Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Reissuuun!

Mulla on nyt hyvin pieni aika kirjoittaa teille. Mutta nyt on tapahtunut jotain niin huikeeta. Oon ollut viimeset kaks pe-ma aikaa reissussa, Ti-Ti Nallen kiertueella tuotemyyjänä. Ja tässä yks päivä mut toivotettiin tervetulleeks pitkällekkin reissulle, joka kestää melkein neljäviikkoa! Miettikäää, mä lähden kiertään Suomea neljäks viikoks! Joka päivä luvassa eripaikka kunta, ja eri hotelli. Koko tuolla reissulla on yksi vapaapäivä, jonka aikana me ajetaan keikkabussilla Kuusamosta Rovaniemelle. Tälle reissulle mahtuu niin Mikkeliä, Vaasaa, Espoota, Rovaniemeä, Tornioa, Oulua ja ties mitä muuta! En voi edes sanoin kuvailla kuinka innoissani mä oon :) Mutta, se tietää tälle blogille "hetkeksi" hiljaisuutta, koska en voi yhtään luvata kerkeänkö reissusta kirjoittamaan. Voin kuitenkin yrittää, ja otan kameran mukaan. Mulla olis teille paljon postaus ideoita, ja asiaa. JA samoin tuo linkitä blogisi juttu, blogit olen valinnut jo mutta postausta en ole vielä saanut tehtyä :) Nyt mun on jatkettava huoneen siivousta jotta se jäisi siistiin kuntoon lähtiessäni. Elikkä perjantaina tää tyttö hyppää reissuun! 

 

Ei kommentteja

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥