Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Hengissä? - Olen

DSC_0307 DSC_0328  
Moikka, tulin just salilta ja nyt syön tässä vaniliajugurttia päärynällä ja kiiwillä. NamNam! Aika pian suuntaankin tästä iltapuuhiin, aamulla taas aikainen herätys ja uusi työntäyteinen viikko edessä. Viime päivinä ei ole oikein ollut innostusta, eikä edes aikaa eikä aihetta postailla, joten blogin puoli on ollut vähän hiljaisempi. Monet asiat nyt vaan niin mutkalla, ja ajatuksetkaan ei oikein meinaa pysyä mukana. Mutta onneks nytten näyttää jo paaljon valoisammalta! Miten se onkin aina niin, että jos yks asia menee päin sanonko mitä, se on semmoinen ketjureaktio minkä jälkeen asia jos toinenkin rupeaa näyttämään kärttyiseltä. Se on (ainakin mun kohdalla) aina niin. Sitten kun tää synkkäkausi on taas tästä ohi, on tasaista piiitkän aikaa ilman synkkyyksiä, mutta sitten kun yks asia synkkenee, ei mene kauaa kun yks kaks ja kolme asiaa synkkenee peräsäs. No, kyllä tää taas tästä. 
Oon alkanut viime aikoina "ottaa teidän toiveita ylös", ja suunnitelmissa olisikin taas toteutella niitä. Siksipä tämä tylsääkin tylsempi "olen hengissä" postaus voitaisiinkin lopettaa niin, että annan sanan teille.

Mitä te haluatte kuulla/lukea jatkossa? :) Ideoita, ehdotuksia, risuja ja ruusuja, mitä ikinä mieleen tuleekaan! 

16 kommenttia

 1. tee videopostaus vaikka sun jostain lemppari kosmetiikka tuotteista, vaatteista ihan mistä vaan lemppari asioista :) ja kerro niistä.

  VastaaPoista
 2. Ui ihana banneri sulla! :) Ja toi silmä tuolla reunassa on superhieno <3 ;)

  VastaaPoista
 3. ootpas kaunis! :-) ja banneris on ihana!

  VastaaPoista
 4. ihana ulkoasu ja oot tosi kaunis!(: liityn lukijaks!

  VastaaPoista
 5. Tosi kivan olonen blogi sullakin, sait uuden lukijan! Kiva kun tulit kommentoimaan mulle kans :)

  VastaaPoista
 6. Oot tosi nätti + ihana banneri :>

  http://iiratuuli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Mun mielestä voisit tehdä enemmän erilaisa postauksia jatkossa :) tuntuu, että kaikki nykyyän on ollu samaa, sulla on töitä/hirvee kiire koko ajan.. voisit kertoa jotain uutta välillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikea kertoa mitään uutta kun elämä on kiirelliistä ja työntäyteistä! (: Mutta, eiköhän niitä erikoisempia postauksiakin taas ala tulemaan, ja onhan niitä jo silloin tällöin tullutkin! :)

   Poista
 8. Ihanan pirteitä kuvia! Rupes tekee mieli kans suklaata... Pidät tosi kivaa blogia muutenkin! :)
  http://emiliamilana.blogspot.fi

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥