Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

RUOKAPÖYDÄN TUOLIT - KALLEN KALUSTE

Tuotteista saatu alennusta postausta vastaan: Kallen Kaluste

kallen_kaluste_4
Jotenkin super ihana päästä taas kirjoittamaan tänne koti- ja sisustusaiheisesta sisällöstä. Mä rakastan meidän kotia, ihan jokaista yksityiskohtaa myöden. Joten sen vuoksi onkin aina todella kiva päästä näyttämään meidän valintoja ja kertomaan niistä tarkemmin. Koti ei toki ole sisustukseltaan vielä valmis, mutta isoimmat linjat on kaikki valmiina, ja pienemmätkin yksityiskohdat löytävät paikkaansa yksi kerrallaan. Tänä viikonloppuna me esimerkiksi saatiin vihdoin verhot. Ollaan asuttu tässä joulukuusta saakka, ja nyt tosiaan vihdoin meillä on ainakin olohuoneen isoissa ikkunoissa verhot. Reilu kuus viikkoa kesti niiden toimitus, mutta nyt on nekin paikallaan. Tosin vasta olohuone/keittiö akselilla 😄

Uudet ruokapöydän tuolit sen sijaan löysi perille huomattavasti nopeammin. Tuolit on tilattu kotimaiselta perheyritykseltä Kallen Kaluste, joka toimitti ne suoraan kotiinkuljetuksella perille saakka. Meillä ruokapöytä sijaitsee aivan keskellä asuntoa, sen vuoksi oli erityisen tärkeää, että kokonaisuus tuoleja myöden näyttää hyvältä. Halusin myös aikaa kestävän ratkaisun, eli mahdollisimman simppeliä, mutta kuitenkin tyylikästä. Tuntuu, että tällä hetkellä muodissa on varsinkin tuoleissa kaikki tosi erikoiset ja hyvin yksityiskohtaiset versiot. Eikä siinä, onhan niissä paljon kauniitakin yksilöitä. Ei kuitenkaan meille sopivia. 

kallen_kaluste_6
kallen_kaluste_7  
Kallen Kalusteen valikoimassa on kattava määrä erilaisia ruokapöydän tuoleja. Kuitenkin tosi paljon hyvin klassisia ja simppelillä tavalla näyttäviä yksilöitä. Yksinkertaisten linjojen lisäksi mä halusin tuolien olevan kokonaan mustat. Koska pöydän kansi on puuta, ja vieressä oleva rimaseinä myös puuta, en halunnut ottaa sitä riskiä että samassa kohdassa vierekkäin olisi liikaa eri puun sävyjä. Siispä varmin vaihtoehto oli kokonaan mustat tuolit. 

Lopulta muutaman vaihtoehdon väliltä me päädyttiin näihin mustiin Texas tuoleihin. Näissä on mun mielestä täydellisesti nykypäivän linjakkuutta, mutta ilman miljoonaa yksityiskohtaa joihin sitten äkkiä kyllästyä. Nämä on tosi hyvät istua, ja myös helpot pitää puhtaana. 

Nykypäivänä on todella tärkeää suosia kotimaisia yrityksiä - mutta myös tässä on hyvä olla tarkkana. Nimittäin meillä kävi nyt alkuvuodesta ensimmäisen kerran niin, että rahat meni ja tilattu huonekalu ei saapunutkaan koskaan, ja nimen omaan kotimaisen yrityksen kohdalla. Sen vuoksi olikin todella suuri ilo lähteä yhteistyöhön juuri Kallen Kalusteen kanssa. Yrityksellä on pitkä, luotettava ja vankka historia. Sekä erittäin ammattimaisesti hoidettu kaikki asiat ainakin meidän kokemuksen perusteella. Toki netin positiiviset arvostelut myös puoltavat meidän kokemustamme. Kyseessä on myös tosiaan perheyritys, joka on ainakin itselle aina todella iso plussa. Näin iän myötä sitä huomaa aina suosivan mieluummin perheyrityksiä ja pienempiä yrityksiä, kuin isoja valtakunnallisia ketjuliikkeitä. Onneksi siis Kallen Kalusteen erittäin positiivinen kokemus paikkasi hyvin toiselta yritykseltä tullutta mielipahaa rahojen menettämisestä. Voin siis aidosti oman kokemukseni perusteella suositella Kallen Kalustetta. 


Kallen Kalusteella on valtava valikoima erilaisia huonekaluja niin kotimaisilta valmistajilta kuin myös muiltakin toimijoilta. Heiltä löytyy sekä verkkokauppa, että kivijalkamyymälä Oulusta. Itse hoidin tilauksen verkkokaupan kautta, eikä herännyt mitään pahaa sanottavaa. Kaikki toimi erittäin hyvin tilauksesta tuotteiden toimitukseen saakka. Olen bongannut heidän valikoimastaan myös paljon sellaisia tuotteita, joita ei ole tullut vastaan joka paikassa muualla. Tällä hetkellä himoitsen heidän valikoimastaan myös yhtä terassin ruokailuryhmää. Mutta ensiksi pitää saada mieheltä hyväksyntä, että voidaanko meidän terassille hankkia niin isoa sellaista. Hänen mielestään kun yksittäinen korituoli riittää hyvin. 


kallen_kaluste_5
kallen_kaluste_8 Onko sulla suunnitelmissa jonkun huonekalun päivitys, tai kenties kaipaako koti vain jotain lisää? Kannattaa tutustua Kallen Kalusteen laajaan valikoimaan heidän verkkosivuillaan. Ja toki - jos Oulu sijaitsee helpon matkan päässä, kannattaa ehdottomasti lähteä poikkeamaan myös ihan paikan päälle. Mä ainakin tiedän mistä mä jatkossa kun huonekalu tai kotiaiheisia tarpeita tulee, katson ensimmäisenä! 

Ei kommentteja

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥