Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Kun kuitenkin aina, on elämä laina.

Heippa, saavuin just tunti sitten kotiin ja suuntasin suoraan kuvaamaan parit kuvaset ja nyt istun tässä koneen ääressä rustaamassa tätä. Lähdin tänään kotoo puol 9, ja saavuin kotiin ilta ysiltä. Töissä olin siis aamun, ja siittä suuntasinkin sitten Tampereelle. Tarkoituksena oli etsiä/katsella kenkiä valmistujaisiini, mutta päätin että voin mennä jollain nuista vanhoistakin kun mekko oli sen verran hintava. Sitten etsinnässä oli myös valkoiset matalavartiset conssit kun nuo nykyiset on pikemminkin harmaat kuin valkoiset sekä niissä on ihan juuri reijät pohjissa :D Ne on nyt sit mun toiset conssit jotka mä kulutan loppuun... Ja sitten oli ihan vain tarkoitus kierrellä kauppoja uusien kesävaatteiden toivossa. Kuinkas sitten kävikään, ei suunnitelmat taas ihan menneet kuin ne aluksi suunnitteli....
   
DSC_0044 DSC_0049-1    
Näyttääkö nuo jonkun mielestä, valkoisilta? Ei musta ainakaan. Kiertelin kaikki keskustan paikat jossa tiesin olevan consseja, ihan vain hinta/väri vertailun vuoksi. Valkoisia tuntui olevan joka paikka väärällään, ja lisäksi niitä on alkanut ilmestyä niin paljon kaduillekkin että mä päätin etten nyt valkoisia osta, ja koska seuraavana vaihtoehtona olleita kirkkaan keltaisia ei löytynyt matalavartisina, minäpäs päädyinkin sitten mustiin. Sokoksella alkoi just sopivasta asiakasomistaja päivät, mikä tiesi henkssuille vielä tupla-alea, joten näille ei jäänyt hintaa sen alkuperäisen suolaisen 75€ sijaan kuin 52 ja hilut. (mikälisikäli muistan oikein...) Mamma saattaa tosin ilahtua tästä ostoksesta kun saapuu kotiin, nimittäin mulle on postissakin tulossa yhdet kenkulit para-aikaa. :D No mutta, eipä nämä ihan ainokaiset ostokset ollut. Nimittäin Onlystä löytyi tuommoinen valkoinen peplumtoppi jossa on tuommoista pitsiäkin. Se oli just passeli, hintansa 21,95€:kin puolesta joten se lähti myös mukaan. Bikineitä Ginassa katsellessani (ja todetakseni että järkkyttävää, missä on kaikki kivat ja hienot bikinit?) osui arska hylly kohdalle ja sieltä sitten noin 8 hintaan löytyi uudet arskat. Eli ei mikään järkyttävän kallis kierros tällä kertaa! 
  
DSC_0129 DSC_0075 DSC_0029
  
Päivät ne vaan rientää ja aika katoaa. Tässä juuri tehtiin listaa että ketä kutsutaan mun valmistujaisiin. Mä en oo edes vielä sisäistänyt että herranjumala että 16 päivän päästä musta valmistuu merkonomi?! Vastahan mä kävelin kauppiksen ovista ensimmäisen kerran sisään ja totesin että "jaaha, täällähän vietetäänkin sitten kolme vuotta". Enkä mä ole ihan vissii ymmärtänyt vielä sitäkää että nuo pääsykokeet olis niinkun kolmen viikon päästä ja mä en ole lukenut edes kertaalleen materiaaleja läpi. No, ehken mä nyt ihan tosissani varsinaisesti haekkaan, joten eipä harmitakkaan jos jää opiskelupaikka saamatta. Oli tässä päivässä yks erittäin kiva "uutinen" meikä saa meinaan pitää kesälomansa niinkin hyvään aikaan kuin heinäkuun alussa! Nimimerkillä viimekesänä lomasta tietoakaan!

12 kommenttia

 1. ihanan laadukkaita ja isoja kuvia! ja oot kaunis!

  http://siiriandsiiri.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. oi, sullahan on ihan mielettömän kiva blogi ! tykkään sun kuvaustyylistä, tulee heti hirveen kesänen fiilis ku noita kattelee :) banneri on myös tosi kiva ja sopii hyvin blogin ulkoasuun. tykkään !

  VastaaPoista
 3. Oo miten ihania kuvia ja miten ihana valkoinen toppi! Musta on ihanaa kun sun kuvat on aina niin panostettuja ja laadukkaita! :)

  VastaaPoista
 4. ihania juttuja ostit ja ooi noi converset♥ sulla on upee blogi, oot kyllä lukijasi ansainnut, itsekin olen yksi heistä:-)

  http://www.live-in-a-fantasy.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Ootko käyny koskaan solariumissa?

  VastaaPoista
 6. Ihanat ostokset, tykkään niin paljon!:) Sulla on myös tosi upee blogi, jään seurailemaan jatkossakin! Keep going Henna :>

  http://iiratuuli.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥