Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

HAASTE!

• Each tagged person must answer the 11 questions given to them by their “tagger”and post it on their blog.
• Then, choose 10 new people to tag and link them in your post.
• Create 11 new questions for the people you tag to answer.
• Do not tag back to the person who has already tagged you.

Sain haasteen Marialta !


Kysymykset:
1. Mitä odotat tällä hetkellä eniten?
~ Hmm. Ihan juuri tällä hetkellä, mä odotan ehkä eniten ens kevättä/kesää. Kun päästään vihdoin muuttamaan Juuson kanssa yhteen, valmistun merkonomiksi (toivottavasti :D), ja lähetään kesällä reilaan Mansikan kanssa :-)  
 
2. Mitä aijot tehdä kesällä?
~ Töitä on ainakin tosi paljon luvassa jälleen kerran. Mutta sitten olis suunnitteilla myös muutamat reissut pitkin Suomea. Ehkä mä vaan lyhyesti sanottuna lomailen ja teen töitä!
 
 
 
 3. Mitä mieltä olet Robinista?
~Mä oon nähnyt Robinin livenä! Tästä on ehkä kolmisen vuotta aikaa, kun tääl Ikaalisten kylpylässä oli se finaali se joku nuorten/lasten laulukisa juttu, ja Robini voitti silloin sen. :D Mutta, sillä on tosi hyvä ääni, mut sen biisit (mihin se tuskin ite edes saa vaikuttaa) ei oo mitään kummosia, siis sanat ja nää. 

4. Jos saisit toivoa kolme kertaa, mitä toivoisit?
~ Tarkoittaakohan tää nyt niin että jos ne toiveet ihan toteutuis? No mä vastaan niin. Mitä mulle nyt täs väsyneenä tulee ensimmäisenä mieleen, niin toivoisin paljon terveempää elämää, niin mulle kuin kaikille muillekkin, et siis sairaudet poistuis, tai ainakin vähenis huomattavasti. Sitten toiseks toivoisin onnellista ja tapahtuma rikasta elämää, mulle ja mun läheisille. Ja että saisin sen elää kaikkien näiden ihanien ihmisten kanssa, kenen kanssa nyt elän. Ja kolmanneks toivoisin eläimille parempia oloja. Niitä kohdellaan monessa paikkaa ja monella tapaa aivan liian väärin! 
 
 
5. Lempiblogisi?
~ Mulla on lemppari blogeja itseasiassa useampi kuin yks. Ja ne on:
 
 6. Lempi vuodenaikasi?
~ Tarviiko tätä edes kysyä :D KESÄKESÄKESÄ!  


 7. Missä maissa olet käynyt?
~ Empäs sen ihmeellisimmissä kuin Ruotsissa ja Virossa :D

8. Keskiarvosi viime todistuksessa?
~ Mein koulussa ei saa todistuksia, mut luulisin et joku 2 se on :D arvosteluhan on siis 1-3.

9. Lempi värisi?
~ Näit on kaks, vaaleenpunanen/pinkki ja turkoosi


10. Miksi rupesit bloggaamaan?
~ Olin jo pitkään lukenut muiden blogeja. Ja halusin itsekkin kokeilla millaista se olisi. Saisin ns ilmaista itseäni ja lisäillä valokuvia ja kirjoitella niitä näitä mitä milloinkin. Kertaakaa en ole katunut että blogin perustin :>

11. Missä kaupungissa asuisit, jos saisit valita?
~ Jos pitäisi valita Suomen kaupungeista, niin joko pääkaupunki seutu, tai Rovaniemi. Jos taas olisi mahdollisuus valita myös muiden maiden kaupungeista, niin lähtisin luultavasti Australiaan, ainakin joksikin aikaa! 
 
 

Kysymykset: 
1. Minne et koskaan matkustaisi, ja miksi?
2. Mikä kamera sulla on?
3. Mikä olisi unelma ammattisi, ja miksi?
4. Mistä olet riippuvainen?
5. Jos nyt saisit ostaa yhden jutun, vain yhden, miettimättä paljonko se maksaa tai paljonko sinulla on rahaa, eli siis joku muu maksaisi sen sinulle, mitä ostaisit?
6. Millaiset ovat unelmiesi hiukset?
7. Lempi Disney:n piirretty leffasi?
8. Keräätkö jotain astia sarjaa, jos keräät, niin mitä?
9. Jos pitäisi valita asuisitko mielummin suurkaupungissa, ylellisessä kerrostaloasunnossa, kymmenen valittavan ja kitisevän naisen kanssa, jos samalla saisit myös shoppailla ja sulla olis rahaakin siihen huomattavasti, vai maaseudun rauhassa isossa kartanossa, esimerkiksi kumppanisi kanssa kahden ja lähimpään kauppaan olisi 20km ja siellä pääsisi käymään muutaman kerran viikossa, jos kyseessä olisi esimerkiksi vuosi?
10. Mihin ottaisit äkkilähdön nyt heti seuraavana päivänä?

7 kommenttia

 1. kiitos haasteesta ! :) hei pakko kysyä, et miten oot saanu noi "pallot" tonne sivuille mistä pääsee esim formii ? :D ku itekki haluaisin jonku tollasen laittaa tohon mut en tie mite :/ !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ne on ihan tavallisia kuvia misä on linkki niihi paikkoihi :)

   Poista
 2. pitääkö mun niinku ottaa noi kysymykset tosta ja vastata :D ? hohhoijaa kaipa sitten :)

  VastaaPoista
 3. Voi miten kaunis olet ! :)

  siqudk0.blogspot.com

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥