Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

26.11.

No nyt on hetki aikaa teillekkin. Tässä on tosiaan siis viime päivinä tuntunut että aika katoaa kuin tuhka tuuleen. Se ei riitä mihinkään. Oon tässä välissä kerennyt vanheta, saada työharjoittelupaikan, tehdä pinon koulujuttuja, viettänyt illan kavereiden kanssa, ollut kylpylässä hotellissa ja ihan liikaa on jäänyt tekemättäkin. Eli siis saavuin viime viikon perjantai yönä kotiin, 21 päivää kestäneeltä työreissulta. Olin siinä sitten sen yön Juuson kanssa meillä, kun se suloisuus oli tullut mua ihan meille asti vastaan että nähtäisiin heti kun mä hyppään keikkabussista poijes. No seuraava yö, eli lauantai-sunnuntai välinen yö oltiinkin sitten kylpylässä hotellihuoneessa yötä. Saatiin se yhteiseksi synttärilahjaksi, kun Juusollakin oli tuossa juuri synttärit. (ihan kuin tässä ei olisi hotelleissa tullut oltua :D) No käytiin siellä sitten uimassa ja syömässä, se oli siis mun oikea synttäripäivä ja sain kaikkia kivoja yllätyksiä! Voisin sanoa et nää oli mun parhaimmat synttärit mitä mulla on tähän mennessä ollut. Sunnuntaina jouduin taas aikaisin aamulla jatkamaan matkaa, ja sitten oltiinkin vielä pari päivää reissussa. Kunnes tiistai yöllä saavuttiin taas kotiin. Ja siittä asti mä olen nyt sitten ollut kotona, juossut paikasta toiseen ja hoitanut kaikkia juttuja. Keskiviikko aamuna heräsin muutaman tunnin yö unien jälkeen, olo kuin katujyrän alle jääneellä, aikaisin ja lähdin bussilla tampereelle työharjoitteluhaastatteluun. Ja tulihan se paikkakin sielä sitten, elikkäs alotan tammikuun alussa heti kuuden viikoin mittaisen työharjottelun Tampereen Sokoksella, siellä kodinpuolella. Oon ihan innoissani! Torstaina ja perjantaina mä olinki sitten koulussa näin kuukauden tauon jälkeen. Ja perjantaina vietettiinkin sitten synttäripikkujoulutyttöjen- iltaa mun parhaimpien kavereiden kanssa. Ihan suunnitelmien mukaan se ei ollut kun sitten meille tulikin kuski ja sit tapahtu kaikkea kivaa ja ei niin kivaa. Mutta tässä sieltä muutamia kuvia!
Tosiaan tuossa viime viikonloppuna oli sitten mun synttäritkin, ja niinkuin aikasemmin jo mainitsinkin ne oli ihan mahtavat! Mitään erikoisia lahjatoiveita mulla ei ollut, eli sain lähinnä rahaa, mutta lempparilahjat mä aijon teillekkin näyttää :) !

Calvin Klein:in uusin aivan ihana hajuvesi, ja pesuaine. Ja vielä ihanassa peltilaatikossa.

 Pitkään toivomani Cheap Mondayn t-paita ja vyö (mitä tosin en jaksanut kuvata)
 Kiroileva Siili- tyynyliinoja.

Ja DKNY:n uusi hajuvesi. Tämän sain ihan puhtaana yllätyksenä kun äiti toi tämän laivalta.

Lisäksi sain Iittalan astioita joita keräilen, Converset (joista kuvia seuraavassa postauksessa.) Peakin hupparin, karkkia ja joitain muitakin juttuja.
Tässä teille vähän mun viimepäiviltä. Kirjotan tähän heti perään myös toisen postauksen, joten siinä lissää.

Ei kommentteja

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥