Mä meen jonnekin jostakin, en mä tiedä mihin elämä heittelee


Perjantai illan kuvasaldoa. Veli oli saanut kevari kortin ja itse kevarin ja ajelikin sitten viikonlopuksi meille. Mä olin menossa koko viikonlopun, perjantaina kävästiin Turussa, lauantaina oli sukujuhlat ja nyt väsään väsyneenä tätä postausta :D Huominen vapaapäivä peruuntui kun soitettiinkin töihin. Eli mulla on ens viikolla ainoastaan yks vapaapäivä, lauantai. Lisää tästä viikonlopusta muissa postauksissa! Nyt mä meen takasi nukkumaan!

3 kommenttia

Muistetaan pitää se kommentointi asiallisena!
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella ja olen 24 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D5000 + Nikkor 35mm & 18-55mm ja Olympus PEN E-PL7 + 14-42mm & 25mm 1:1.8 & ED 9-18mm 1:4.0‑5.6

Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla sekä Photoscapella.

snapchat: hennatasmoi
instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta!