Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Ei oo olemassakaan oikotietä onneen, täytyy kestää kipuu, jos haluu saavuttaa.

Täällä taas, nimittäin maanantai! Mun viime viikko hujahti ohitse semmoista kyytiä että. Mun piti lomailla lähes koko viikko, töitä oli alunperin ainoastaan pe ja la. Toisin kävi, nimittäin viikko muuttui oikein työn täyteiseksi. Tiistaista lauantaihin tuli siis oltua töitä tekemässä. No mutta kuulumisia postauksen saatte sitten ihan omana versionaan! 
     DSC_0068   
Yks päivä viikolla kerkesin kuitenkin auringon paistaessa napata teille muutamat asukuvat, sillä mulla oli kerrankin jotain erilaisempaa päällä. Nahkatakki pääsi ensimmäistä kertaa tänä vuonna käyttöön, ja okei: kyllä mä sillä vähän palelinkin. Muistin myös pitkästä aikaa mun PB:n pikkuruisemman laukun, mikä oli oikein näppärä valinta jokapäivä mukana roikkuvan MK:n tilalle. 
     
DSC_0101    
Jalkaan heitin kultaisine yksityiskohtinensa sopivat uudet BullBoxerin kenkulit. Sekä Dr.Denimin farkut, jotka ei mun muistaakseni ole vielä täällä blogin puolella vilahtaneetkaan. Yleensä mulla on töissä vanhemmat ja ei niin lempparifarkut käytössä. Mutta nyt en muutama päivänä ole pystynyt farkkuvalikoimastani käyttämään mitään muuta kuin näitä. Nimittäin meillä on töissä remontti, ja siellä vaihdetaan kaikki hyllyt ja no kaikki muukin tietysti. Heitin pahveja pihalle, ja siinä perus kiireessä kärryn kanssa sitten heilautin kärryn suoraan päin sellaista telinettä jossa on vanhoja hyllyrakenteita, eiköhän siitä sitten muutama pudonnut suoraan mun jalalle, raapien polvesta lähes nilkkaan asti pitkät jäljet. No, voitte kuvitella paljonko tuollainen hyllyrakenne painaa terävine kulmineen. Farkut hajos, (vaikka ne oli yhdet mun paksuimmista farkuista?!) ja jalka kärsi vielä enemmän. Siihen tuli sellainen pitkä viilto ja törkeät mustelmat moneen kohtaan. Nyt se on edelleen ihan sininen, vaikka tää tapahtui viime tiistaina. Kaikki muut farkut kiristi niin paljon ettei se mustelma alue kestänyt sitä koska se oli ihan täysin kosketusarka. Oli pakko heittää nää jalkaan, koska Dr.Denimit on tunnetusti ne farkut jotka venyy ja paukkuu! 
                    DSC_0160
   
Valkoinen kauluspaita kultaisine niittikauluksineen pääsi taas pitkästä aikaa käyttöön. Se oli roikkunut tuon mun nahkatakin takana seinäkoukulla, niin enhän mä edes meinannut muistaa että mulla oli tuommoinen paita. Valitettavasti sen kauluksen niitit ei pääse ollenkaan oikeuksiinsa mun hiusten alta, eikä edes siis näy. Mutta oli jokseenkin kylmä tuollainen ohut silkkipaita päällä niin en ruvennut sen tarkemmin katsomaan kuinka kuvat onnistui :D Lisäks mun hiukset on muutenkin miten sattuu, koska olin töistä tullut nii nappasin ne vaan pois järkyttävältä ponnarilta... 
      
DSC_0189 DSC_0059 (2) DSC_0107
Nyt pitäis hetki vielä jatkaa terveystiedon tehtäviä niin pysyit aikataulut tavoitteissa. Ja sitten ajattelinkin heittää pääntyynyyn, oli sen verran rankka työpäivä sekä vähät yöunet, että helpommallakin saa aamusta kiukkuisen ja tuskallisen nousta. Varsinkin kun tietää ettei huomenna ainakaan helpompi työpäivä ole luvassa. Mutta hei, kuunnelkaa te muutamat aika loistavat biisit minkä olemasta olosta mä en ollut aikaisemmin tiennyt mitään ennenkuin tilasin itselleni Kaija Koon kokoelma levyn! Ja ainakin mun elämän tilanteeseen ensimmäinen sopii aikas hyvin!

2 kommenttia

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥