Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Syksy ja Nallet!


Tässähän tää mitä mun viimepäiviin on kuulunut. Töitä, ruotsia ja valokuvausta. Oon nyt ollut sunnuntaista asti töissä nalletalolla, ja menen taas huomenna, sitten mulla on pari päivää vapaata sieltä. Perjantaina tosin ei oo vapaata töistä kun on taas vuorossa tuo xmeali, lauantai onkin sitten kokonaan vapaata! Ja sunnuntaina taas nalletalolle :) Sit alkaa Hennan 3 päivän syysloma! jonka jälkeen se palaa taaas töihin. Syyslomalla olis tarkoitus suunnata Satakunnan puolelle eli iskälle Kokemäelle. Ja käydä sit samalla Juuson kanssa Porissa leffasa ja ostoksilla. Nyt kutsuu taas Ruotsin kielen ihmeellinen maailma. Yritän saada tuon linkitä blogisi jutun tässä aikaiseksi, hurjan paljon olette blogeja linkitelleet kiitokset siittä :-)

 

Ei kommentteja


Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella avopuolisoni ja yhteisen koiramme kleinspitz rotuisen Simban kanssa 2020 valmistuneessa 96 m2 paritalossa. Olen 26 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D750 + Sigma 50mm f/1.4 Art + Sigma 30mm 1:1.4 Art


Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla, lightroomilla sekä Photoscapella.

instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta! Linkki löytyy blogin sivupalkista.