Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Summer Shoes

Tässä auringonpaisteessa istuessa on kiva kurkata vähän tulevaan kesään. Mua on harmittanu tosi paljo, että mun kirppareilut on jääny viime aikoina (okei puhutaan ehkä vuodesta, ei pelkästään viime ajoista..) lähes nollille. Tampereella oon muutaman kerran pyörähtäny, mutta aina lähes siihen aikaan että kirpparit on jo sulkenut ovensa, tai sitten mun reissuseura on ollu sellaista "eivoisvähempääkiinnostaa odottaa kun sä pyörit jossai kirpparilla". Tosin kerkesin mä viimeks veljeä odotellessa radiokirpputorin pyörähtää ympäri, ja löysin sieltä harmaan pitkän huivin hintaan 3€. Pidin sitä aluks "kalliina" että no, kirppari huivi ilman merkkiä, mutta koska harmaa huivi oli ostoslistalla, ostin sen. Arvatkaas mitä huomasin kotona.. No, huivin reunasta selvisi, että mä olin ostanut Marja Kurjen huivin kolmella, kolmella eurolla! Aluks sama huivi oli mielestäni kallis, lopulta kun sen tarkemmin vahingossa tutkin, sen hinta olikin ihan pilkkahinta. Ei huono, vai mitä. 
Kirppareilla kiertelyn sijasta, olen viime aikoina viettänyt muutamia hetkiä (tunteja..) huutonetissä sekä facebookin kirpputoriryhmissä. Eikä ole ollenkaan ollut huono saldo mitä sieltä on nyt viime aikoina postilaatikkoon kolahdellut. 
  
DSC_0312-horz    
BullBoxerin gladiaattorikengät. Näillä ei oltu juuri lainkaan kävelty, eli pohjat on moitteettomassa kunnossa. Eikä näissä muutenkaan mitään vikaa missään ollut. Mun mielestä 7€ näistä, ei ollu ollenkaan paha hinta! Lisäks nää on vissiin vielä aitoa nahkaa, niinkuin BullBoxerin kengät yleensä onkin. Nää oli vielä ihan just eikä melkein oikeen kokoiset. 
    
DSC_0341    
Mustat NAHKAISET converset. Ollut ostoslistalla? - Pitkään! Toki nää on elämää nähneet, mutta ei ollenkaan mun makuun liikaa. Nauhat kun näihin vielä vaihtaa niin johan ilmekkin taas kirkastuu. Mun mielestä 8€ näistä, oli melkein kuin ilmaseks olis saanut. Kesää ja converse kelejä odotellessa! 
    
DSC_0334    
Jo viime kesänä, haaveilin aitonahkaisista balleriinoista. Mietin pitkään mustia samanlaisia Vagabondin baltsuja, mutta korkean hinnan puolesta jätin ne sitten viime kesänä ostamatta. Nyt kuitenkin kohdalle osui tismalleen samat kengät, mutta mokkanahkaisina ja ruskeina. Hinnan 22€ maksettuani, pian nää lähtikin jo tulemaan mun luo! Nää on ihan uudenveroisessa kunnossa. Ja just passelit jalkaan. 
  
DSC_0374     
Viimeisempänä, muttei vähäisempänä postilaatikkoon kolahti tänään myöskin pitkään ostoslistalla ollut Lauden Conradin Style kirja. Kympin hinta ei edes rokottanut lompakkoa! 
   
DSC_0368  
" Aiku kiva kun sä teit mulle tämmösen pedin tähän ikkunalle "

18 kommenttia

  1. Hei ihana blogi! Hieno banneri ja tykkään kuvista muutenkin. Liityn :)

    VastaaPoista
  2. Ihanat converset! Kelpais :) Ja hei mitä tossa Lauren Condradin kirjassa on ku tuntuu näkyvän jokaisessa blogissa? :o jotain tyylivinkkejä vai?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niinpä oon miettinyt samaa, että mitä ihmeellistä tuossa kirjassa on kun kaikilla bloggaajilla on se :D

      Poista
    2. Jep, tyylivinkkejä ja tyylijuttuja! Ü Se minkätakia minä sen ostin, on se, että se on englanniksi. Ja tässä englantia tsempatessa on kiva lukea mielenkiintoista kirjaa: englanniksi! :)

      Poista
  3. oisitkohan osannut sanoa, että mihin kannattaa laittaa vaatteita myyntiin? siis nettisivu..
    miten aina itse toimit, jos olet myymässä vaatteita vaaditko että ostaja ensin maksaa sinulle ja sitten postitat tuotteen? :D
    vai miten teet:)
    ps. ihana blogi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Facebookissa on paljon kivoja kirpputori ryhmiä! :) Esim semimerkkien flea market on tosihyvä! :) Joo, sillä perjaatteella että ostaja maksaa tuotteen sekä tuotteen postikulut tilille, ja kun rahat näkyy pistän paketin postiin! Huutonetissä olen myös joskus myynyt, mutta paremman hinnan saa nettikirpputorilla, ja helpommalla pääsee! :)
      Kiitos! :)

      Poista
    2. kiitos vastauksestasi. :)

      Poista
    3. Täällä olisi kanssa yksi kysyjä. Olen laittanut vaatteitani nettiin myyntiin, ja haluaisin kysyä sulta tälläistä että: mistä tiedän paljonko pyydän ostajalta postikuluja? tai siis en voi tietää paljonko paketti painaa.. mite sä hoidat nää hommelit?:::D

      Poista
    4. ja kun ostaja on laittanut nyt esim 20e tuotteesta ja vaikka 5e postikuluja, maksatko sen postikulun sitten tavallaan itse, tai sillä rahalla minkä ostaja sinulle antoi? en tiedä tajusitko tästä mitään.... tarvitsen vain apua!! :D

      Poista
  4. Aivan mahtavia löytöjä, varsinki nuo gladiaattorikengät<3 oispa itelläki tommonen tuuri!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! (: Eikun sitten netin kirpputorien ja huutonetin ihmeelliseen maailmaan :p

      Poista
  5. Apua kuin ihana banneri! Noi mustat kengät on ihan sika kivannäköset<3

    VastaaPoista
  6. Tosi kiva blogi sullakin! Mistä oot bongannu ton kirjan noin hyvään hintaan? :p

    VastaaPoista
  7. Laitahan hei sit mielipidettä, että mitä tykkäsit tuosta kirjasta ! :)♥ ..ja ps. aiivan ihanat nuo Bullboxerin sandaalit ! ;--)

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥