Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

En ole menettänyt järkeäni, tiedän tasan tarkkaan minne sen jätin.

DSC_0328-1 DSC_0359 DSC_0370
Heissan teille kaikille uusille ja vanhoille! Täällä mä vietän pääsiäisen viimeistä lomapäivää kriiseillen mun hiusten kanssa. Ottaa meinaa sitten kunnolla päähän tää leijjonanepäharja. Mun tekis niiiiin paljon mieli takaisin vaaleaan, mutta tää ei enään tulis kestään sitä. Sit mun tekis mieli vetää tää täyteen raitoja, no eipähän tää kestä sitäkään. Lisäks tää on ihan hassun mittainen, kun harjaa kaikki hiukset niskaan suoriksi, on tää toiselta puolelta pidempi kuin toiselta, mutta kysymys kuuluu - miksi?! Aina oon tän normaalisti leikkauttanu, mut ilmeisesti tää tykkää kasvaa sitte iha hassusti. Nyt noi näyttää mun silmään ihan kivoilta, kun on kaks päivää ollu ranskanletillä yötäpäivää, niin näistä tuli tommoset ihanan hassulaineiset ja "tuuheat", tai siis tuuhean näköiset. Miiiiksei ne voi olla joka päivä ja kokoaika noin! :D No sitte voisinkin paasata tuosta väristä, toi ei oo kiva noin mutta mitenkä se olis? Lisää kultaisuutta, vaiko punaisuutta? äh, ja vielä kerran äh.
No mutta, se hiuskriisistä tällä kertaa, katotaan jos vaikka repäsis joskus jotain! (tai sitten ei....) Mitäs mulle muuten kuuluu? No perus arkeahan tässä, vähän on ollut suruapuserossa suunnasta jos toisesta, mutta pitkät lenkit tuolla auringonpaisteessa ja läheiset ympärillä on pitänyt kasassa. Eilen repäisin oikein kunnolla, ja kiipesin kylpylän entisen laskettelurinteen huipulle, kaikista jyrkimmältä puolelta, ja voin kertoa että nyt tietää kiivenneensä. Jokseenkin on jalat hapoilla. Mutta oli mulla kyllä aika voittaja fiilis kun sinne huipulle pääsin, vaikka meinasinkin muutaman kerran tulla kierimällä alas kun se oli oikeesti tosi jyrkkä paikkapaikoin. Oon muutenkin viimeaikoina löytäny urheilun uudelleen ihan liian pitkän tauon jälkeen. Ja aijon pitää tästä jutusta kiinni, ja pirun lujaa aijonkin. Aikoimus on tehdä ihan oma urheilupostaus, joten tässä postauksessa en höpise siitä sen enempää.
Ja niin meinas taas yks juttu kokonaan unohtua, nimittäin muthan löytää instagrammista semmoisella kuin @hennatasmoi, joten instan omistajat, suunnatkaa sinne! Koska, mä suuntaan nyt takas telkun ääreen. Hauskaa viikkoa kaikille!

26 kommenttia

  1. Ihania kuvia ja hieno banneri :)

    VastaaPoista
  2. Ihan mielettömän upea ulkoasu! :)

    http://j-ennas.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. ihana toi banneri <: ja tee blogikirppis !

    VastaaPoista
  4. upea tuo banneri! ja nää kuvat on aivan huikeen hienoja, laatu, muokkaus, värit ja muutenki oot nätti tyttönen ja blogis vaikuttaa kivalta(: susta tulee heti mieleen semmone pirtsakka tyttö!

    http://www.live-in-a-fantasy.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. upee banneri:)
    oot kaunis!


    http://eevihenniina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. oot ihan älyttömän nätti ja tosi ihana blogi! sait uuden lukijan!:)

    http://inka-allornothing.blogspot.com

    VastaaPoista
  7. siiistin väriset hiukset ja ihana hymy :):)

    forangelseyes.blogspot.fi

    VastaaPoista
  8. Moikka, ajattelin vain kysästä, koska oon sun blogia jo hetken lueskellut, että onko sulla lukihäiriö? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hitsi, joudun tuottaa sulle pettymyksen, ei ole! :)

      Poista
  9. Kiva blogi :) Mulla taas urheiluinto on jossain ihan piilossa maan uumenissa...sen sijaan treenaan suulihaksia täs mustikkapiirakkaa syödes :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä mullakin toi urheiluinto vielä aika pölyssä on :D

      Poista
  10. Oi ku ihana banneri! ja oot tosi kaunis ja tykästyin sun blogiis ♥! ajattelin jäädä seurailemaan :)

    http://million-little-piecess.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  11. Ompa sulla ihana blogi ja tykkään tosta sun bannerista ihan hirmusesti! Jään seurailemaan kunhan bloggeri toimis kunnolla!

    www.chaasingthesun.blogspot.fi toivottavasti tykkäilet :33

    VastaaPoista
  12. Ihana tyttö, ihanat hiukset !! Ja kuvat on kyllä ah. Ja banneri. Voi voi. <3

    http://millinjuttuja.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  13. oi miten ihana blogi :o banneri on kaunis ja niin oot sinäkin, ihanat hiukset!

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥