Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

:-----------------------------------------------------------------------)

Aukasin koneen jo varmaan viis tuntia sitten. Siittä asti mä oon hiljalleen muokkaillut kuvia mitä on tän viikon aikana tullut otettua, selvitellyt parit jutut, järjestänyt vähän huonetta, hakenut mautonta ruokaa xmealista ja nyt vihdoin saan aikaseksi tätä tekstiäkin. Takana on aika normaalista poikkeava viikko. 
Viikko alkoi kolmella koulun ja työntäyteisellä päivällä. Koulussa kolmeen tai neljään, ja neljäksi töihin koulutuspäiville. Ja ysiltä kotona. Kotona kerkesi siis ainoastaan nukkua. Keskiviikkona iltana ja yönä vietettiin Mansikan kanssa laatuaikaa ja juteltiin taas niin monen monta tuntia kaikkea mahdollista. On huippua omistaa sellainen ystävä ♥ !
Loppu viikko menikin sitten lähinnä Juuson kanssa. Perjantaina molemmilla oli vapaa päivä, ja päätettiin lähteä tampereelle leffaan, ja serkkuhan se sitten lähti meille kuskiksi ja seuraksi. Leffana toimi Project X. Musta se oli kyllä vähän yli arvostettu, siis mitä mielipiteitä ja kommentteja siittä oli kuullut. Vähän pitkäveteinen ja sillain kun se koko leffa pyöri ihan saman jutun ympärillä. Mutta, tulipahan nyt nähtyä sitten sekin :> Lauantaina bussi vei mut vuorostaan tampereelle, nimittäin katsomaan "vanhaa" ystävää vuosien takaa. Oli ihan mahtavaa nähdä! Harmi vain että nähdään nykyään tositosi harvoin, kun molemmilla on omat menonsa ja tekemisensä. Mutta täytyy kyllä taas yrittää pian uudestaan nähdä :)
Lauantaina sitten kun tampereelta selvisin kotio, juuso pyysikin mut taas niille ja siellä menikin sitten myös suurin osa tästä päivästä. Kalasteltiin Sirulle ahvenia, tai no: siinä pääsi käymään niin, että kun tarkoitus oli kalastaa ihan mahdollisimman pieniä ahvenia, niin tulikin niin isoja että juuso laittoi ne meille iltapalaks. :-D Joskus näinkin päin. Sai tosin Sirukin sitten yhden fisun :> 
Pidettiin myös kisastudiota, torstaina lätkän suomi-usa pelille, ja eilen futiksen mestareidenliigan loppuottelulle! 

Huuto.netistä joskus jo pitkän aikaa sitten huutamani guessin pussukka osasi vihdoin tiensä minun luo. Ja ompas muuten aikas ihana! Hintaakaan sillä ei ollut kuin 14€, ja täysin aito kappale :) 
Huuto.netistä puheen ollen, sieltä on tulossa mulle useampikin aivan super kiva paketti, eikä ole ollut muuten sitten yksikään niistä hinnalla pilattu! Enemmän niistä sitten, kun ne joskus taas kotiutuva.

 

Sirulla on taas sotamaalaukset naamassa. Mitäs on niin tyhmä että ehdoin tahdoin haastaa riitaa Nipsun kans ja saa kuitenkin aina nenilleen :D No onnea sillä kyllä on ollut kun aina osuu vain nenään tai otsaan. Yksikin ilta sillä oli kunnon kynnenpalanen otsassa pystyssä :-D Pää asia että silmät pysyvät ehjinä :>

4 kommenttia

  1. Ihania kuvia ja sulla on ihanat silmät!:)

    VastaaPoista
  2. Wihiii oli kyl ihana vaan jutella, vaik olinki jossain kohtaa vähä huonol pääl, mutta niin ;) odotan meijä reilausmatkaaa iha sikana!! <3

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥