Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

My room!

Tässä nyt ja vihdoin se sitten olisi kokonaisuudessaan. Mä nimittäin sain kuvat valmiiksi ja nyt ne pitää enään vain lisäillä tänne. Elikkäs tosiaan mun huone oli aikasmoisen räjähdyksen jäljiltä tuossa vähän aikaa sitten. Ja ajattelin suoda tämän räjähdyksen teillekkin. Eli postauksen idea on huone ennen ja jälkeen siivouksen. Ennenkuvat tulevat olemaan paljon parempaa materiaalia kuin jälkeen, koska kusin tuon valoisan ajan ja jouduin kuvaamaan ne ihanien keltasten lamppujen valostuksella. Vaikka mun huone ei vielä ihan valmis olekkaan, ollaan jo melko lähellä totuutta. Elikkäs nyt lisään aluks ne kuvat miten sotkuinen se oli, ja sitten selittelen vähän enemmän niitten siistien kohdalla. Aloitetaan :--)


Josko vaikka nämä kuvat riittäisivät tuosta taakse jääneestä sekamelskasta. Joten *rumpujen pärinää* tättärääää Olkaa Hyvä ja astukaa sisään Hennan siistiin huoneeseen:

Tältä mun huone siis näyttää ovelta katsottuna.
Tää on ovelta askel eteenpäin ja käännyttynä kulmaan.
 Mun huoneessa ei ole kuin yksi ikkuna ja mua ottaa se ihan sikana päähän. Koska mun huone on ihan sairaan pitkän mallinen, niin tuosta yhdestä ikkunasta ei kunnolla riitä valo huoneen toiseen päähän.

Tää on sit taas sängyltä ovelle päin kuvattuna.
 Jep mulla on liukuovi. Lähesainut asia mitä kaipaan vanhoista huoneistani on kunnon ovi. Tuo liukuovi vaan ei ole mun juttu. 

Sitten ikkunalta kuvattuna huoneen perälle.
Pitkästä aikaa taas lipastokin näytti siistiltä, sain myös vaihdettua vähän uusia valokuvia.
Olen ollut jo pitkään ihastunut näihin ikean expedit hyllyihin, ja nyt olisi tarkoitus ostaa tälläinen pienempi ikkunan eteen tai seinälle.
Ja sitten taas päinvastoin huoneen perältä kuvattuna ikkunalle päin.
Heh. huonolaatunen kuva mut halusin lisätä tän kosk Siru oli jotenki sulonen (:
Lopuksi vielä melko uusi sisustusjuttu nimittäin naulakko puu, laukuille vöille huiveille yms.


Siinä olisi sitten minun valtakuntani. Pienillä uutuuksilla ja parannuksilla saan siittä vielä enemmän näköisenä, ehkä tässä joskus. Isoa huonetta on aina vaikeampi sisustaa kuin pientä :)
Tänään olinkin sitten taas koulussa, jonka jälkeen suuntasin Tampereelle asioille ja käväisin siinä samalla radiokirpputorilla, mistä lähti taas kassillinen kaikkea huisin kivaa mukaan. Ehkäpä minä saan ne taas tässä joku päivä kuvailtua. Mutta nyt taidan jatkaa Hamekytän katsomista, syödä Subini loppuun ja käydä suihkussa. Huomenna kutsuu taas koulu, huimat kaksi tuntia. 
Mitä mieltä olette postauksesta ja huoneestani (: ?  
Henna

3 kommenttia

  1. Todella ihana huone ! Itse sain heti inspiraation poikasta. Itse en osaa käyttää valkoista, mutta mielestäni olet käyttänyt sitä todella hyvin, se luo avaruutta huoneeseesi. Tuli myös mieleen, että onko tuo liukuovessasi oleva oksa sisustustarra vai maalattu? :)

    VastaaPoista
  2. jassup: kiitti(:

    Katariina: Kiitän todella paljon kehuista :-) Tuo on tarra, ja se on ostettu Ikeasta :)

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥