Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

kerro

– Esittele itsesi ja elämäsi noin suurin piirtein
Olen siis Henna, ja täytän lauantaina 17-vuotta. Oon tosi huono kertoon mitään itestäni, varsinkaan vaan suurinpiirtein. No mutta, oon seurustellut kohta 2 vuotta Juuson kanssa. Käyn kauppaoppilaitosta toista vuotta. Mua kiusataan aika paljon, ja yritetään saada mulle pahaa oloa. Muuta syytä tähän ei ole kuin ihmisten lapsellisuus ja raukkamaisuus: Pitää tehdä toisen olosta ikävempää jotta itsellä olisi parempi olo, eli toisin sanoin pitää yrittää talloa toista jotta itse olisi korkeammalla. Omistan kaks maailman ihaninta kissaa. Oon tosi tyytyväinen elämääni, ja myös tosi onnellinen. Pystyn myös sanomaan, että mulla on tosi hyvä itsetunto kaikista elämänkokemuksista huolimatta.

 

– Minun vanhempani
Ovat mielestäni maailman parhaimmat vanhemmat. Vaikka en montaa vuotta heidän molempien kanssa yhdessä saanutkaan viettää, olen silti todella onnellinen tytär. He ovat aina tukeneet minua vaikeimpina aikoina, ymmärtäneet molemmat muuttoni, niin äidiltä isälle, kuin isältä takaisin äidillekkin. Olen voinut puhua heille, varsinkin isälle kaikesta, tähän päivään mennessä ei ole ollut vielä yhtäkään asiaa jota en olisi hänelle voinut kertoa. Olen perinyt todella vahvoja luonteenpiirteitä isältäni, aluksi kesti oppia elämään niiden kanssa, ja ns. käsittelemään niitä, mutta nyt kannan niitä ylpeänä. Rakastan heitä.
 

– Paras ystäväni
Mulla ei oo, eikä tavallaan toivottavasti koskaan tulekkaa olemaan vaih yhtä parasta ystävää. Sillä mulla on tällähetkellä parhaimmat ystävät. Anna, Roosa & Mansikka. Tiedän että vietän heidän kanssaan aivan liian vähän aikaa, mutta nyt olen ainakin parhaani yrittänyt jotta voitaisiin tulevaisuudessa nähdä paljon paljon enemmän. Nää ihmiset on tukenu mua niin hyvinä kuin vaikeina aikoina, niitten kanssa on koettu ihan ikimuistoisia hetkiä, ja he ovat vain yksinkertaisesti niin ihania kaikki. 



– Rakastan
Jos pitäisi valita mitä rakastan eniten tässä maailmassa, se olisi Juuso. Hän on ihminen, kenestä en koskaan, en ikinä halua päästää irti. Ollaan koettu jo paljon yhdessä, ja vielä paljon paljon enemmän on kokematta. Hän on puolet mun sydämestä<3 
Rakastan myös aikaisemmin mainittuja ystäviäni, ja haluan pysyä heidän kanssaa ikuisesti ystävinä, kavereita, perhettä, lemmikkejä, ja onhan näitä, kaikkia vaan rakastaa eritavalla.



– Käsilaukussani
On yleensä, koulukirjat, penaali, kamera, lompakko, kuulokkeet, papereita, kalenteri. Ja riippuen sitten tietenkin päivästä mitä tarvitsee mukana ja mitä ei.

– Mitä minulla oli päällä tänään?
No tää päivä on vasta hyvin alussa, mutta päällä mulla on vaalean harmaat farkut, uudet nahkaiset converset, valkoinen toppi, musta wescin huppari, ja takki. Istun nimittäin juuri keikkabussissa :)
– Mieleisin muisto
Mulla on tosi paljon mieleisiä muistoja. Enkä mitenkään pysty valita niistä mieleisintä. Muistot säilyvät aina, ja niitä kertyy koko ajan lisää. 

 


– Mieleisin syntymäpäiväni
Viime vuoden synttärit, eli 16v synttärit ovat kyllä parhaimmat tähän mennessä, mutta luultavasti lauantaina koittavista 17vuotis synttäreistä tulevat taas mieleisimmät. 




– Kaduttaa
Mua ei kyllä juuri koskaan kaduta, sillä se ei saa tehtyä tekemättömäksi, eikä liioimmin muutakkaan mitään. Sillä voi mielestäni ilmaista vain että olisi tehnyt asiat erilailla, jos olisi tietänyt seuraukset. Ihan ajan hukkaan heittämistä jos katuu jotain, mielestäni.


–Ikimuistoinen reissu
Tää reissu millä oon nyt parhaillaan mukana. Ti-Ti Nallen seikkailulumimaassa- konserttikiertue. Tää on reissu ja kokemus minkä tuun muistamaan aina, ja muistelemaan sitä vain hymyissä suin. Tää on ollut ihan mahtava! Vaikkakin tätä on vielä vähän jäljellä. Mutta ei tää silti ole ainut ikimuistoinen reissu, on niitä paljon paljon muitakin.


– Tämä saa minut voimaan paremmin 
Juuson näkeminen on aina sellainen autta, että jos muuten on ollut huono päivä, niin se kyllä loppuu siihen. Myös kissani Sirun kanssa aikaa viettäminen, ja kun se kotona ollessani joka ilta nukahtaa mun toiselle tyynylle ihan kiinni muhun, ja herätessäni se on yhä siinä, se saa mut niin hyvälle tuulelle. Myös ihmisten auttaminen ja kun saa toisen iloiseksi, saa minutkin voimaan paremmin.


– Tämä saa minut itkemään
Tietyt asiat menneisyydestä. Ei tarvitse nostaa kuin sekunniksi pintaan, ja kyyneleet tulevat. Onneksi olen ns. oppinut olemaan ajattelematta niitä ja elämään niiden kanssa, ilman että ne mitenkään vaikuttaisivat enään elämääni. Menetys, ja monet ikävät asiat saavat myös todella helposti kyyneleet kasvoilleni.


  - Pelkään
Menettämistä. Sitä pelkään eniten.

3 kommenttia

  1. kiva postaus! ja muutenkin kiva blogi :)

    VastaaPoista
  2. Oijj huippu postaus, toi on vaan iha ylisulonen toi sun ja juuson kuva :) <3 Ja jouduin pitkääää kattoo ja miettiin et oonko mä tos yhes kuva roosan kans, mut lopulta pääädyin sellaseen tulokseen, että ikävä kyllä :D

    VastaaPoista
  3. ihanaa henna kuinka edustavia kuvia musta (; mutta tää oli kiva postaus ja nauroin tolle roosan ja mansikan kuvalle ::DD

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥