Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Miten mun tyyli on muuttunut?

Pian 13 vuotta sitten tää blogi sai alkunsa osittain siitä syystä, että halusin luoda paikan - jonne voisin tallentaa pukeutumisesta ja erilaisista asuistani kuvia, jakaa omaa tyyliäni ja keskustella aiheesta. Täältä löytyykin vielä tänäkin päivänä yhteensä 318 asukuvallista postausta. Ihan käsittämätön määrä, melkein vuoden jokaiselle päivälle. 


Mihin asukuvat sitten katosi, ja mitä mun pukeutumistyylille kuuluu nykyisin? 


asukuva_4 Se onkin todella hyvä kysymys, johon ei ole yksiselitteistä vastausta. Jos katsotaan ensiksi hieman taakse päin, miten asukuvat vähenivät, päästään luonnollisesti siihen miksi ne mahdollisesti vähenivät. Vuonna 2021 julkaistuja asukuvia kertyi peräti 30 kappaletta. Tämä ei ole missään nimessä ennätysvuosi, mutta todella hyvä tulos silti. Kun taas vuonna 2022 luku romahti täysin, sillä tuona vuonna julkaisin asukuvia enää vain viisi kertaa. Sen jälkeen niitä onkaan enää julkaistu muutama hassu. 
  
2022 oli mulle todella isojen muutoksien vuosi, jolloin käytännössä ihan kaikki sai uuden perspektiivin kun mun luottamus petettiin pahimmalla mahdollisella tavalla. Se taas on ihan oma tarinansa, mutta myös se vaikutti siihen, että asukuvien otto vain käytännössä loppui.
Sen lisäksi oma pukeutumistyyli on varmasti vaikuttanut asiaan. Kun julkaisin ensimmäiset asukuvat tosiaan 13 vuotta sitten, etsin vasta omaa tyyliäni. Nykyisin tiedän mikä toimii, ja mikä ei toimi. Näin varmasti myös samaan aikaan koin, ettei minulla myöskään ollut enää mitään annettavaa.

Asukuvien suhteen oon kuitenkin aina ollut myös tarkka siitä, etten jaa hirveän saman tyylisiä asuja. Vaan oon aina halunnut tuoda jotain uutta. Sen vuoksi tyylin "vakiintuminen" tuntui myös hieman ongelmalliselta, kun sellaista erilaisuutta ei enää ollutkaan niin paljon. 
    
asukuva_3 Mä en suoraan osaa kuvailla miten mun tyyli on muuttunut tai millainen se on nykyisin. Mutta mä tiedän nykyisin itse tosi hyvin, mikä toimii ja mikä ei toimi. Eli esimerkiksi hutiostoja tulee enää ihan äärettömän harvoin. Ylipäätään vaatteiden ostaminen on vähentynyt merkittävästi. 

Nykyisin myös mukavuus on pukeutumisessa aivan merkittävästi tärkeämpää kuin ennen. Vaikka jokin vaatekappale olisi miten ihana tahansa, ei se kotiudu mulle jos se on täysin epämukava. Myös tietynlainen klassisuus on tullut mukaan. En mä ole koskaan ollut sellainen että juoksen jokaisen hetkellisen trendin perässä, mutta nykyisin oikeastaan en juuri koskaan lähde niihin. Yleisestikin ottaen olen melko hitaasti syttyvää sorttia kaikille uusille jutuille pukeutumisessa. 

Ei mun tyylistä silti mitenkään täysin klassista koskaan tule. Mä koen klassisen pukeutumistyylin sellaisena suorathousut ja jakkupuku tyyppisenä. Ne jossain määrin kivoja juttuja myös omalla kohdalla, mutta aika harvoissa tapauksissa.

Ehkä yksi suurimpia muutoksia jos vertaa pitkälle asukuvien historiaan on se, että housut ja erityisesti farkut ovat vaihtuneet erilaisiin hameisiin ja mekkoihin. Tästä muutoksesta mä tykkään itse todella paljon. Vaikkakin talvella tulee edelleen käytettyä niitä sukkahousujen kanssa ihan liian vähän. Ehkä pitäisi etsiä oikeasti mukavat sukkahousut, koska suurin syy taas siihen miksi talvella tulee käytettyä niin harvoin on sukkahousujen epämukavuus.     

Tässä postauksessa on muutamat asukuvat vuodelta 2022, joita en koskaan kuitenkaan julkaissut. 
 

asukuva_2 Ehkä sitä vois tulevaisuudessa silloin tällöin räpsiä jonkunlaisia asukuvia ja julkaista niitä myös tänne. Samanaiseen sykliin mitä joskus en kuitenkaan tule enää palaamaan, mutta omaksi sekä teidän iloksi voisi olla kiva kuitenkin silloin tällöin kuvata myös asuja. 

Ei kommentteja

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥