Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Toukokuu!

Moikka, tulin nyt vain ilmoittamaan että en ole lopettanut bloggaamista, enkä ole tarkoituksella ollut täältä hukassa. Yksi erittäin tärkeä ihminen on astunut enkelien maailmaan, joten on aika sumussa menty jo jonkin aikaa. Kun tämä tästä alkaa helpottaa, mä palaan taas entiseen tapaan tänne. Nyt ei ole juuri ollut kamera missään mukana, enkä ole edes missään oikeastaan käynytkään paitsi isällä useampaan kertaan, joten kuviakaan ei juuri ole. Oon vaan itsekseni halunnut sulatella tätä asiaa ihan rauhassa ja unohtanut samalla blogin täksi pieneksi hetkeksi ihan kokonaan. En pysyvästi. Tänään kuitenkin halusin napsia teille muutamat asukuvat, kun lähdin heittämään iskälle synttärionnittelut ja päälle sattui juuri jotain sellaista mitä olen teille halunnut näyttää asukuvien muodossa. 
     
DSC_0725 DSC_0688-horz Neule/Object  Farkut/Gina(kirppis) Kengät/Boohoo Kello/JetSet Kaulakoru/Guess Lasit/Ginatricot

Pitkästä aikaa korkkareilla! Päälle pääsi siis viime kirpputori reissulta löytyneet repale farkut, ja edellis ostoksilla käydessä löytynyt ihana neule. Toi neule ostos on kyllä tosi onnistunut, vaikka siitä lähteekin semmoisia ns untuvia koko ajan ja joka paikkaan ja niihin meinaa mennä hermo! Farkut oli just eikä melkein oikean kokoiset ja 5€ hinta noista ei ollut mielestäni ollenkaan paha. Mutta, näin univelkaisena mä suljen nyt koneen koska aamulla taas töihin suunnattava on. Eiköhän tää elämä tästä ala taas voittamaan! 

14 kommenttia

 1. Tykkään sun asusta todella, todella, todella paljon! Hyvin sopii sulle :)

  http://love-ornothing.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. kuka on kuollu :oo voimia <3 ja ei oo pakko kertoo jos et halua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos mä haluaisin sen täällä kertoa, olisin sen varmastikkin kertonut jo.

   Poista
 3. Eksyin joskus Demin sivuille, jossa huomasin olevan monia eri keskusteluita yms. ihmisten blogeista joihin jotkut linkittävät blogejaan siinä toivossa, että saisivat lisää lukijoita omalle blogilleen ja että blogista tulisi suositumpi niiden ansiosta. Sen kautta ihmiset löytävät blogeja, kommentoivat niihin, mielistelevät toisia toivoessaan että heidänkin omiin blogeihin liityttäisiin lukijoiksi. Löysin sun blogin Demin sivujen kautta ja oon nyt seurannu jo pitkän aikaa tätä. Kirjotat kyllä ihan hyvin, mutta mulle on jäänyt kuva, että yrität esittää jotain muuta kuin oikeasti olet, varmasti suurimmaksi osaksi Demin keskusteluiden takia. Lisäksi muutat mieltäsi aika usein asioista, sanot jostain asiasta että se on sun mielestä niin ja niin etkä varmasti muuta mieltäsi. Hetken päästä asia on kuitenkin aivan päinvastoin (esim. sanoit ipad postauksessa ettet ikinä hanki applen puhelinta, mutta kuinkas kävi.... on muitakin ollut.)Blogisi on ihan hyvä ja sitä on miellyttävää lukea. Oot moneen kertaan kysynyt lukijoiden mielipidettä postauksista, mitä haluamme ja mitä pitäisis sisältää. Vähemmän asukuvia ja päivänasuja, ei niin paljon ostoksia. Enemmän videopostauksia ja joitain ehkä syvällisempiäkin aiheita ja pohdintoja....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin pitkään mitä teen tämän kommentin kanssa, ja lopulta mua ärsytti niin paljon että halusin vastata sulle. Ensinnäkin, jos sä luet mun blogia ja luulet sitä kautta tuntevasi mut, olet väärässä. Blogi on pintaraapaisu elämästäni, ja tulee aina olemaan. Valitettavasti olet saanut sitten minusta aivan väärän kuvan, mä en halua enkä aijo esittää yhtään mitään. Olen täysin oma itseni tätä blogia pitäessä.
   Mikä herranjestas tossa mun applenpuhelimessa nyt on niin pistävää :D okei, ennen ipadia olin sitä mieltä että omppua en puhelimekseni halua koska pidin nokiasta. Kuitenkin tätä ipadia käytettyäni tykästyin tähän käyttöjärjestelmään. Puhelimeni hajottua halusin puhelimen jossa on hyvä kamera, ja koska lumian käyttöjärjestelmä on mun mielestä hanurista, päädyin omppuun. Et itsekkään usko sitä ettetkö sinä yllätysyllätys nimetön kirjoittaja olisi ikinä muuttanut mieltäsi. Niimpä!
   Kyllä, olen kysynyt lukijoiden mielipidettä, ja se onkin tässä sun kommentissas varmaan ainoaasia mistä olen samaa mieltä. Sen lisäksi että asukuvia ja ostoksia toivotaan vähemmän, niistä myös tykätään. Ja alunperinkin blogini idea oli että myös niitä blogissani tulee. Olen kyllä kuunnellut lukijoitteni toiveita, ja yrittänyt niitä parhaani mukaan toteuttaa mutta valitettavasti kaikkia ei voi miellyttää.
   Mutta edelleen mulla on ihan kysymysmerkki että mitä sä tällä sun kommentillasi haet.

   Poista
  2. En tiedä kuka tuon aiemman kommentin on laittanut, mutta mun mielestä vastasit siihen vähän turhan hyökkäävästi.. Ihmisillä on eri mielipiteitä ja koska pidät avointa blogia jossa pyydät lukijoiden mielipiteitä, niin sun pitää hyväksyä että sieltä voi tulla myös joskus kritiikkiä. Eikä tuo ainakaan mun mielestä mikään asiaton kommentti ole, ja olihan siellä sulle myös kehuja! :) Eikä kaikki anonyymit kommentoijat oo pahoja, kaikilla ei vaan ole käyttäjätunnusta.. :) Ja minun pointtihan tässä on se, ettei kaikkiin hieman kritiikkiä sisältäviin kommenteihin tarvitse vastata noin vihaisesti ja hyökkäävästi, sillä ei sen kirjoittaja varmastikaan aina halua sulle pahaa! Ja niistä voi ottaa myös opiksi :)

   Poista
 4. Olet sanonut kirjoituksissasi,että haluat kommentteja, joten mielestäni en tehnyt mitään väärää. Jos et kestä myös kritiikkiä, vaan kaikkien kommenttien pitäisi olla nättikivaihanabanneri tyyliä, niin miksi ihmeessä julkaiset näitä? En haukkunut blogiasi aivan maan rakoon, mutta miksi ihmeessä ei saisi mielipiteitään sanoa? Pitääkö kommenteilla olla aina jokin kunnon merkitys ja tarkoitus? Eikö vaan voi kommentoida? Olisi hienoa jos sinäkin pystyisit ottamaan kritiikkiä vastaan yhtälailla kuin positiivisia kommentteja, kun kerran niitä julkaiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä ihmeen anonyymi hyökkäys tämä nyt on? Se jos perustelen jokaisen kömmähdyksen sun ensimmäisessä postauksessa erikseen takaisin, tarkoittaakin sitä etten kestä kritiikkiä? Se että sä olet väärässä ja mä haluan kertoa sen sulle, tarkoittaa etten kestä kritiikkiä? Olisi kyllä mielenkiintoista nähdä millainen ihminen oikeasti ajattelee noin. Kritiikki vastaa minunmielestäni yleensä rakentavaa palautetta, mutta tuosta ensimmäisestä kommentista se kyllä puuttuu täysin. Huoh. :D Emmää edes tiedä enään mitään mitä sanoa :-D

   Poista
 5. Kivat farkut! :) Itsekkin haluaisin löytää jotkut valkoiset farkut, mutta vielä ei ole istuvia löytynyt..:(

  ♥ jenninvuodatus.blogspot.fi


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas en ikin raski oostaa valkosia farkkuja kaupoista kun ne on aina ylihintaisia ja kuitenkin sotken ne heti :D

   Poista
 6. Sun blogi on aivan iihana! rakastuin tähä heti!♥(:
  kävisiks kurkkaa myös mun blogia? :)

  http://nevercloseyoureyesbitch666.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥