Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Se on onnellinen, joka ei sure sitä mitä häneltä puuttuu, vaan iloitsee siitä mitä hänellä on.

PicMonkey Collage DSC_0076SCARF/BIKBOK (new!)SWEATER/LINDEX (new!) JEANS/JC SHOES/CONVERSE BAG/MICHAELKORS WATCH/MICHAELKORS

Ensimmäistä kunnon syysasua. Bongasin ton huivin eilen BikBokista, ja ai että! Just ihanan muhkea, pehmeä ja kivan värinen. Toinen kiva väri olis ollut harmaa, mutta pienen pohdinnan jälkeen mä tykästyin kuitenkin enemmän tähän. Ja ilmeisesti joku muukin oli tykästynyt koska mä sain viimeisen kappaleen tätä väriä. Yksvaihtoehto olis myös ollut burgundynpunainen, mutta koska mä en ole vielkään löytänyt sen värisiä consseja siinä mallissa kuin haluan niin tämä luonnonvalkoinen vei sitten voiton. 
Jotenkin tän syksyn must have- juttu tuntuu olevan paksut, isot, muhkeat huivit. Ja myös mun sydämen ne ovat vieneet. Harmi vain että yleensä mä missaan ne olemalla liian myöhään liikkeellä, tai sitten olen niin vaativa ettei täydellisyyksiä meinaa löytyä. 
Toinen uutuus on tosiaan tuo Lindexin neule. Nyt harmittaa etten ostanut sitä myös sinisenä, koska se on ihanan semmoinen ns. kevyt, mutta kuitenkin neule ja lämmin. Mietin meinaan silloin kaupassa pitkään kumman värisen ostan. Tää oli muuten myös niin "rakkautta ensisilmäyksellä" etten edes sovittanut tätä vaan tykästyin tähän niin paljon että kiikutin sen suoraan kassalle. Ja sopivahan se oli! Mulle on meinaan nykyään erittäin harvinaista ostaa jotain kokeilematta tai vähemmän miettimättä.

 
DSC_0147

12 kommenttia

 1. aivan ihana blogi <3

  VastaaPoista
 2. Samanlainen huivi minkä mä ostin cubuksesta. Oliks toi sit halvempi? :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noilla ketjuliikkeillä on välillä joo samoja tuotteita :) tää oli 19,90€ :)

   Poista
 3. apua mä en oo ikinä tykänny "taustattomista" blogeista, mutta tää on yksinkertaisesti PARAS !! Liityn lukijaks! (:

  VastaaPoista
 4. Oisin ite tahtonu ostaa harmaana ton neuleen, mutta arvatenkin just sen värisenä ei ollu kokoja. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on muute aina kun harvoin löytyy joku ihanuus nii varmasti ei oo kokoja :D

   Poista
 5. Vitsi kuin ihana ulkoasu! Ja voi rakkaus mikä banneri :)

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥