Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Miksei syksyn jälkeen vois taas tulla Kesä?Takki: Only Kengät: Converse Farkut: H&M Pipo: Gina Tricot Huivi: Only Valk. Huppari: Umbro


 

Siinä olis vähän kuvia viikonlopulta, ja pitkästä aikaa päivänasuakin. Päivän asu oli tuollainen "pyöräily asu" kun keksittiin lähteä Juuson kanssa pyörillä kylpylään jäätelöille (: ja juotiin siellä sitten samalla sellaiset Tähtiasiakas-mehudrinkit. Muuten viikonloppu oli aika tavallinen. 
Ensimmäisen kerran jaksoin vähän paneutua noihin kuviin, ja sain nuo pystykuvat nyt suurempina tänne, koska minusta ne on rumia jos ne on eri levyisiä kuin nuo vaaka kuvat. Mitä mieltä te olette? 
Mun pitäis varata kampaaja-aika. Tai tavallaan varasin sen jo, perjantaille. Kun se on mun täti joka leikkaa ja värjää nii sillai ei tartte varata samanlai ko "tuntemattomalle" kampaajalle. Jos sais taas asteen vaaleemmaks tätä moniväristä leijonanharjaa, ja myös tuon ihanan juurikasvun pois. Samoin edestä voisi vähän siistiä. Saapi nähä mitä vielä keksii! 
Huomenna olis sitten taas koulupäivä näin kuudenpäivän sairasloman jälkeen. Mulla tää koulunkäynti on nyt kyllä aika hurjaa. Koko tää viikko sairaslomalla. Ens viikosta mul menee perjantai taas lääkärissä. Sitten seuraavalla viikolla mä olen koulussa ainoastaan perjantain koska oon muut päivät töissä, ja sit onkin syysloma. Rankkaa :D. Nyt mun pitäis lähtee hakeen Sammista limpparia koska mua närästää taas ihan suunnattomasti. MUUTE! Ne huonekuvat sain tänään otettua, mutta tässä kuvien järkkäämises oli niin iso työ, että saatte niitä vielä jäädä odottelemaan(taas...) Nyt mä suunnistan sinne Sammiin!
Henna

Ei kommentteja

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥