Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Tampere


Tän näköisenä mut saattoi nähdä eilen Tampereella pyörimässä. Oltiin siis Annan kanssa ostoksilla. Vaikkakin aluks Roosan ja Mansikanki piti lähteä mukaan mutta heille tulikin sitten esteitä. 
 Takki~Only, Farku~JC, Kengät~Converse, Laukku~Lindex/radiokirpputori, Huivi~Gina Tricot

Keskiviikkona käydessäni Tampereella työharjoittelu juttujen takia, käväistiin siinä sitten samalla äipä kans tsekkaas kirpputori, ja sieltä löyty ihana, täydellinen hapsulaukku, mitä olin jo pitkään himoinnut. Ja vain 12€urolla. Samalla kerralla löytyi myös Vilan paljetti paituli, mistä kuvaa lopuksi. Nyt huomio mun uusiin rakkaisiin Converseihin!


Nämä ihanuudet sain tosiaan synttärilahjaksi. Seuraavaksi sitten himoitsenkin jo tummansinisiä matalavartisia ja näitä ohuempipohjaisia. ;)
Tuolla Tampereen reissulta ei kirpputorilta löytynyt kuin yksi Nalle Puh- taulu, se on meidän äidille. Tuli muuten mieleen, että onko moni Radiokirpputorilla käyvä kiinnittänyt yhtään huomiota siihen henkilökuntaan? Mä olen, ja netissähän on ihan niitä jotain juttuja että Suomen töykeimmät myyjät yms. Ja jos ei ihan töykeimmät ole niin kyllä aika lähellä kärkisioja ollaan. Mä en itseasias kävis koko paikassa, jos siellä ei olis niin hyviä tavaroita. Ja vielä joku kerta mä läväytän niille yhtä töykeästä takaisin, ehkä.
Vikasta kuvasta voitte päätellä mun kokonaisuus fiiliksen. 
Mä olen tosi onnellinen.
Eikä sitä pysty muuttamaan edes kiusaajat ja paskanpuhujat, vaikka kuinka sitä yritättekin.
Tajuaisittepa joskus kuinka pellen teette itsestänne käytöksellänne. 

Ei kommentteja

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥