Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

17 kommenttia

 1. http://www.hoopee.fi/?gclid=CND9sL2j8a8CFU8wmAodfhtrYQ tuolta saa ainakin niittejä! :--)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. kyllä se mulla kuuluu ;o mikähä siin sit on ;o

   Poista
 3. Kiva video ja tykkään kun esittelet ostoksia videolla :) Jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
 4. En ookkaan koskaan huomannut että sulla ois mitään vesirokkoarpia, mutta nyt oli pakko mennä selailemaan kuvia ja kyllähän tosiaan vähän jotain näkyy :-D Mulla on kans muutama kuoppa naamassa mut en jaksa tehdä mitään asialle kun en välitä :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no mulla oli toi vesirokko tossa kaks kuukautta sitten, ja kun arvet on niin tuoreita niin apteekissa ne sano et ne saa helpommin sit häivytettyä :-) etten ainakaan menetä muutakuin sen 13€ mitä se purkki makso jos se ei toimikkaan :D

   Poista
 5. hennahölmö se christian audigier on suunnitellu ed hardya :p mut kiva tää video, välillä vähä vaihtelua :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. anneli hei, ei aina voi kaikkea tietää :> kuvailes ittekki joku videous sinne su blogii! ;>

   Poista
 6. Mua vähä jännittää ku mulla ei oo vesirokkoo vielä ollut, ja pikkusiskot on kaikki nyt sen täs huhti-toukokuus sairastanu. Eli varmaanki pia mullakin. :( Saa sit ostaa kans tota samaista öljyä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tosin se kannattaa nyt sairastaa, koska mitä myöhemmin, sitä pidemmäks aikaa jää arvet, ja sitä vaikeempi se voi olla. Mulla oli kolme päivää 40 astetta kuumetta, ja ihan kamala olo. Onni oli se et näppylöitä ei tullut paljon, ja kun osti apteekista sellasta vaahtoa niihin niin ne ei kutissutkaan. Tosin mulla se alkoi niin, että naamaan tuli vain muutama, juurikin tuohon huuleen ja hius rajaan. Tietenkin luulin niitä finneiksi ja puristin molemmat :D mitä ei sais vesirokko arville tehä. No nyt ne on suht haalistunut jo molemmat ja saa hyvin meikkivoiteella peittoon =)

   Poista
 7. kiva tää sun blogi ja tykkäsin tosta, ku esittelit videolla noita vaatteita. Ja ihania vaateita olikin! + kiitos ku huomautit mun blogissa siitä sanantunnistuksesta, ihanaa ku joku ees jaksaa huomauttaa, ku itekkää ei välttämättä kaikkia juttuja huomaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos Ü Joo se sanatunnistus on niin ärsyttävä, et aattelin säästää muut siltä :>

   Poista
 8. löytypäs taas sattumalta blogihelmi! :) Hyvin luonnistui tuo videopostauksenki teko, eikä yhtää semmone "pakkopullaa" fiilis jääny, niiku aika monen blogin videoista jää. Jään seurailemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vaikka se tuntu ihan hölmöltä puhua kameralle ja oli koko ajan öö, siis öö :D nii tais silti onnistua =) kiitos! :>

   Poista
 9. pakko kysyä nyt tosta bio oilista (en tie kirjotinko oikeen :DD) mutta, miten se on sulla vaikuttanut? onko se toiminu yhtää:D mulla on kans naamas pari ärsyttävää vesirokkoarpeee ja haluaisin ne niiiiin pois!!! :D oon miettinyt ton ostamista, mutten osaa sanoo et tepsiikö yhtään :)

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥