Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

UUSI RUOKAPÖYTÄ - LANKKUPÖYTÄ

Kaupallinen yhteistyö: Lankkutuotteet 

    lankkupöytä_8


Uutta kämppää etsiessä oli itsestään selvää, että asuntoon on mahduttava vähintään kuuden hengen ruokapöytä. Mä rakastan järjestää erilaisia illanistujaisia ja kutsua ystäviä kylään, ihan kuten eilen lauantaina. Ruokailun lisäksi pöydällä on tärkeä rooli monessa muussakin asiassa, kuten lautapelien pelaamisessa. Sillä sekin on itselle ja meidän ystäväporukoille erittäin tärkeä harrastus. 


Vuosia kestänyt into suosia valkoista sisustuksessa on viimeisen parin vuoden aikana alkanut kääntää kelkkaansa hyvin maanläheisiin sävyihin. Nykyisin esimerkiksi puun sävyt iskee huomattavasti enemmän, mitä puhtaat valkoisen sävyt. Tiesinkin siis heti, että uuteen asuntoon hankintaan puun värinen lankkupöytä, mustilla paksuilla jaloilla. Lankkupöytä on mun mielestä klassinen valinta, joka myös kestää aikaa. 

   

lankkupöytä_2 lankkupöytä_7 Kiertelin erilaiset huonekalukaupat läpi, eikä yhdestäkään löytynyt sitä the pöytää joka mun mieleeni oli syvästi pinttynyt. Halusin näyttävän mutta kuitenkin hyvin linjakkaan pöydän. Halusin, että siinä on rouheutta, mutta ei kuitenkaan liikaa kaikkea. 

Lopulta totesin, että mun toiveet on sellaisia, että vain oikea puuseppä osaa ne taikoa ne huonekalun muotoon. Siispä yhteistyössä Lankkutuotteet yrityksen kanssa me lähdettiin suunnittelemaan mulle se the pöytä josta olin pitkään kerennyt haaveilla. 

Lankkutuotteet on Pirkanmaalainen yritys, joka valmistaa mittojen ja toiveiden mukaan lankkupyödät, mutta myös muut huonekalut jo useiden vuosien kokemuksella. Heidän verstas sijaitsee Ylöjärvellä mutta heidän tuotteitaan toimitetaan ympäri Suomen, eli ole vain rohkeasti yhteydessä vaikka et asuisikaan Pirkanmaalla! Koska jokainen tuote valmistetaan käsityönä, heillä ei ole suoranaista verkkokauppaa josta klikkailla tuote ostoskoriin. Sen vuoksi laita nettisivujen kautta suoraan viestiä ja kerro toiveistasi. He ammattilaisena auttavat mielellään myös heti suunnitteluvaiheesta alkaen. 

Monesti myös ajatellaan, että tällaisesta tuotteesta saa pulittaa monin kertaisesti enemmän rahaa, kuin tehdasvalmisteisista huonekaluista. Näin ei kuitenkaan ole, vaan Lankkutuotteiden hinnat ovat myös erittäin järkevät. 
 
  lankkupöytä_5 lankkupöytä_6 Meidän pöydän kansi on tosiaan aitoa tammea. Haluttiin sen olevan mahdollisimman kestävä, mutta myös näyttävä ja "rouhea". Koska pöytä sijaitsee meillä tuon upean rimaseinän vieressä, haluttiin myös pöydän jäävän mahdollisimman "luonnollisen" väriseksi. Näin siinä ei ole minkäänlaista värillistä pinnoitetta. 

Tilattaessa lankkupöytää Lankkutuotteet -yrityksen kautta, saa itse valita mittojen lisäksi esimerkiksi:

- Montako lankkua pöytään tulee.
- Millaiset reunat pöytään haluaa
- Pöydän jalan malli sekä onko jalat puuta vai metallia
- Kannen paksuus
- Kannen materiaali ja sen käsittely

Eli voidaan todella puhua uniikista lopputuloksesta. Lankkutuotteiden yrittäjä Mika on kuitenkin pitkänlinjan ammattilainen, ja hän suosittelee mielellään erilaisia vaihtoehtoja. Ylöjärvellä hänellä on nähtävillä useampikin erilainen pöytä. Nettisivujen lisäksi kannattaa katsoa hänen Instagram tilinsä, koska molemmista löytyy paljon kuvia erilaisista vaihtoehdoista. Nämä auttoivat myös meitä hahmottamaan ja valitsemaan sen täydellisen lopullisen version. 

Jokainen Lankkutuotteilta uuteen kotiin lähtevä huonekalu onkin siis täysin uniikki ja suunniteltu juuri asiakkaan toiveiden mukaan. Valmistus tapahtuu laadukkaista raaka-aineista alusta loppuun saakka. Lankkutuotteet on erikoistunut juurikin erilaisiin lankkupöytiin, mutta toki heillä on osaamista muistakin huonekaluista. 
    lankkupöytä_3 lankkupöytä_1 Valitsemalla Lankkutuotteet -yrityksen, tuet samalla kotimaista käsityötä ja yrittäjää. He hyödyntävät tuotteiden valmistusprosessi tarvittaessa myös paikallisia pienyrittäjiä. Esimerkiksi nämä meidänkin pöydän jalat on saaneet värinsä heidän naapurissaan sijaitsevassa maalaamoyrityksessä. 

Tämä meidän pöytä on aivan upea esimerkki siitä, miten super mahtavaa työtä Lankkutuotteet tekee. Jokainen joka pöydän on kerennyt nähdä, on kehunut sitä - eikä todellakaan ihme. Sillä tämä on aivan täydellinen - juuri sellainen mitä toivoin ja kuvittelinkin sen olevan. Tai itse asiassa, vielä parempi versio mun kuvitelmista! 

Mun kokemus lankkupöydän tilaamisesta puusepältä on siis pelkästään positiivinen. Jos oot koskaan vähääkään tällaista harkinnut, suosittelen käsi sydämellä ottamaan yhteyttä Lankkutuottet nettisivujen kautta ja aloittamaan sun täydellisen huonekalun suunnittelu. Et varmasti tule pettymään! 

Ei kommentteja

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥