ja sairastelun myötä pitämättä. Joten tänä kesänä on vihdoin aika! 

Reissu Italiaan. Ollaan haaveiltu tästä S:n kanssa jo pitkään. Nyt koronan suhteen alkaisi vihdoin näyttää siltä, että tänä kesänä se toteutuu todennäköisesti loppukesästä. Ei olla kumpikaan käyty siellä koskaan, ja viimeisestä kunnon lomaloma reissusta ulkomaille alkaa olla jo pitkä tovi. 

Käynti maauimalassa. En edes muista kuinka monta vuotta siitä on, kun olen viimeksi käynyt maauimalassa. Tampereellekin sellainen avautui jo pari kesää sitten, mutta sinnekään ei vielä ole keritty. Tänä kesänä asia korjataan! 

Kuvata videoita. Mä kuvaan valokuvia todella - siis todella paljon. Mutta oon harmikseni huomannut, että videoita, ihan sellaisia lyhyitäkin pätkiä tulee kuvattua surullisen harvoin. On paljon sellaisia hetkiä joita olisi ihana muistella myöhemmin kuvien lisäksi myös videoiden muodossa. Tämän asian aionkin siis pikkuhiljaa korjata! 

   asu_mulberry_7Päiväreissut kotimaassa. Esimerkiksi Hankoon. En ole koskaan käynyt siellä, mutta olen usein haaveillut kuinka ihana siellä olisi käydä. Rauman vanhakaupunki on myös näkemättä, ja senkin haluaisin kokea. Sitten tietenkin jo perinteeksi muodostunut Yyteri olisi kanssa listalla. Kotimaassa on kuitenkin paljon hienoja paikkoja! 

Reissu Espanjaan. Tämä on tarkoitus toteuttaa jo alkukesästä. Samalla tavalla mitä viime vuonna, eli yhdistetty työ- ja lomareissu. 

Nauttia lämmöstä ja mökkeilystä. Olettaen siis, että saamme lämpöisen kesän! Sitä ainakin erittäin kovasti toivon. Viime kesän pisin hellejakso meni nimittäin vaikeassa koronassa. Mökki tulee myös varmasti tänäkin kevänä olemaan kovassa käytössä. 


asu_mulberry_5 asu_mulberry_10
Jacket VILA
Beanie PIECES
Scarf BY MALENE BIRGER
Bag MULBERRY 
Jeans VEROMODA
Shoes GUESS

2 kommenttia

  1. Moi! Halusin vain tulla kertomaan, miten ihanan virkistävää on, että sinulla ei ole käytännössä kymmentä identtistä asu-asentokuvaa peräkkäin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi :) Talvella varsinkin tämä tulee vähän väistämättäkin näin, kun ei raaski joka kerta räpsiä kuvia ilman takkia! Mutta toki pyrin aina pitämään kuvat edes vähän erilaisina ja maltillisin määrin :)

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥