Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Keskikesän juhla takana, mut missä se kesä on?


 Topit/Gina Tricot    Farkut/JC    Kengät/Converse,Asos    Kello/JetSet    Aurinkolasit/Lindex   Sormukset/Kalevala

Asoksen saapuneessa paketissa oli myös yksi perheenlisäys konssiperheeseeni, valkoiset! Katsotaan kuinka kauan nämä tosin pysyvät valkoisena... Perjantaina sopivasti saapui myös Ginan paketti joka sisälsi nuo kaksi toppia, vihreän alus topin ja pitsisen neonvihreän(vai keltaisen?) topin. Koska oli niin ihanan aurinkoinen sää päätin heti pistää uunituoreet vaatteet kokeiluun! Mä olin suunnitellut meneväni mökille skootterilla ja siksi päältä löytyikin farkut, mutta toisin kävi kun mut yllätettiinkin ja haettiin veneellä! 


Veneessä farkut vaihtukin si shortseihin, ja ajeltiinkin siinä si parisen tuntia pitkin kyrösjärvee ja mä sain ottaa arskaa 8) ja aika mukavat rusketusrajatki tuli! Tosin mun nenä ja otsa meinas palaa et illan ne vähä punotti mut ei onneks sillai kunnolla palanu :D Sit me käytiinki juusolla syömässä ja suunnattiin mökille!


 Juhannus oli siis kaiken puolin onnistunut :-) Väsyhän tuosta viikonlopusta jäi, ja niin taisi jäädä Almallekkin ^^ :D


Lauantaina kun me sitten vihdoin jaksetiin heräillä, lämmitettiin mökillä sauna ja käytiin uimassa Juuson kanssa! ja illalla sitten grillailtiin meillä, eli perus hölläily päivä juhannuksen jälkeen :D



Ja loppuun vielä, kun alussa Asoksen paketista mainitsinkin, ei sieltä pelkästään nuo converset ja aikaisemmin mainitsemani ja vilahtanut laukku saapuneet vaan myös:


Nyt tuli taas niiin paljon juttua samalle postaukselle että toivottavasti jaksoitte selailla loppuun asti :-D Mä oon nyt taas vaihteeksi ollut ihan hirmu paljon töissä, ja juuri tänään tuli taas muutamia yhdeksän tunnin päiviä lisää sairastapauksien takia.. Että tähän kesään ei mun kohdalla taida kyllä paljon muuta mahtua kuin töitä :-D mut mikäs siinä kun kelikin on tota sorttia! 
Työntäyteisen kuukauden kunniaksi mä päätin palkita itseni muutamilla kivoilla jutuilla, ja pistin tuossa muutamia päiviä sitten ostoskoreihin kivoja juttuja ja nyt ne on matkalla mun luo, niistä kuulettekin sitten kun ne taas joskus minut saavuttavat ja kerkeän tänne niitä laitella :) Lisäksi kysymyspostauksen ensimmäinen vastaus postaus on enään himpunverran kesken, mutta kyllä sekin sieltä tänne bläjähtää kun sen vaan saan valmiiksi! oikeastaan siittä puuttuu enään kuvat :-D 
Mitäs te lukijat teette näin kesällä? Onko teillä työpaikkaa? (--:


 

14 kommenttia

  1. Oon töissä naapurikunnan pienessä vaatekaupassa, nyt on onneks vika viikko töitä! Sitte viikko lomaa, ja viikko töissä Kaustisen Kansanmusiikkifestivaaleilla. Sen jälkeen saaki sitte viimein hölläillä koko kesän :)
    pimeanpelko.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saisimpa mäkin hölläillä :c eivaan, oma tietoinen valinta et kaks erityöpaikkaa :)

      Poista
  2. Toi Ginan toppi on nii mielettömän pirteen värinen, ihana :)

    VastaaPoista
  3. Mä olen ollu näin koko kesäkuun töissä mut nyt perjantaina alkaa onneks koko heinakuun pitunen loma :) ps. ihailen tota neonvihreetä toppia! :p

    VastaaPoista
  4. ihana toi toppi & ihana blogi ! (--: taidan jäädä lukijaksi..


    http://hennankengissa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. sun banneri on tosi hieno ja nää kuvat on ihania! :)

    http://metenblogi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Sulla on tosi kivoja kuvia täällä sun blogissa:) Sait uuden lukijan!

    http://mylife-iira.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Eikä, onko toi valkonen kääpiösnautseri? Ihana! Miks kaikki vihaa niitä? Kuulemma haukkuu ihan sairaasti ja muutenki kakkapäitä:/ Eikä ole!


    itsomekindofjoke.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kyllä se on! poikaystävällä on niitä kaksin kappalein, ja ne on kyllä aivan ihania! niillä on ihan mahtava luonne :> mä en ole kyllä kuullut sillai ihmeellisemmin että niitä vihattais :o päin vastoin, poikaystävälläkin on tyttö ja poika koira ja niiltä on jo pentuja tilattu :D

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥