Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

VIININPUNAINEN TAKKI

asu_punainen_villakangastakki_6 asu_punainen_villakangastakki_3 asu_punainen_villakangastakki_4

Jacket ONLY
Scarf BALMUIR
Bag LOUIS VUITTON
Jeans VEROMODA
Shoes GUESS


Niin vaan lumi vähenee ulkona, mutta asukuvissa sitä on vielä taustalla mukana. Jotenkin tää vuosi on mennyt ihan hurjaa vauhtia, eikä ole meinannut edes perässä pysyä. Parin viikon päästä on jo toukokuu. Ihan uskomatonta, että 1/3 vuodesta on jo pian takana päin - vastahan tämä vuosi alkoi!

Asusta sen verran, että vaikka vuodet vierii hurjaa vauhtia, tää viininpunainen takki pysyy käytössä vuodesta toiseen. Ihan kylmimmillä keleillä tällä ei tosin tarkene, mutta alkutalvesta ja lopputalvesta tää on usein se käytetyin yksilö. Oon pitkään yrittänyt löytää tämän väristä takkia myös keväälle/syksylle. Esim tämän värinen nahkatakki olis ihan must have, mutta eipä ole yhtäkään tullut koskaan vastaan. No okei, kerran löysin sellaisen netistä, mutta hinta oli melkein kaks tonnia. Ihan niin paljon en sellaista halua, että tuollaista summaa olisin ollut valmis maksamaan. Toivotaan, että syksyllä kun viininpunaisen sävyt valtaa taas vaatekaupat, joku liike keksisi tehdä tämän värisen nahkatakin!

Ei kommentteja

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥