Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Reissuuun!

Mulla on nyt hyvin pieni aika kirjoittaa teille. Mutta nyt on tapahtunut jotain niin huikeeta. Oon ollut viimeset kaks pe-ma aikaa reissussa, Ti-Ti Nallen kiertueella tuotemyyjänä. Ja tässä yks päivä mut toivotettiin tervetulleeks pitkällekkin reissulle, joka kestää melkein neljäviikkoa! Miettikäää, mä lähden kiertään Suomea neljäks viikoks! Joka päivä luvassa eripaikka kunta, ja eri hotelli. Koko tuolla reissulla on yksi vapaapäivä, jonka aikana me ajetaan keikkabussilla Kuusamosta Rovaniemelle. Tälle reissulle mahtuu niin Mikkeliä, Vaasaa, Espoota, Rovaniemeä, Tornioa, Oulua ja ties mitä muuta! En voi edes sanoin kuvailla kuinka innoissani mä oon :) Mutta, se tietää tälle blogille "hetkeksi" hiljaisuutta, koska en voi yhtään luvata kerkeänkö reissusta kirjoittamaan. Voin kuitenkin yrittää, ja otan kameran mukaan. Mulla olis teille paljon postaus ideoita, ja asiaa. JA samoin tuo linkitä blogisi juttu, blogit olen valinnut jo mutta postausta en ole vielä saanut tehtyä :) Nyt mun on jatkettava huoneen siivousta jotta se jäisi siistiin kuntoon lähtiessäni. Elikkä perjantaina tää tyttö hyppää reissuun! 

 

Ei kommentteja


Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella avopuolisoni ja yhteisen koiramme kleinspitz rotuisen Simban kanssa 2020 valmistuneessa 96 m2 paritalossa. Olen 26 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D750 + Sigma 50mm f/1.4 Art + Sigma 30mm 1:1.4 Art


Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla, lightroomilla sekä Photoscapella.

instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta! Linkki löytyy blogin sivupalkista.