Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Gifts

Joulupukki toi kaiken toivomani ja enemmänkin. Suosikeista napsin kuvat teidänkin iloksenne. Suurimman osan lahjoista tuli rahana, joiden sijoittamista mietin parhaillaan iPad2:seen. Juuso vaan ei ole kovin mielissään mun rahankäytöstäni :-D 

 Jo ennen joulua sain vähän niinkuin ennakkolahjaksi Dolce&Gabbanan kellon. Tämä on kyllä ollut kovassa käytössä, varsinkin kun entinen suosikkini Axcentin musta kello rikkoutui, tai sitten vain patteriloppui mutta kuitenkaan ei toimi.


Kaksi Ikean Expedit hyllyä, joita olin jo himoinnut pitkään. Sitten kun tässä kevään tai kesän aikana muutan omilleni, olen jo suunnitellut että tuo korkea hylly saa vaihtaa vaakaan pöytä tasoksi, ehkä. Näiden kanssa tuli myös nuo kaksi mustaa koria, punottu kori ja musta kaappi. 


Kaksi uutta pienempää Mariskoolia. Vaaleansininen ja hiekka.


Bead Head:in jättipullot hoitoainetta ja shampoota. Nää on ihan ykkösiä! 


 Suklaata, nää suklaat säilytän varmaan niin kauan kun päivämäärä riittää! Näyttää niiiin hyviltä!


Perinteisiä lautapelejä. Tykkään pelata tosi paljon kaiken maailman video- sekä lautapelejä siks toivoin muutamia uusia, näiden lisäks saatiin myös yhteiseks kolme lautapeliä mistä yhtä ollaan jo porukalla kokeiltukin. Mikään ei voita kesäisiä mökki iltoja joissa pelataan parhaiden ihmisten kanssa kunnon lautapelejä aamun pikkutunneille asti! 


Joulu ilman leffoja? - Ehei, ei toimi ainakaan mulla! 


 Wii:lle uusi kauan kaivattu ohjain. Pelaaminen on paljon hauskempaa mitä isompi porukka.


  Serrannoja! Tää on ihan huippu sarja, eli siis mun lemppari. Kuvassa olevat 1 & 2 tuotantokauden tosin ostin jo kiertueelle. Lahjaksi sain 3 & 4 tuotantokauden minkä kanssa tosin posti vähän kömmäs ja ne ei sitten ehtineetkään jouluksi, vaan ovat vieläkin vasta tulossa.


Aivan tajuttoman ihana farkkupaita.


Taikamukeja. 


Lahjoista paras: Juusolta saamani Guess:in kaulakoru. 


Kunnon tehosekoitin. Jota ajattelinkin tänään kokeilla, millaisen pirtelön tällä saa aikaiseksi :)


Alusvaatteita. Näitä saa varmaan kaikki? :D


Vernan laseja, koboltin sinisiä. Nää ei ole enään valmistuksessa, niin näitä ei ihan jokapaikasta enään tahdo löytää.


 Ja myös leffa ja poppari lippuja!Lisäksi sain muumiastioita, pyyhkeitä, muutaman paidan, suklaata, kaikenmoista pientä ja maailman parhan seuran jouluksi2 kommenttia

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Kiitti kivasta kommentista :)

    Sullakin on tosi kiva blogi ja ihania lahjoja oot kyllä saanut♥

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥