Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Sakki Risteily 2013!

Täällä taas! Hurjaa vauhtia on taas päivät rientänyt, ja mä oon kerenny tässä pienessä hiljaiselossa tehdä vaikka mitä (paitsi blogata...) Oon heränny tänää vähä enne kahtatoista siivoamaan, ja just äsken istahdin tähän tuolille ja rupesin näprään tän blogin kanssa, mulla on teille matskua yllinkyllin ja juttuja kerrottavana vaikka kuinka paljon. Mutta, halusin jakaa kaikki omiksi postauksiksi jottei tästä tulis mega sekavaa ja pitkää postausta. Päätin aloittaa niinkin kivalla aiheella kuin Sakki Risteily 2013! Torstai aamuna me otettiin Lauran ja Miran kanssa kohteeksti Tampereen linja-autoasema josta matka jatkui yhteiskuljetuksella kohti Turun satamaa. Tiedossa oli siis opiskelijaristeily. Reissu oli aivan mahtava, sattui ja tapahtui ja naurettua tuli enemmän kuin pitkään pitkään aikaan. Meikäkin korkkas pullon näin rontti puolen vuoden tauon jälkeen ensimmäisen kerran! Esiintyjinä toimi Karri Koira & Ruudolf, ei huono! 
DSC_0202-tile DSC_0259-horz DSC_0331laivalla DSC_0353 DSC_0338-tile laivallaa DSC_0174-horz Kerrassaan mahtava ja onnistuntu reisu siis! Vaikka lompakko ei oo ihan täysin samaa mieltä..

8 kommenttia

 1. Itsekin olen risteilemään lähdössä kolmen viikon päästä. Sitä odotellessa siis :) Kivoja kuvia oot nappaillut reissusta!

  http://love-ornothing.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Ihana toppi! Mistä se on? :)

  VastaaPoista
 3. Ollaa tänä vuonna menossa ja kiinnostais et saiks tax freestä alkoholia menomatkallakin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei saa :-) Ja laukut katotaan tosi tarkkaan mennessä ja juomat lentää roskiin! Eli ihan sama meno kuin esim abiristeilyllä :)

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥