Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Rovaniemi!

Sijaintini on siis Rovaniemi, joka vaihtuu huomen aamulla Tornioon. Vähän turhan aikaisin mun makuuni on taas lähtö, mutta kyllä siittä suoriudutaan. 
Tänään oli siis keikka Lappi Areenalla, tykkäsin kyllä paikasta kovastikkin vaikka vähän vilpoinen olikin. 


Siinä kun sain työni tehtyä mulla jäi vähän aikaa ja pääti käyttää sen hyväkseni ja käydä vähän valokuvailemassa. Vaikka ulkona olikin lunta, pakkasta, ja muutenkin kaikkea mistä mä en yleensä pidä ollenkaan. Tänään asiat tosin muuttuivat. Se oli jotain niin ihanaa kävellä semmoisella lenkkipolulla kameran kanssa ja kuunnella musiikkia. Se tunne mikä siinä oli, se oli ihan uskomaton. Auringon paiste, mahtava luonto, mahtavat maisemat. Tahtoisin sinne niin paljon takaisin sitten kun on oikein kunnolla pakkasta ja paljon lunta. Ystävät jotka mut tuntee saattavat miettiä että mikä mulle on tullut, kun yleensä vain valitan jos on kylmä tai lunta. Mutta täällä se oli jotenkin ihan eri asia. Oon niin ihastunut tähän kaupunkiin, että voisin jopa kuvitella itseni asumassa täällä joskus. Mikä mua vaivaa? 

Halusin vähän vilauttaa teille mun uutta talvitakkiani, jonka tosin ostin jo kauankauan sitten Porista. Myös kiertueelle ostetut uudet kengät vilahtavat :) olen molempiin ostoksiin tosi tosi tyytyväinen! 

Olin pitkään jo haaveillut näistä kengistä. Vaikka yleensä mulla näkee hyvin harvoin päällä mitään Adidakselta, näihin olin tykästynyt jo aikaisemmin. Tosin olisin halunnut nämä vielä enemmän kullan värisinä, mutta ei ollut oikeata kokoa. Piti siis tyytyä mustiin :) 

Takki myös täytti kaikki täydellisen takin hakukriteerit. Ja olin oikein innoissani kun siittä ei edes tarvinnut maksaa täydellisen takin hintaa vaan sain sen alennuksella johtuen että tuosta kiristysnauhasta oli ironnut semmoinen turha juttu. MMutta nyt rupeaa väsyttämään sen verran että taidan suunnata nukkumaan. Teitä lukijoitakin on jo 29, tuntuu aika uskomattomalta. Enään 6 yötä jäljellä ja sitten mä pääsen taas kotiin! Samalla niiin haikea tunne mutta on myös ihana palata kotiin. Vaikka ei tää vielä tähän lopu, tän pitkän keikkapätkän jälkeen on sitten vielä 5 paikkakuntaa jäljellä jotka koittavatkin sitten vähän myöhemmin. 
Mutta kertokaapa mielipiteitänne takista & kengistä :) ? Entä onko tän tyyliset postaukset mieleenne? :) 

 

2 kommenttia

  1. ouuuuu ihana takki ! :( oispa mullaki rahaa ostaa kaikkee kivaa :) ja _IHANIA_ kuvia :) !

    VastaaPoista
  2. Oij että rakastuin tohon sun takkii heti ku näin ton <3 ja kiva postaus ku oli paaaljon kuvia! :)

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥