Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Summer Outfit

Moikka! Vaikka kesä alkaa ollakkin jo tältä erää taputeltu, mä päätin sitä muistella vielä ainakin näiden asukuvien merkeissä. Koska nyt viime päivinä/viikkoina mun asukuvien ottajat on ollut niin kiven alla että en oo taas pitkään aikaan saanut niitä otettua. Vielä kun oma elämä on ollut niin hektistä ja ison osan ajasta viettänyt nyt J:n kanssa kun se on ollut useammalla pidemmällä lomalla, niin niitä ei ole halunnut tuhlata asukuvien tai ylipäätään koko blogiin miettimiseen. Nyt kun J on taas tuttuun tapaan kiinni on mulla ollut ainakin vähän aikaa tälle blogillekkin. Tosin oon ollut koko viikonlopun töissä ja nyttenkin uni painaa päälle kun aamulla on taas suunnatava takaisin työntekoon, mutta nyt sinnittelen vielä tän postauksen verran.
  DSC_0212 
Tän asun kokosin mun uusien VeroModan shortsien ympärille. Joista pulitin peräti inan vajaa 7€. Ei ollenkaan hullumpi hinta shortseille mille mulla tulee varmasti käyttöä seuraavinakin kesinä. Harmi tosiaan vain että bongasin ne tosi loppukesästä ja näin ollen montaakaan käyttökertaa niille ei päässyt kertymään. 
Aikaisempina kesinä mä oon aina vannonut farkkushortsien nimeen, enkä oo tainnut edes juurikaan muita omistaa saatika käyttää. Tää kesä oli poikkeus, ja tänä kesänä mun tyyli on muutenkin alkanut muuttumaan aikalailla omasta mielestäni. Keräsin vaatteistani noin 4 Ikean kassillista yksilöitä, joita en ole joko koskaan tai sitten hyvin vähän käyttänyt. Oon tosi huono yleensä luopumaan omista tavaroistani. Mut nyt päätin että noi saa lähteä. Eikä se siinä vielä ole, aijon käydä vaatekaapin sisällön vielä ainakin kertaalleen ja perusteellisesti läpi. Sekä muutenkin tän tavara määrän mitä mulle on kertynyt. En edes käsitä mitenkä 19v tyttösellä voi olla tavaraa näin paljon.. 
Shortsien kaveriksi puin Viron reissun toppilöydön. Tän löydön tein River Islandilla. Se tosin ei pääse ihan niin oikeuksiinsa näissä kuvissa kun unohdettiin kuvata sen selkäpuoli, mikä tästä vähän erikoisemman tekeekin. 
Ja laukku valinta olikin sitten ihan selvä. Tuo Kors perheen uusin nyt vain on ollut eniten käytössä tällä hetkellä. Vaikka mulla kauheat kuumotukset olisikin ostaa pari uutta yksilöä ihan muilta merkeiltä, ei lompakko anna vielä myöden. Kovasti yritän tässä säästää jotta vielä joku kaunis päivä mullakin on yksi mun unelmien laukuistani! Mutta kovasti tuntuu että joku mystinen voima yrittää kovasti estää mua käyttämästä niin isoa summaa laukkuun. Nimittäin nyttenkin tuo autonpuhaltimen hajoaminen toi säästökuurille taas "vähän" takapakkia. Nooh, kyllä vielä joskus!
 DSC_0261 DSC_0071 asu124 DSC_0364

Näiden kahden "päätöksen" jälkeen kenkävalinta oli helppo. NewLookin parin vuoden takaiset korkkarit. Eivät ihan kauheassa käytössä ole olleet, mutta kyllä nää aina joskus tekee mieli ottaa mukaan päivän valoon. 
Mulla on aina ollut tosi viharakkaus- suhde korkkareihin. Mulla kun on vähän ongelma jalat diabeteksen takia. Kipeytyy tosi herkästi jos vähääkään joku jostakin painaa, varsinkin pikkuvarpaat ottaa tosi helposti itteensä. Ja ne on meinaan sit pitkään kipeet. Jonkun parin päivänkin kivun korkkareiden käytön jälkeen vielä antaiskin mennä sen piikkiin et on saanut heittää jalkaansa näyttävät kengät, mut se ei todellakaan oo mikään parin päivän kipu jos ne vähääkään painaa jostakin. 
Tykkäsin ihan hirmu paljon käyttää vaikka joka päivä ja vaikka miten erilaisia korkkareita. Mut tosi harvoin löydän sellasia ah- täydellisiä, ja nykyään en oikeastaan enään edes etsikkään. Varsinkin kun lähes poikkeuksetta jos löydän, hinta on liikaa tai sitten joku kohta painaa. Nellyn uusimmassa paketissa mulle tuli River Islandin aivan ihanat mustat korkkarit. Oon niitä monta kertaa himoinnut ja nyt ne oli alessa 18€. Mut kun sain ne jalkaan, en olis pystynyt ottamaan niillä askeltakaan ilman jäätävää kipua. Mutta kyllä mä silti aijoin edelleen metsästyksen pitää päällä, kun aina välillä kuitenkin niitä täykkäreitäkin löytyy!
  asu123 DSC_0067 asu125 DSC_0014

|| shorts VeroModa | shoes NewLook | bag & watch Michael Kors  
 top River Island  | sunglasses RayBan | necklace Guess | | 


12 kommenttia

  1. ihanan rento asu ja tykkään hirmuisesti noista korkkareista!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! (: Tää on kans yks kesän lemppareita!

      Poista
  2. tosi kauniit noi kengät ja sinä myös!! :)

    VastaaPoista
  3. Täydelliset korkkarit! Vautsi! Voi kun jostain löytyisi tuollaiset mullekin!
    Harmi juttu tuo sun korkkari-ongelma :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on kyllä tosi ihanat! :-)
      Nojoo onhan tuo aika ikävä, mut onneks maailma on pullollaan muitakin kenkiä! :)

      Poista
  4. Oi ihania kuvia :--) ja toi MK on kyllä aivan ihana ♥

    http://rakkauttaaulait.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Oi että sulla on ihana blogi, löysin tänne kun kommentoit mun blogissa ja nyt ihmettelen miten en oo ennen löytäny sun blogiis! :---) Korjasin asian ja liityin lukijaksi ♥

    Ajattelin käydä osallistumassa myös tohon huippu arvontaan joka on käynnissä :)

    ♥: http://mylifestyleanddreams.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Jenny ihanasta kommentista! :) ♥ Näytitkin jo arvontaan osallistuneen, hyvä niin, eihän sitä muuten voi voittaa! :)

      Poista
  6. Hei Henna,
    Olet kaunis ja kuvauksellinen tyttö/nainen ja myös blogisi tuntuu
    olevan täynnä elämän kauneimpia hetkiä.:)
    Ihanaa alkavaa syksyä!
    Vanessa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan ihana kommentti! Kiitos hurjan paljon Vanessa ♥ ! :)

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥